Home / Relationer / 8 lidt kendte fakta om børnebidrag betalinger

8 lidt kendte fakta om børnebidrag betalinger

8 lidt kendte fakta om børnebidrag betalinger

Før du modtager børnebidrag, skal du få dine fakta lige. Skal du have tillid til den online børneunderstøttende lommeregner? Hvor meget kan du forvente at modtage? Og skal du holde rede for, hvordan pengene bruges? Her er hvad du skal vide, før du modtager børnebidrag: 

Hvad ser gennemsnitlige børnesupportbetalinger ud som?

Børnesupport beregnes forskelligt afhængigt af hvor du bor.

Ja det er rigtigt. Forældremedlemmer i Kentucky kan forvente at modtage mindre børnebidrag i gennemsnit end forældremyndigheder i New Mexico. Ifølge US Census Bureau er børnebidragsbetalinger gennemsnitligt omkring $ 445 pr. Måned eller $ 5.350 pr. År. Men som du sikkert ved alt for godt, modtager mange enlige forældre familier langt mindre eller slet ingenting.

Hvordan beregnes børnesupportbetalinger?

Nogle stater bruger det såkaldte "Indkomstaktiermodel" til beregning af børnebidrag, hvilket betyder, at de betragter begge forældres justerede bruttoindkomst. Andre stater ser kun på den ikke-forældrende forældres indkomst. Hvor du bor virkelig gør en forskel. Læs vores statslige retningslinjer for børnesupport for at få flere oplysninger om, hvordan børnesupport er beregnet i din tilstand.

Kan jeg stole på Online Child Support Calculators?

Du bør kun stole på online-regnemaskiner, der leveres af staten, der er opkrævet med at bestemme børnenes støttebeløb.

For de fleste familier ville det være den stat, hvor børnene bor mest af tiden. Der er mange hjemmesider derude, der lover nøjagtige børneunderstøttende regnemaskiner, men de fleste af dem kan ikke tage højde for hver variabel. For eksempel kan de ikke kalibreres til faktor i børnepasningsomkostninger, sundhedsomkostninger, sidearbejde, eller om en af ​​forældrene er ansvarlige for efterfølgende børn - og de må muligvis ikke anvende de samme matematiske algoritmer som staten kræver.

Derfor er dit bedste, at du går direkte til kilden. Kontakt dit lokale børnebistandskontor direkte og spørg, om de tilbyder en online børnepasningsberegner. Hvis de ikke gør det, så spørg, om de laver udskrivningsbøger til børnestøtte, der er tilgængelige online eller via agenturet. Og husk at alle børneunderstøttende regnemaskiner - selv dem der leveres af staten - altid skal betragtes som »et skøn«, indtil retten udsteder din specifikke børnebidrag. (Det er rigtigt, det tal du ser online er bare et godt gæt for nu.)

Hvad kan børnestøttebetalinger bruges til?

Generelt er børnebidrag betalt til at finansiere børnsrelaterede udgifter, herunder mad, bolig, transport, lægehjælp, uddannelse og ekstra-curricular aktiviteter og college besparelser. Forældre, der modtager børnebidrag på vegne af deres børn, er dog ikke forpligtet til at føre en oversigt over, hvordan de bruger de børnebidrag, de modtager. Så lad ikke din ex mobbe dig i at holde en slags log. Du ved godt, at hver eneste dollar du modtager til dine børn, går hen imod deres pleje, uanset om du bruger det på mad, tøj, dit hjem, sundhedspleje eller ekstrauddannede aktiviteter for at udbrænde deres uddannelse.

Hvordan påvirker forældrestiden børnesupport?

Afhængigt af hvor du bor, kan barnesupportbetalinger reduceres i henhold til det antal forældre, hvor hver forælder er tildelt. Dette skyldes, at det generelt forstås, at skyldneren tager sig af barnets behov, mens han eller hun er sammen med barnet.

1

Kan min ex fil til fælles forældremyndighed bare for at undgå børnebidrag betalinger?

Måske. Og vi har alle set tilfælde hvor det ser ud til, at det er præcis, hvad der skete. En forælder, der har været involveret i årevis, begynder pludselig at komme rundt, når spørgsmålet om støtte til børnebidrag kommer op. Hvis du har mistanke om, at dette sker, skal du begynde at dokumentere dine observationer. Men så hårdt som det er - forsøg også at holde et åbent sind og husk at din exs involvering kunne være positiv til dine børns udvikling og følelse af selvværd.

Ligegyldigt hvad du synes om din eks som person, er han eller hun stadig din børns anden forælder - og medmindre du har legitime bekymringer med hensyn til besøgssikkerhed, er det sandsynligt at støtte deres løbende forhold i dine børns bedste interesser.

 

Referencer:
Forenede Stater. Census Department. Forældremødre og fædre og deres børnesupport: 2007. Ved Timothy S. Grall. Folketælling, 2009. 03 jan. 2011 [http://www.census.gov/prod/2009pubs/p60-237.pdf].

1

About

Check Also

Hvorfor Millennials venter længere til at gifte sig

Millennialer gifte sig med mindre hyppighed og venter længere på at gå ned ad gangen. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 90