Home / развод / 4 съвета за справяне с кризата на съпруга ви в средата на живота

4 съвета за справяне с кризата на съпруга ви в средата на живота

4 съвета за справяне с кризата на съпруга ви в средата на живота

Ако вашият съпруг преживява криза в средата на живота, има афера или е поискал развод повече от вероятно, че се чувствате извън контрол. Не сте сигурни как да реагирате и да реагирате на кризата на съпругата си в средата на живота или какво да направите по-нататък в живота си.

Важно е да знаете, че нищо, което правите или не казвате, ще помогне на съпруга ви да се измъкне от него или да стане любящ съпруг, който някога сте знаели. Има неща, които можете да направите и кажете, че ще ви помогнат да се ориентирате в накъсаните води на кризата в съня на съпруга си,.

Нещата, които ще означават, че поддържате своето равновесие и живеете напълно независимо от кризата.

Когато един съпруг влиза в криза в средата на живота, трябва да се изправите пред някои болезнени истини. Коефициентите са срещу вас, за да запазите връзката си със съпруга си. Това не означава, че трябва да се откажете от надеждата, хората победиха коефициентите ежедневно. Това, което означава, е, че животът, който избирате да живеете в този момент на криза, трябва да бъде такъв, който ви харесва и желаете да продължите, независимо дали вашият брак преживява или не.

По-долу са четири предложения, за да ви помогнем да реагирате:

1. Направете промени

Направете промени, които смятате, че ще ви направи по-добър човек. Ако имате проблеми, на които трябва да се работи, работете по тези въпроси. Не се забивайте, като се фокусирате върху проблемите на съпруга си и се опитвате да разберете начини да му помогнете да се справи с тези проблеми. Изтеглете енергия на място, което знаете, че ще получите възвръщаемост на изразходваната енергия: върху себе си.

Павел и съпругата му Санди бяха женени 23 години, когато започна кризата на Санди в средата на живота.

Павел, като умен човек, осъзна, че има проблеми в брака, с който Санди не е бил доволен от години. Той бе пренебрегнал нейното "закървяване", защото смяташе, че Санди реагира прекалено на това, което вижда като дребни проблеми в брака.

Павел отиде да работи, променяйки личните си въпроси, и щом Санди видя тези промени, тя усети, че е трудно да стои далеч от Пол.

1

Тя се чувстваше привлечена към него, вместо да чувства нуждата да се оттегли от него. Поради промените Павел сключи брака си със Санди.

Добрата новина е, че дори ако бракът ви не преживее кризата на съпруга ви, ще имате промени в себе си, които ще ви помогнат в ежедневието си и в бъдещи отношения.

2. Вземи живот

Намерете неща, които искате да правите с живота си. Вашата мотивация не е да се накара вашият съпруг да забележи, че вие ​​получавате живот, но за да получите всъщност живот, който не зависи от вашата връзка с вашия съпруг. Вземете хоби, присъединете се към фитнес зала, вземете тази ваканция, която искате да отнемете от години.

Когато съпругът на Луси започва своята криза в средата, тя се занимава пряко с проблема и започва да прави всичко, което не е имала възможност да направи, защото съпругът й няма да се присъедини към нея. Тя отнела дълго желана почивка в Лондон. Тя се присъединява към клуб по пешеходен туризъм и пътува с клуба си по всички интересни маршрути в страната. Тя го остави, за да се справи с проблемите си, и тя се зае да живее.

Луси вече е разведена, но тя не седи в къщи, съжалявайки за себе си или горчиво в бившата си компания, за да съсипе живота й. Тя излиза от всичко, което може да излезе от живота, защото Луси осъзнава, че единственият живот, върху който тя има някакъв контрол, е нейната собствена и тя е решена да го направи добър живот.

3. Приемане на практика

Промяната не е лесна, особено когато тази промяна означава загуба на връзката с вашия съпруг. Борбата с промените в отношенията ви е това, което ще ви задържи и ще можете да продължите напред с живота си. Преживяването на кризата в съня на съпруга ви означава да работите с това, което имате, а не непрекъснато да размишлявате какво може да направите, за да го върнете обратно в брака.

Ако не признаете реалността на това, което се случва в брака ви поради кризата в средата на живота му, е много малко вероятно да подобрите живота си. За да живеете щастлив и изпълнен с живот, трябва да приемете какво се случва с вашия съпруг и във вашия брак. Трябва непрестанно да отказвате да разрешите кризата на съпруга си в средата на живота, за да определите как живеете живота си и какво излизате от живота сега и в бъдеще.

Приемането не е лесно, но колкото по-скоро стигнете до мястото на приемане, толкова по-скоро ще преодолеете загубата на съпруга, когото познавате, и ще ставате по-силни в живота си.

4. Бъдете пациент

Правете търпение както със себе си, така и с Вашия съпруг. Вие и двамата преминавате през промени и толкова трудно, колкото и това, което преживявате, изпитва и високо ниво на емоционална болка. Няма да правите промените, които трябва да направите през нощта, а вашият съпруг няма да работи по кризата на вашата хронология.

Не се бийте за отстъпление или за движение напред толкова бързо, колкото смятате, че трябва. Времето е ваш приятел, така че бъдете готови за време да мине: време, което можете да използвате, за да изградите по-добър живот и да станете по-добър човек. Когато вашият съпруг прави нещо лудо или разочароващо, опитайте се да запомните, че те изпитват объркващи и разочароващи емоции, точно както сте. В крайна сметка ще свършите и двете, където трябва да сте. Не стават нетърпеливи и се опитайте да се втурнете в процеса.

1

About

Check Also

Да се ​​разведете? 10 съвета за споделяне на новините с децата ви

Готови ли сте да кажете на децата си за развода или раздялата ви? Докато разговорът …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 90