Home / развод / Възможно ли е детският заем да направи децата ви по-безопасни?

Възможно ли е детският заем да направи децата ви по-безопасни?

Възможно ли е детският заем да направи децата ви по-безопасни?

Съдилищата са наясно с рисковете, свързани с присъждането на еднолично физическо попечителство. В редки случаи родителите, които са загубили родителските права в съда, по-късно отказаха да върнат децата си или дори са избягали от страната - и затова бе разработена концепцията за "родителски права". Въпреки това не се използва често и не трябва да се въвежда във всеки един случай. Научете кога да поискате връзка с детето и как да започнете процеса с тези съвети:

Какво представлява облигацията за задържане на дете?

В екстремни случаи родителите, които губят битката в съда, умишлено са нарушили договора за попечителство на деца и в някои случаи дори са избягали от страната в опит да манипулират системата. Докато тези случаи могат технически да бъдат "рядко" в светлината на милионите случаи, определени от съдилищата всяка година, това е малко утеха, когато се тревожите за безопасността на децата си. Декларацията за родителските права на детето предоставя допълнителен стимул на бившия ви служител да се придържа към договора за попечителство на дете - тежък финансов.

Как работят облигациите за попечителство на деца?

Родителят, който трябва да плати обезпечението, трябва да предаде парите или част от обезпечението, определено от съдията, на съда. След това, в случай че родителят наруши заповедта за задържане на детето, той губи парите. Идеята е, че рискът от финансови загуби ще мотивира родителя да спази заповедта за задържане на детето.

Кога да поискате облигационен заем за дете

Съдът може да изиска задържане на дете, ако въпросният родител е известен риск за полета. Можете обаче да поискате и родителска книжка за дете, ако имате основание да смятате, че бившият ви служител по някакъв начин ще наруши договора за попечителство на дете. По-специално, трябва да преследвате връзка, ако подозирате, че вашите деца са изложени на риск от отвличане на родители.

Депозираната от дете облигация създава финансов стимул на бившия ви да не нарушава условията на договора за попечителство и това може да помогне да се сведе до минимум рискът от полета или опасенията относно възможността за отвличане.

Други причини да поискате облигационен заем за деца

  • Преместване - Не-преместващ се родител може да поиска облигация за преместващ се родител, за да гарантира, че родителят следва заповедта за попечителство или развод и не избяга с детето.
  • Международни екскурзии - Облигациите са полезни, когато родителите решат да пътуват международно с децата. Например, кажете на бившия ви дете да посещава семейството в друга държава. Можете да поискате обезпечение за дете, за да се уверите, че той или тя връща децата според планираното (намаляване на риска от закъснения и тревоги).
  • Къси ваканции - Можете също така да поискате детски заем за кратки ваканции. Докато това е по-рядко срещано, това е опция, ако смятате, че вашият бивш не може да се върне от ваканция с децата ви. 

Ролята на съдията при обработката на облигации за отглеждане на дете

Съдията ще определи сумата на задължението за задържане на дете, въз основа на степента, в която родителят ще избяга с детето.

Как да получите облигации за депозит на дете

Ако възнамерявате да кандидатствате за задържане на дете, започнете да говорите за проблема с вашия адвокат.

След това се обърнете към застрахователните компании във вашата държава, които потенциално биха могли да напишат такова покритие. Застрахователните компании обикновено вземат предвид следните фактори:

  • Дали пътуването е било предназначено да бъде международно или вътрешно
  • Споразумения за родителски права и развод между двете страни
  • Финансови обстоятелства около искането 

Задълженията за задържане на дете са начин за съд и родител да гарантират, че не се извършва отвличане на деца. Докато този правен вариант съществува, съдилищата обикновено предпочитат родителите да създават ефективен родителски план и да се придържат към него, без да е необходима връзка с детето. Въпреки това, родителите, които имат истинска загриженост относно безопасността на децата си, трябва да обмислят искането за обвързване на детето като допълнително ниво на сигурност.

1

Редактирано от Дженифър Улф

1

About

Check Also

Да се ​​разведете? 10 съвета за споделяне на новините с децата ви

Готови ли сте да кажете на децата си за развода или раздялата ви? Докато разговорът …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =