Home / развод / Топ 4 най-лошите причини да получите развод

Топ 4 най-лошите причини да получите развод

4 worst reasons to divorce

Дали двойката се развежда или не е техен избор. През годините чух някои странни и понякога глупави причини, които хората използват за развод на съпруг. Ако вече не желаете да се омъжите, добре, но моля, помислете за отговора, който давате на вашия съпруг, когато ви питат "защо?"

И, по-важното, помислете за причините, които сте измислили, които смятате за валидни за вашето желание да напуснете брака си. 

02
от 05

Най-лошите причини да получите развод: Причина # 1 Той вече не ме прави щастлив

Той dosn't make me happy

Този, който чувам най-често от жените. Някои жени, които са станали жертва на "Вирджиния Гилбърт", "Яжте, молете се, любов", че бракът трябва да запълни душата ви, а ако не трябва да отидете на стремеж да се намерите.

Говорих с жена, която се разведе с мъжа си, защото избра да гледа футбол в събота, вместо да изразходва всяка събота с нея. В ума им уикендите им трябва да бъдат прекарани в любовни прегръдки, вървят ръка за ръка през парка и говорят. Защо не можеха да правят такива неща в неделя следобед нямам представа, но трябваше да бъде всяка събота и ако не, тя вече нямаше да остане в брака.

Дами, не е работа на вашия съпруг да ви "направи" щастлив. Това е изцяло вашата отговорност и първата стъпка в това е да му позволите неговия съботен следобеден футбол или каквото и да му се наложи. Повярвайте ми, отнемането му на няколко часа от брака не е признак за липса на любов към вас или липса на желание да бъдете щастливи.

Ако наистина искате да бъдете щастливи в брака си, не обвързвайте щастието си с това дали вашият съпруг ви прави основен фокус на живота си.

03
от 05

Най-лошите причини да получите развод: Причина # 2 Тя никога не иска секс

мъж facing woman surrounded by barbed wire

Гари Водърс / Ikon Изображения / Гети изображения

От личен опит мога да разбера аферата, която идва заедно с брака без секс. Но повечето мъже, които се оплакват от жена, която не иска секс, имат нереалистични очаквания за това колко често трябва да се занимават със секс.

Ако правите секс веднъж седмично, не живеете, е брак без секс. Повече от вероятно живеете с уморена съпруга. Ако има работа, децата и домът, за да продължат да работят с проблема, не е липсата на желание за секс със съпруга си. Проблемът й е умората и либидото, което се изтощава, сексът е последното нещо, което е в съзнанието й или списък с неща, които трябва да се свършат.

Разбира се, разводът е опция, но ще откриете, че следващата ви съпруга ще се изправи пред същите проблеми и вероятно няма да има нивото на интерес към секса, което имате. Ако искате повече секс дайте ръка за помощ с децата и около къщата. Не се регистрирайте за развод с надеждата да намерите нова жена, която ще бъде на същата страница, в която сте сексуално. Останете с онази, с която сте сега, и работете по решение на проблема. По-добре е да търгувате с един проблем за друг. Най-малкото знаете какво имате сега, разведете се и излезте да търсите нещо ново и да не казвате какво бихте могли да постигнете.

И част от работата по решение е да идентифицирате поведението си, което може да допринесе за липсата на желание на жена ви за секс. Да, бихте могли да играете роля в брака, който сте изпарили от секс. 

04
от 05

Най-лошите причини да получите развод: Причина # 3 Вие се отегчавате от брака

скука in marriage

Скуката не е причина за развод. Това е чудесна причина да се разочароват нещата, да се намерят забавни и интересни неща, които да се правят заедно. Ако се отегчихте от работата си, бихте ли напуснали работата? Всичко в живота може да стане скучно, когато спрем да правим нещата, за да го запазим интересен. Обсъдете с вашия съпруг как се чувствате и вие двамата излезете с списък от неща, които можете да направите заедно, които ще накарат брака да излезе от пътя и вие ще преживеете.

Също така, както и с щастие, бракът не трябва да бъде една продължителна партия. Ако се отегчите, добавете малко приключение в живота си. Вземете ново хоби, едно от което е да включите съпруга си и да поемете отговорност за разтърсването на нещата.  

05
от 05

Най-лошото разумно основание е да се разведете: Причина # 4 сте разраснали

Кога couples grow apart

Това е нормално събитие в повечето бракове. С живота и всичко, което идва заедно с ежедневния живот, бих се изненадала, ако повечето двойки не чувстваха, че са се разделили или се чувстваха отделени един от друг. Прибавете децата към микса и имате време да се съсредоточите върху собствените си нужди, да не говорим за нуждите и емоциите на съпруга си.

Има едно просто решение за този проблем, намерете повече време един за друг. Жулгъл графики, постави децата в ранна детска възраст или наемат секретар два пъти месечно, за да можете да излезете от къщата заедно. Направете някои корекции в начина си на живот, които позволяват на вас и вашият съпруг заедно да се свържете отново емоционално. Вашите взаимоотношения с вас са по-важни от дългия списък от ежедневни дейности, които сте направили в списъка си за задължителни задачи.

1

About

Check Also

Разберете различни въпроси, свързани с поддръжката на деца

Обикновено изслушването в подкрепа на детето ще последва изслушване на детето. Въпреки това, за родителите …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 81