Home / Relationer / Billige datoer, der får dig begge ud af huset

Billige datoer, der får dig begge ud af huset

Billige datoer, der får dig begge ud af huset

Når du er forælder, er en billig dato ikke længere en dårlig ting. Det er trods alt familiepenge, du bruger, når du skal ud til en babysitter, drikkevarer, middag og en film. Nogle gange koster børnepasningen halvdelen af ​​en dejlig nat alene med din ægtefælle.

Så for alle mødre og dads tæller dine pennies, her er seks billige dato ideer, der får dig begge ud af huset. De penge, du sparer på din billige dato, kan gå direkte til kollegiet.

Når alt kommer til alt, kan dato nat muligvis Gemme dine penge - tænk på alle parterapi og skilsmisseafgifter, du vil undgå, hvis du holder dit ægteskab stærkt.

Gå ud til frokost i stedet for middag

Alle tænker på middag og dans som den ideelle romantiske dato. Men mange arbejdende moms og dads er opbrugt kl. 9 på en lørdag aften.

I stedet skal du gå til frokost sammen med din partner eller ægtefælle. Frokostmenuer er altid billigere end middag, og du er mindre tilbøjelige til at drikke meget. (Det sparer kontanter.)

Du bliver mere vågen og kan nyde en livlig samtale til frokost i forhold til en sen middag. Hvis du planlægger frokost som par på arbejdsdagen eller i en weekend, når børnene er i fodbold eller balletpraksis, behøver du ikke engang at betale babysitteren.

Gå ud til morgenmad i stedet for frokost

Prøv dette på for størrelse: røræg og holde hånd over Denny's bord. Eller endda møde op for en kop kaffe kunne forårsage gnister mellem de to af jer.

Okay, så måske er Denny ikke ligefrem nogen romantik. Men der er masser af morgenmadskafeer med charme - og morgenmad er en endnu billigere dato end frokost. Hvis du kan omarrangere din arbejdstid for at komme sent på en hverdag, gemmer du igen ved at undgå barnevagten.

Eller på en lørdag formiddag, når børnene sover på, kan du medbringe papiret og lade ud som om du er et barnløs datingpar igen, med hele weekenden, der strækker sig foran dig uendeligt.

1

I hvert fald indtil det er tid til at hente dem op.

Gå ud efter at du spiser aftensmad med familien

Du er ikke overbevist. Du elsker at være ude om natten, når resten af ​​de voksne spiller. Det er okay, du kan også spare penge.

Prøv at spise middag hjemme med dine børn, før barnet kommer. Det vil være en brøkdel af prisen på middag på en restaurant og give dig familiebindingstid.

Din babysitter vil elske ikke at vride børnene ved middagsbordet. Og med de penge, du sparer, har du råd til to margaritas på klubben, når du går på dans. (Bare bestem på forhånd, hvem er den udpegede driver.)

Gennemse en boghandel

På de late nat datoer, behøver du ikke at drikke og danse. Prøv at vandre gennem en boghandel og derefter sidde ved siden af ​​din ægtefælle for at læse i den vedhæftede cafe.

Du får vist de nye udgivelser uden at købe bøger. Caféen er normalt travl nok til at du og din ægtefælle kan kommentere hinanden om hvad du læser uden at generer nogen.

Hvis du er enig på forhånd for ikke at købe nogen bøger, er din eneste pris kop Joe. (Med måske et lille stykke pund kage.) Og hvilken forælder kan slå ned kaffe, uanset tidspunktet på dagen?

Find gratis underholdning i dit fællesskab

Du behøver ikke at betale et dækningskonto på en fancy klub for at høre levende musik. Udforsk dine lokale musikskoler og universiteter til gratis eller billige koncerter, der er åbne for offentligheden. Der er nogle gode high school optrædener til dine yndlingsmusicals derude! Disse børn giver det alt, hvad de har stået op på det stadium. Gå nyd deres hårde arbejde!

Du kan også kigge på en skole sportsbegivenhed som fodbold, hockey eller baseball og juble på dit hjemmearbejde! Disse børn arbejder hårdt hele ugen for hvert spil. Plus du kunne se andre forældre og få scoop på hvad der sker i samfundet.

Tjek museerne og lokale kunstgallerier for en visuelt stimulerende dato. Du kan lære om din regions historie eller udforske et nyt kunstområde, mens du knytter dig til din ægtefælle.

Hæng ud udenfor

Send dine kiddoer til naboens hus og hænge ud i din egen baghave. Det betyder ikke at starte havearbejde, medmindre det er dine ting. Prøv at ligge i hængekøjen snuggling, gå en tur eller løbe sammen, eller bare lægge på et tæppe og stirre i skyerne.

Hvis du vil komme væk fra huset, gå til den lokale park og se folk. Eller gå over til dit lokale cykelsti til cykel, rulleskøjter eller tag en afslappet spadseretur. Der er mange statsparker du kan vandre ind og i lavsæsonen, kan der ikke være noget gebyr!

Hvis du bor i et koldt klima og der er sne på jorden, er der mere udendørs potentiale! Tag dine børn slæder og find en bakke. Hvorfor får børnene til at have alt slæden sjov! Eller find en frosset dam og skøjt (tror du at du husker, hvordan man skal?). Hvis du leder ud i ferien, skal du tage dine naboer i julelys! De arbejder også hårdt på at skabe smukke skærme. Tag en kop varm kaffe eller kakao og få frisk luft.

1

About

Check Also

Top tips til dating smartere

Der er tidspunkter, hvor dating virker svært, frustrerende og endda overvældende. Men at kunne henvende …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 69