Home / развод / Правни, физически и съвместно попечителство в Мисури и как Съдът взема решение

Правни, физически и съвместно попечителство в Мисури и как Съдът взема решение

Правни, физически и съвместно попечителство в Мисури и как Съдът взема решение

Ако преживявате разпадане в Мисури и имате непълнолетни деца, ще искате да разберете законите за държавна власт. Семеен съд в Мисури използва няколко фактора, за да определи дали един или двамата партньори получат попечителство.

Държавните съдилища основават попечителството над най-добрите интереси на детето и Мисури не е изключение. При вземането на решение съдията трябва да обмисли няколко фактора за най-добър интерес.

 Семеен съд в Мисури няма да показва предпочитание към нито един от родителите въз основа на пол, финансово състояние, възраст или пол на детето. Това е добра новина за родителите, които не са били непременно родителите на семейството или мъжете, които се страхуват, че съдилищата ще бъдат предубедени към тях и автоматично ще приемат, че майката е най-добрият родител.

Най-добри интереси на детето

Факторите, включени в най-добрите интереси на Мисури, включват: 

 • Желанията на всеки родител и предложения родителски план, представен от родителите, подробно описвайки кога и как искат да разделят времето с детето си, включително важни дати и събития като празници и ваканции 
 • Необходимостта на детето от чести и значими контакти с двамата родители и готовността на всеки родител да отговаря за нуждите на детето
 • Желанието на детето, ако се смята за достатъчно възрастен - обикновено е на най-малко осем години, но по-често навърши 12 години
 • Намерението на родителя да се премести с детето
 • Отношенията на детето с родителите, братята и сестрите му и разширените членове на семейството
 • Желанието на всеки родител да насърчава връзката между детето и другия родител на детето
 • Нагласяването на детето към дома, училището и общността
 • Всяка история на злоупотреба
 • Умственото и физическото здраве на всички участващи страни

  Споразумения за попечителство на деца в Мисури

  Мисурийските съдилища ще обмислят следните споразумения за попечителство:

  • Съвместно физическо задържане и съвместно задържане и на двамата родители
  • Съвместно физическо полагане на грижи за двамата родители и едноличен законно задържане на един родител
  • Съвместно задържане и на двамата родители, които са единствено физически на родител
  • Едно от родителите
  • Задържане или посещение от трета страна

  Физическото задържане се отнася до кой родител детето пребивава през по-голямата част от времето. Съвместното физическо задържане рядко е разделено на 50/50 пъти, но дава и на двамата родители значително време с детето, повече, отколкото ако един от тях просто е имал време за родителство веднъж седмично.

  Законното попечителство включва кой взема важни решения от името на детето, да не се бърка с ежедневните решения, като това, което яде за вечеря и колко часа си ляга. Тези решения попадат върху родителя, с когото живее в конкретното време.

  Съдът в Мисури насърчава честите и непрекъснати контакти между детето и двамата родители, стига да обслужва най-добрия интерес на детето.

  Домашното насилие и детското задържане в Мисури

  Ако дадена страна, която иска задържане на дете, е извършила акт на домашно насилие, съдът ще гарантира, че договорът за попечителство защитава детето, родителя, който е жертва на домашно насилие, и всяко друго дете,.

  1

  Обобщавайки

  За повече информация относно задържането на дете в Мисури, говорете с адвокат в държавата или се обърнете към променения устава на Мисури. Вашето проучване и консултиране на добър адвокат вероятно ще ви изплати в съда. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно задържането на детето в държавата, не забравяйте да го разгледате с вашия адвокат. Не искаш да съжаляваш, че по-късно млъкваш. Мисури също предлага много адвокатски кантори, ако не смятате, че можете да си позволите адвокат, но приемането и представителството зависят от документираните Ви доходи и разходи. 

  1

  About

  Check Also

  Намерете услугите за поддръжка на деца в държавата си с този списък

  Съгласно дял IV-D от Закона за социално осигуряване от 1975 г. всяка държава и територия …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 35 = 42