Home / развод / Тъжната истина: Тези 9 знака означава, че вашият съпруг е изневерява.

Тъжната истина: Тези 9 знака означава, че вашият съпруг е изневерява.

Имате потъващо усещане в стомаха, нещо не е наред, но не можете напълно да разберете какво е това усещане. Вашият съпруг е отдалечен, редовно работи редовно или може би вашият съпруг е излязъл от къщата без обяснение.

Подозирате, че съпругът ви изневерява, но всеки път, когато го отнесете със съпруга си, той отрича възможността. Всички знаци са там, но нямате доказателства. Така че, обърнете внимание на знаците и инстинкта си, но внимавайте да не бъркате знаците с доказателства.

двойка in bed back to back

Питър Каде / The Image Bank / Гети изображения

Ако чуете тези думи, трябва да излезе голяма предупредителна камбана. Това е едно от най-последователните неща, които един съпруг изневерява ще каже. Вашият съпруг може да има дълбока любов с вас, но интензивните чувства на страст могат да преодолеят връзката с вас и да накарат вашия съпруг да загуби от поглед своите истински чувства.

Известният съпруг ще развие така наречената амнезия, причинена от хормон. Нарастващите хормони и страст, които чувстват в новата си връзка, могат да причинят много изкривено мислене.

Това се случва в много отношения, които стават жертва на изневяра. Съпругът, който се отклонява, е прекарвал години, влагайки време, емоция и енергия в брака. Те могат да почувстват, че независимо от това, което правят, не могат или не получават това, което смятат, че се нуждаят от връзката.

Те им липсват умения да правят нещо различно, нещо, което би могло да им помогне и най-накрая да им даде това, от което се нуждаят от връзката. Те се забиват на отрицателно място.

Хората, които са блокирани, не виждат никакъв изход, виждат проблемите си като постоянни и много пъти смятат, че единственият начин да се освободиш от тях е да се обърнеш към някой друг. Новата връзка е чудесен начин да се разсееш от проблемите в брака.

Внезапно се развързвате и се наслаждавате на желанието и страстта, които идва с ново откритие. Изведнъж получават всичко, от което се нуждаят, от друг мъж или жена. След години на неизпълнение на нуждите им в брака, това може да бъде огромно облекчение.

Ако четете тази статия и сте някой, който е намерил облекчение в отношенията си с друг, освен с вашия съпруг, имам нещо, което искам да направите.

Преди да унищожите брака и семейството си като напуснете за друг човек, искам да помислите за това, което наистина изпитвате. Не използвайте новата връзка като разсейване, за да не бъдете честни със себе си и с вашия съпруг. Ако сте измамлив съпруг, уверете се, че един от проблемите по-долу не ви кара да изхвърлите брака си, за да не се налага да се занимавате с тях открито и честно.

Чувствате ли, че вашият съпруг е ...

  • контролинг
  • Освобождаване от вашите чувства.
  • Финансово бе безотговорно
  • Не отделяйте достатъчно време на семейството.
  • Отхвърлянето ви сексуално.
  • Работа твърде много.
  • Не работи с вас като двойка, за да направи брак по-добре.

Каквото и да чувствате, че проблемите са в брака ви, дължите си на себе си и на съпруга си, за да сте честни с него. Може да не е лесно, може да е болезнено за съпруга ви, но това е единственият начин да се решат проблемите, защото "аз те обичам, но не съм влюбен в теб", изявлението е знак, че нещо не е наред в брака , Може да откриете, че след като се отворите към съпруга си, че играете роля в собственото си нещастие.

Ако четете тази статия и вашият съпруг е казал: Обичам те, но не съм влюбен в теб, а след това я гледай като възможност да се отвориш към съпруга си за това как се чувстваш във връзката. Когато чувате такова изявление, е лесно да се паникьосвате, да отидете на отбрана и да реагирате негативно. Необходимо е не само да кажете какво мислиш, но и да слушаш какво има да каже твоят съпруг.

Важно е и за двамата съпрузи да се опитат да го видят от гледна точка на другия съпруг. Може би си мислите, че сте били изключителна съпруга или съпруг. Вашият съпруг може да има друго мнение. Ако сте готови да слушате открито, може да откриете, че сте паднали. Че има неща, които вашият съпруг се нуждае от вас, които не сте дали.

Единственият начин да разберем дали "те обичам, но не съм влюбен в теб" идва от някой, който е останал или някой, който наистина не е влюбен, е да иска да изследва проблемите в брака и поемат отговорност за вашата роля в проблемите. Ако след като направите това, бракът все още не успее, можете да продължите да знаете, че сте се опитали да се справите с проблемите. Вие ще имате както пораснали и научени от ситуацията и се надяваме, че няма да вземем същите въпроси в нова връзка.

05
от 09

Редовните работни навици се променят.

тъжен Man at Work

Кайл Монк / Creative RF / Getty Images

Работа късно е голямо покритие за съпруг, който има афера. Ако съпругът ви внезапно трябва да работи късно след години на връщане у дома в определено време, тогава бих казал, че е безопасно да се подозирате, че се случва нещо различно от работа.

Работните оправдания са добър начин да отчетете големи блокове от време далеч от дома. Те могат да ви кажат, че изгарят полунощното олио, когато всъщност работят между чаршафите с другия мъж / другата жена.

По-долу са някои поведения, които трябва да ви накарат да обърнете внимание на това, което се случва в брака ви.

  • Ако рутинната работа на съпруга ви се промени след години от "същите стари, същите стари". Освен ако няма нова работа или нова длъжност в старата си работа, това е огромно червено знаме.
  • Ако съпругът ви внезапно работи по проекти, които го извеждат извън града за уикенда, може да искате да се включите доброволно в него. Ако той / тя не е отворен за това предложение, повече от вероятно те вече имат някой, с когото да споделят този работен уикенд.
  • Ако съпругът ви започне да говори за съвместна работа от противоположния пол, трябва да обърне внимание на това, което се казва. Това, което може да започне като невинна връзка със съвместната работа, може да разцъфне в нещо нездравословно. Вие ще можете да разберете по какъв начин се казва посоката, в която се ръководи връзката му с колегата. Няма никаква вреда да се остави на съпруга ви да знае, че не сте щастливи, че той / тя е станал близък до член на противоположния пол на работното място.

Когато става въпрос да разберете дали вашият съпруг измама всичко, от което имате нужда, е вашето собствено чувство за интуиция. Никой не познава съпруга ви и работните си навици по-добре от вас. Ако нещо се промени с тези навици, това не означава непременно една афера, но това означава, че трябва да обърнете внимание и да разберете точно какво се случва и дали това е вредно за брака ви.

1

About

Check Also

7 начина да родител по-последователно с вашия Ex

Независимо дали родителите са малки деца или тийнейджъри, е полезно да развиете някои практики, които …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 53 =