Home / Relationer / 7 Spørgsmål Mænd bør bede om at vide, om de er klar til at være far

7 Spørgsmål Mænd bør bede om at vide, om de er klar til at være far

7 Spørgsmål Mænd bør bede om at vide, om de er klar til at være far

Det er en løbende vittighed i vores familie, at jeg aldrig har været klar til at få en baby. Min kone kommenterer hvordan hver gang hun kom hjem med nyheden om en graviditet, blev jeg bogstaveligt grønt og blev syg. Nu med fem børn - man bor stadig hjemme og fire gift, og med 9 børnebørn - jeg tror, ​​at jeg måske har bevist dem alt forkert. Jeg var altid klar til faderskab; Jeg vidste ikke, hvordan jeg ville klare det hele.

Jeg formoder, at mange mænd føler det samme, især når de overvejer det ansvar, der er forbundet med at være en far. En fars principielle rolle er udbyder, og den rolle kan blive lidt overvældende, når du tænker på bleer, medicinske regninger, klapvogne og bilsæder og skole tøj, for ikke at nævne college, biler og bryllupsplaner. Og en far, hvis han er titlens værd, skal også være plejer, lærer og ven. Det er et stort arbejde.

Kandidat, hvis nogen tænker over det for meget, ville tvivl få ham til at gå væk fra faderskabets mulighed. Vi er trods alt virkelig klar til at fortsætte med at være en far?

Hvis du spekulerer på, om du er klar til faderskab, bør du overveje dine svar på disse centrale spørgsmål. Hvis du ikke kan føle sig ret godt om dine svar, og du stadig vil være en far, skal du starte et forandringsprojekt i dit liv og komme dig til et højere modenhedsniveau.

Kan du sætte en anden først i dit liv? At være far betyder at ofre dine ønsker og ønsker til din partner og børn. Jeg siger ikke, at du er nødt til helt at slæbe dig selv og glide ind i baggrunden. Tværtimod arbejder de mest succesrige dads hårdt for at finde en balance mellem deres behov og deres families behov.

Men du skal være parat til at ofre sportsvognen til den praktiske familiebil og måske ikke spille golf eller fiske eller spille videospil lige så meget som du gjorde før du havde barnet. At være villig til at lave dine egne behov, der er sekundære i forhold til familien, er en forudsætning for at være en god far.

Har du et godt support system? Fædre og familier gør det bedre, når der er et positivt støttesystem omkring dem. Er dine udvidede familier understøttende efter eget valg? Hvad med dine venner? Vil din arbejdsgiver tolerere det fokus, du skal nødt til at give en familie? Har du en kirke eller anden social støtte uden for familien? At have mennesker, du kan snakke med, søge rådgivning fra og generelt føler at være hjælpsomme, da du tilpasser dig forældreneskab er en vigtig del af at tage det næste skridt.

Har du, eller kan du finde, nogle gode rollemodeller? Ikke alle os mænd var velsignet for at have fantastiske egne fædre. Der er en naturlig tendens til at blive far til dine børn, at din far var til dig. Det er konstant fantastisk, hvordan i årenes løb har jeg åbnet min mund for at sige noget til børnene og hørt min egen fars stemme komme ud. Hvis din far ikke var den rollemodel, du vil følge, har du en god rollemodel?

Måske kan en onkel, en ven, en mentor eller en anden mand være en overvejelse som en rollemodel for dig. Hvis du ikke har en, skal du finde en og lære, hvordan han har været en succesfuld far, før du gør springet i faderskab.

1

Har du tænkt på forældre? At blive en god forælder er et bevidst valg. Som tidligere nævnt har vi tendens til at vende tilbage til forældrenes stilarter hos vores forældre, hvis vi ikke vælger en anden måde. Sørg for, at du har tænkt dig langsomt om, hvad du vil have for dine børn, hvad du håber at lære dem, og hvordan du vil interagere med dem. Læs forældrebøger, snak med andre vellykkede forældre, og kom ind i en social kreds med andre forældre. At gøre bevidste valg om din forældreorientering og stil er afgørende for at bestemme, om du er klar til faderskab.

Viser du god dømmekraft og modenhed i andre aspekter af dit liv? At tage et kig på dig selv er en god del af beslutningsprocessen.

Giver du modne valg i dit liv? Budgetter du og redder en del af din indkomst, eller bruger du alt hvad du laver? Accepterer du konsekvenserne af dine beslutninger ansvarligt, eller forsøger du at skifte skylden til alle, men dig selv? Bor du lige for øjeblikket, eller foretager du valg nu med slutningen af ​​dit liv i tankerne? Succesfulde forældre skal være modne og fokuserede på lang sigt for at kunne gøre det rigtige for de mennesker, der er afhængige af dem.

Kan du acceptere, at selv de bedste forældre ikke var helt klar, da deres barn blev født? Endelig er det min erfaring, at ingen er helt klar til at være far. Hvis vi er kloge over det, reagerer vi ansvarligt, når vi lærer at faderskab er i vores nærmeste fremtid. Det gamle ordsprog, at "hvis du venter på at få en baby, når du er klar, vil det aldrig ske" har noget sandt til det. De fleste babyer er ikke planlagte, og mænd, der bliver gode dads, træder op til deres ansvar og får sig så klare som de kan i den tid de har.

Faderskab har klart været et af mit livs største muligheder. Selv med grønne farver og kvalme ved meddelelsen har jeg fundet stor glæde i at være en del af mine børns liv og forsøger at hjælpe dem med at lære værdier og holdninger, som vil gøre dem vellykkede. Hvis du undrer dig over, om du er klar til faderskab, tænk alvorligt på dine holdninger og modenhed, men vær åben for mulighederne. Og du kan være en god far!

1

About

Check Also

Unge voksne og ensomhed – Hvor meget bør forældre hjælpe?

Medierne skildrer ung voksenliv som en tid fyldt med fester, venskab, gode og dårlige datoer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 35