Home / развод / 11 неща, които никога не трябва да правите преди, по време или след развод

11 неща, които никога не трябва да правите преди, по време или след развод

11 неща, които никога не трябва да правите преди, по време или след развод

Нашата семейна съдебна система е предназначена да разреши съдебните спорове, които двойките имат по време на развода си. Повечето съдилища успяват да направят това изключително добре. Въпреки това разводът включва много различни въпроси и вашето поведение преди, по време и след развода ви ще определи колко гладко ще преминете по време на вашия развод и ще се възстановите след това. 

Имате адвокат, имате система, създадена, за да ви защити и вие сте отговорни да се уверите, че не правите нищо, за да увеличите конфликта по време на вашия развод или след.

 

 

По-долу са 11 неща, които не трябва да правите по време на вашия развод и след това 

 

1. Никога не пренебрегвайте чувствата на децата си

Или си позволете да вярвате, че вашите деца нямат нужда от вас в живота си. Никога не стигайте до гледката, че виждате децата си по-болезнени, отколкото да не ги виждате. Ако сте родител, който не е лишен от свобода и се занимавате с такава болка, то тогава го изсмучете. Дългосрочните последици и отрицателното въздействие от това, че нямате родител в живота си, надделява над емоционалната болка, която чувствате. Никога не отказвайте да посещавате и прекарвате времето си с децата си.

2. Никога не използвайте системата на семейната съдебна система, за да направите битка с Ex

Има адвокати, които ще вземат последната ви стотинка и ще ви помогнат да използвате семейната съдебна система, злоупотребявате с бившия си служител. Необходимостта от отмъщение може да бъде скъпа и единствената, която да плати, в крайна сметка ще бъдете вие.

1

Не ти харесва идеята да плащаш помощ на дете? Направете вашите деца услуга и заплащане, спасете ги от болка в бой, ако вашата единствена причина е да пропуснете да дадете на бившия ви дете подкрепа.

Съпругът ви изневери и те остави за друга жена? Опитвайки се да усложни процеса на развод, за да го накараш да плаща само, струва ти и двамата. Оставете възмездието му за карма, а някой ден ще го вземе!

3. Никога не отказвайте да преговаряте или медиите за развод

Преговорите и посредничеството са свързани с уреждането на бизнеса.

Сложете емоциите си настрана, погрижете се за бизнеса, който трябва да се погрижите, и след това да се справите с емоциите си поотделно.

Отказът да бъдете разумен по време на преговорите за уреждане на развод ще ви приземи в съда по развода. Когато това се случи, парите започват да излизат на адвокати, а вие завършвате с много по-малко, за да преговаряте. Направете си услуга, спестете парите си и бъдете разумни по време на преговорите. 

4. Никога не отказвайте да общувате с бившия си служител

Ако връзката не е злоупотреба, ако имате деца заедно, винаги трябва да сте готови да комуникирате по граждански и уважителен начин с бившия си. Бивш съпруг не е някой, който да бъде изхвърлен, сякаш не е нищо повече от боклук, останал на дъното на обувката ти. Ако вашият бивш ви позвъни чрез телефонно обаждане, имейл или лично с необходимост да обсъдите проблем, свързан с вашия развод и брак, отговаряйте с обикновена човешка почтеност. За да не го направите нямате характер.

5. Никога не играйте на играта вината

Вината или причиняването на някой друг да се почувства срам, само защото изпитвате отрицателно усещане, е неприемливо. Разводът боли, боли всички участващи. Бъдете съвестни на чувствата на другите, колкото към собствените си чувства. Да мислите, че имате монопол върху усещането за болка, че сте единствената жертва на развода си и имате право да обърнете гръб на другите поради това, че това е нарцистична черта.

Направете всичко, което трябва да направите, за да запазите емоционалната си болка да ви превърне в бушуващ нарцисист.

6. Никога не се страхувайте да чуете истината

Хората се отнасят странично и понякога ни казват какво мислят, че искаме да чуем. Излезте отвън, обективни мнения за това как се справяте с юридическите и емоционалните аспекти на вашия развод. Щом получите тези мнения, не ги пренебрегвайте, само защото не са това, което искате да чуете.

7 Никога не вярвайте, че не сте играли роля в семейните проблеми

За да се изгради връзка, е нужно две, за да се унищожат две, е необходимо две. Не казвайте наполовина печени истории за това, кой сте направили всичко, което можете да направите. Станете истински със себе си за случилото се. Постигането на реалност ще ви предпази от застояване в безкраен игра на вината.

8. Никога не правете предположения

Не подозирайте, че вашият адвокат ви е обхванал законно.

Не подозирайте, че съдията ще управлява във ваша полза. Не предполагайте, че вашият бивш е ядосан и ще ви унищожи. Познайте фактите и основайте своите действия върху тях. Може би просто не ви оставя да си направите задник.

9. Никога не падайте жертва на вашите собствени очаквания

Може би очаквате вашият бивш да бъде граждански и уважаващ. Може да очаквате от вашия адвокат да изпълнява своята работа. Може да очаквате бившият ви вицепрезидент да последва разпореждането на съда по развод. Не винаги получаваме онова, което очакваме, така че най-доброто нещо, което трябва да направите, е да не очаквате нищо и да сте готови да се справите с това, което получавате. С други думи, ако нямате никакви очаквания, не можете да се откажете.

10. Никога не позволявайте на емоциите си да управляват действията си

Ако вашият съпруг е напуснал и подал за развод, е време да предприемете действия. Не седи и плачете в бирата си, надявайки се, че ще се върнат. Вземи си адвокат и направи това, което трябва да направиш, за да се защитиш законно. Ще има достатъчно време за плачене в бирата ви по-късно. Освен това, ако вашият съпруг промени мнението си, те ще се върнат без значение какви действия предприемате. Ако те не се върнат поне ще се защитите и ще, повече от вероятно има пари да си купя цялата тази бира, която ще плачеш.

11. Никога не пропускайте възможността да простите

Нежеланото сърце е най-голямата пречка за преместването на прекратения развод и за богатия и изпълнен с живот живот. Ако не можете да простите, никога няма да можете да правите нищо, освен да направите това и да понасяте последствията.

Написах статии за това, какво трябва да прави човек, ако премине развод. Дадох информация как да защитите правния си интерес, как да се справите с развода и как да преминете към нов живот и нови отношения след развода.

Тази статия се състои от списък от неща, които човек никога не трябва да прави по време на развод. Всяко нещо, изброено по-горе, което съм виждал, е направено отново и отново от клиентите и е станало свидетел в собствения ми опит с развода. Надявам се, че списъкът ви помага да разпознаете всяко от поведенията, които излагате, и да направите необходимите промени, така че разводът ви да не се превърне в дълга, изтекла ликвидационна битка.

1

About

Check Also

Да се ​​разведете? 10 съвета за споделяне на новините с децата ви

Готови ли сте да кажете на децата си за развода или раздялата ви? Докато разговорът …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 38