Home / Relationer / 8 traditionelle dele af et bryllupsmodtagelse

8 traditionelle dele af et bryllupsmodtagelse

8 traditionelle dele af et bryllupsmodtagelse

Der er flere elementer, du ses igen og igen i bryllupsmodtagelser. Selvfølgelig behøver du ikke bruge hver af disse traditioner i dine egne festligheder. Vælg og vælg hvad der taler til dig.

Bryllup modtagelse Traditioner

Her er nogle bryllupsreception traditioner at overveje at implementere i din fest.

Cocktailtiden

Par, der vælger at tage billeder efter ceremonien eller være vært for en modtagerlinje, leverer normalt cocktails og hors d'oeuvres, så gæsterne bliver underholdt under det nygifte parrets lange fravær.

En åben bar er en god gestus til at takke gæsterne for deres tålmodighed, men cash bars er almindelige. Blød baggrundsmusik og modtagelse spil forynger festen, så overvej at tilbyde gæster aktiviteter, der får dem til at blande og grine.

Indførelse af nygifte

Typisk gør det nygifte par en stor indgang, efter at alle gæster ankommer til receptionen. DJ'en annoncerer almindeligvis forældrene, bryllupsfestet og endelig brudgommen og bruden, som oftest som hr. Og fru.

Par går normalt direkte til dansegulvet til deres første dans som mand og kone eller til hovedbordet, så den formelle middag kan begynde. I nogle kulturer eskorteres brudgommen og bruden af ​​gæsterne, som i den skotske Grand March.

Dancing the Night Away

1

Fester af lykke er næsten altid ledsaget af musik og dans. Selvom du er lidt genert på dansegulvet, er der flere specielle bryllupsdanse, der finder sted under receptionen.

Traditionelle danser omfatter en med bruden og brudgommen sammen og derefter med deres forældre, hele bryllupsfesten, kulturelle forestillinger og gæstegruppedanser.

DJ'en er ansvarlig for at flytte festlighederne sammen, men du bør vælge musikken. Du kan også overveje at udarbejde en do-not-play-liste for gruppedanser, hvis åbningsnotaterne af "YMCA" eller den tilsyneladende endeløse gentagelse af "Macarena" gratulerer på dine nerver.

 Derefter er dansegulvet åbent for alle, der ønsker at boogie. 

Bryde brød

Kilden til fysisk og åndelig næring, hver kultur fejrer livets største glæde med mad. Det er, hvordan vi omfavner familien, byder gæsterne velkommen og takker vores velsignelser. Uanset om det er et formelt måltid, familiebuffet eller enkle fat af kød og ost, inkluderer de fleste receptioner mad. En af de bedste måder at ære din kulturarv på er at tilføje dine foretrukne etniske retter til menuen.

Når alle er siddende, skal du spille et billed diasshow af din rejse sammen som et par. Kulturelle forestillinger eller levende instrumentmusik er også almindelige i middagstimen. 

Bestowing Ægteskabssignelser

Der er typisk en dedikeret tid for gæsterne at tilbyde det nygifte par deres gode ønsker for en god fremtid sammen. Den bedste mand er ansvarlig for at sparke champagne toasts. Ærepigen deler derefter sin tale, som ofte består af barndomsminder og velsignelser.

Resten af ​​bryllupsfesten så bør den nærmeste familie blive inviteret til også at tilbyde et par ord. Da alle øjne er på parret, er dette også den perfekte tid til at tilføje en kort enhedsceremoni, der ikke kunne passe ind i ægteskabsseremonien.

 

Skære kagen

Alle samles rundt om de nygifte, da de holder hænderne, skærer kagen og forsigtigt fodrer hinanden et lille stykke for at symbolisere deres engagement i at sørge for hinanden. 

Nogle kulturer inddrager andre aktiviteter i denne del af receptionen, herunder taler, enhedsceremonier og kageudtrækningen. 

Hvem får giftet sig næste gang?

De fleste kulturer har en eller anden måde at forudsige, hvem der knytter knuden næste, om det er at finde en bestemt pynt, der er gemt i bryllupskagen eller at fange brudekjole og buket.

Traditionelt trækkes kun de enslige mænd og kvinder i ægteskabsalderen på dansegulvet, men mange par vælger nu at invitere alle til at deltage. 

The Grand Getaway

Efter at de nygifte har en sidste dans, samler gæsterne tæt ved en døråbning for at bruse parret med velbehag, da de leder efter flugtbilen.

Den lykkelige folkemængde kan kaste rosenblade, blæse bobler eller lette sparklere for at velsigne de nygifte med et langt og godt ægteskab. 

1

About

Check Also

Unge voksne og ensomhed – Hvor meget bør forældre hjælpe?

Medierne skildrer ung voksenliv som en tid fyldt med fester, venskab, gode og dårlige datoer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 62