Home / развод / Как да кандидатствате за помощ за деца в Луизиана

Как да кандидатствате за помощ за деца в Луизиана

Как да кандидатствате за помощ за деца в Луизиана

Независимо дали даден родител или друг член на семейството на попечител трябва да подаде детска подкрепа в Луизиана или да поиска промяна в поддръжката на детето, следните често задавани въпроси ще му помогнат да получи достъп до местните ресурси. Подкрепата за деца в Луизиана включва пари, които помагат на другите родители да вдигнат детето и да плащат за ежедневните си разходи. Подкрепата за деца може също така да бъде начин за посрещане на емоционалните и медицински нужди на детето в допълнение към финансовите нужди.

За щастие, родителите, които имат физическо задържане на децата, могат да получат подкрепата на детето като основен служител.

Как да получите помощ за деца и да изчислите приходите

Подаването на документи със съда е един от начините да получите подкрепа от детето от другия родител. Другият е, ако вече са съгласни да плащат пари, за да помогнат за отглеждането на детето. Услугите за оказване на подкрепа на деца може да се наложи да се намесят, като използват работещ казус, ако получаването на помощ от деца стане предизвикателство. Подкрепата за деца е задължителна за деца до 18-годишна възраст, но ако все още са в гимназията, подкрепата за деца трябва да продължи, докато не завършат или навършат 19-годишна възраст.

Размерът на помощта за деца, изчислен в Луизиана, се основава единствено на доходите. Изчисленията за подкрепа на деца се правят от съда, въпреки че оценките могат да бъдат направени чрез използване на онлайн калкулатор за поддръжка на деца за държавата. Съдът ще проучи доходите и на двамата родители и ще определи какъв ще бъде приспадането от брутния доход на некводьора.

Разходите за здравно осигуряване също са включени в подкрепата за деца.

Как да намерите местна агенция за подкрепа на деца

Първата стъпка към намиране на местна агенция за подкрепа на деца в Луизиана е да посетите уебсайта за подкрепа на детето в Луизиана или да откриете офиса, която е най-близо до разстояние. Услугите, предоставяни на уебсайта, варират от определянето и изпълнението на поръчките за детска и медицинска помощ, подаването на помощи за подпомагане, до получаване на допълнителна помощ при бащинство и повече.

Родителите и настойниците също могат да се обадят на 1-888-LAHELP-U (1-888-524-3578). Алтернативно, родителите могат да се обадят на 2-1-1, за да намерят място в района. 

Подаване на детска подкрепа в Луизиана

Следващите стъпки ще помогнат на родителите и семействата да създадат поръчка за подкрепа на деца в Луизиана:

  1. Запознайте се с указанията за подкрепа на деца в Луизиана.
  2. Използвайте Калкулатора за поддръжка на деца в Луизиана, за да прецените размера на поддръжката за деца, която е приблизителна, за да получите.
  3. Попълнете онлайн приложението за услуги за поддръжка на деца в Луизиана.
  4. Изпратете кандидатурата онлайн или лично в местната агенция за подкрепа на деца.
  5. След като бъде установена поръчката за поддръжката на детето, попълнете формуляр за директен депозит за получаване на плащания по-бързо и лесно. Плащанията в брой могат да се извършват чрез MoneyGram, но има такса. Кредитни карти и други банкови сметки също могат да бъдат обработени чрез експертно плащане с малка такса за удобство.

Има няколко федерални и държавни ресурси за семейства, включително:

1
  • Федералната служба за издръжка на детето
  • Федералният наръчник за прилагане на детската подкрепа
  • Мрежата за поддръжка на детето за деца (CSLN)
  • Често задавани въпроси за подкрепата на деца от Луизиана
1

About

Check Also

7 начина да родител по-последователно с вашия Ex

Независимо дали родителите са малки деца или тийнейджъри, е полезно да развиете някои практики, които …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 74