Home / развод / Изневяра: 9 черти на изневеряващ съпруг

Изневяра: 9 черти на изневеряващ съпруг

Изневяра: 9 черти на изневеряващ съпруг

Мисля, че е безопасно да се каже, че повечето жени се доверяват на съпрузите си. Сандра Бълок се довери на Джеси Джеймс, точно както Елин Нордигрен се довери на Тигър Уудс. Подобно на 70% от жените, Сандра и Елин нямаха представа, че съпрузите им изневеряват. Подобно на тях, е трудно да се каже дали мъжът, който се омъжите, съпругът ви ще бъде измамник.

Имайки предвид репутацията на тези мъже преди брака, не мога да си помисля защо тези жени са толкова склонни да покажат такава вяра и доверие.

И това е, за което се отнася тази статия. Да научите знаците, преди да кажете "Аз правя" и да не извинявате или да живеете в отрицание, че след като се ожени за вас, той ще промени измамите си.

Най-добрият предсказвател за какъв мъж ще бъде мъжът е предишното му поведение. Последните проучвания показват, че 50% до 60% от омъжените мъже се занимават с извънбрачен секс по време на брака си. Можете да се обзаложите, че ако някой изневерява в миналото, той ще изневерява в бъдещи отношения

Откъде знаеш, че човек е от естество да мами?

 

По-долу са 4 поведенчески черти на мъже, които мамят по време на брака:

 

1. Нарцисизъм:

Той има чувството за право. Високото мнение за себе си и той смята, че всички трябва да споделят това мнение. Нарцисистът е във връзката за това, което може да излезе от него. Вие сте обект, а не жена с чувства, от които се нуждае да се занимава.

1

Животът и отношенията са игра на нарцисиста.

Спечелването на играта означава да получите това, което той иска. Ако иска други жени, той играе играта според правилата си, а не правилата на обществото. Ако се омъжите за този човек и той мами, не очаквайте състрадание или разкаяние. Просто очакват повече от същото.

2. Липсва емпатия:

Този човек не чувства вина за действията си.

Какво попречи на повечето хора да изневеряват на жена си? Вината и угризенията, които изпитват, причиняват нараняване на жена си. Този човек няма причина да не мами, защото му липсва способността да съчувства и да изпитва състрадание към другите, дори и жената, която той обича.

Имам приятел, чийто съпруг беше сериен измамник. Тя беше доста изненадана, когато научи за поведението му. След известно време осъзна, че никога не го е чувала да изразява съпричастност или съжаление за нищо.

Например, той каза нещо много зле на майка си в един случай. Когато се обърна към проблема с него и сподели загрижеността си, че е наранила майка си, отговорът му беше, че "тя ще го преодолее". Познай какъв е отговорът му, когато го хванат? - Ще го преодолеете.

Не можеше да схване степента на страдание, което неговата изневяра причинява на жена си. Мислеше, че нуждата от него да изразява разкаяние е недостатък в нея. Никога не му хрумнало, че неговата неспособност да изразява разкаяние е недостатъкът му.

3. История на изневяра:

Слушайте дами; ако срещнеш човек, който изневерява на първата или втората си съпруга, ще те измами. Всички ние обичаме да мислим, че сме специални. Това, че сме тази прекрасна жена, с която той ще бъде невъзможно да се раздели с доверието.

Предполагам, че сме чудесни, но не е и веднъж измамник, винаги измамник. Не си затваряйте очите за измама.

Жените, които се занимават с омъжена жена и вярват, че "никога няма да ме измамят", винаги ме правят. Добър пример за това отношение е Риелле Хънтър, любовницата на Джон Едуард. Г-жа Хънтър, попитана, казва, че не вярва, че Джон Едуардс някога ще я лъже.

Помислете за това, той е излъгал на жена си от повече от 30 години, той е излъгал децата си, той е излъгал кампанията си и е излъгал цялата страна. Рейли Хънтър, по някаква причина, вярва, че е специален, единственият човек на земята, за който Джон Едуардс никога няма да лъже. Жените, които живеят с главата си в облаците като тези, които изпадат в страдание поради собствената си липса на вникване в себе си и мъжа, с когото се занимават.

4. Той е ангажимент Фобик:

Ако се е наложило да го заведете по пътеката, може да се обзаложите, че той не е толкова емоционално инвестиран в брака, колкото сте. Този човек има един крак в брака и един крак. Когато възникнат проблеми и брачните проблеми са част от омъжена, този човек ще търси изход. Какво по-добре от друга жена?

Ние всички играем роля в брака, който имаме и дали можем да изградим щастлив брак. Един от начините да се гарантира честност и вярност във вашия брак е да се обърне внимание на отрицателното минало поведение и характерни черти.

Ако погребате главата си в пясъка или вярвате, че сте жената, която ще го промени, вие нямате кой да обвинявате, а само себе си, когато завършите приемането на измамите си.

1

About

Check Also

Намерете услугите за поддръжка на деца в държавата си с този списък

Съгласно дял IV-D от Закона за социално осигуряване от 1975 г. всяка държава и територия …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 21