Home / Rakkaus / Top 20 ylellisyyttä lahjoja miehille

Top 20 ylellisyyttä lahjoja miehille

Yllätä erityistä jokuasi erikoislaatuisilla lahjoilla. Käsittele hänelle joitain ylellisiä vöitä, lompakoita, kelloja ja paljon muuta! Teimme listan miesten ylellisimmistä lahjoista, joiden avulla voit etsiä oikeaa luksuslahjaa kumppanikselle.

1. iPad-kotelo

Hänen Applen e-lukija ansaitsee matkustaa tyylikkäästi. Suunnittelijat ovat huomanneet luomaan ylellisiä koteloita tähän gadgetiin käyttämällä laadukkaita materiaaleja, kuten nahkaa, kumia ja huopaa. Tässä Mulberry iPad-tapauksessa pieni "lelu" on täysin suojattu ja muotoiltu.

Lähde: lorien.me

Lähde: lorien.me

Mulberry Textured Case

485 dollaria, herra Porter

2. Decanter Set

Tämän dekantteriryhmän avulla ihmesi pystyy palvelemaan vieraitaan tyylillä (ja itse). Jotta tämä lahja olisi unohtumaton, täytä dekantteri suosikkijuomalla. Jos haluat tehdä siitä ainutlaatuisemman, voit piirtää lainata tai hänen nimikirjaimiaan - tämä upea lahja on aina paikalla hänen baarissaan.

Lähde: classyglamliving.com

Lähde: classyglamliving.com

Elysian Brandy Glasses ja Decanter

Kaksi lasia - 325 dollaria, Neiman Marcus

Decanter - $ 425, Neiman Marcusissa

3. Katso

Moderni ja laadukas katselu on välttämätöntä miehille, jotka ovat kiireisiä aikatauluja ja johtavat aktiivista elämää. Onneksi suunnittelijat ovat varmistaneet, että eri malleja on eri malleja - liike, rento, ylellinen ja moderni. Valitsimme Diesel-monitoimikellon modernilla designilla ja ruskeilla nahkahihnoilla.

Lähde: drdenim.com

Lähde: drdenim.com

Diesel "Little Daddy" Watch

1

275 dollaria, Neiman Marcusissa

4. Nahkainen lompakko

Et voi mennä vikaan yksinkertaisella nahkalaukussa mustalla värillä. Lompakko on tärkeä lisävaruste jokaiselle ihmiselle. Sen ylellinen nahkakokoonpano ja ohut profiili, tämä Prada-lompakko on älykäs tapa pitää korttinsa ja käteisensä järjestyksessä. Jokainen ihminen haluaisi saada tämän lompakon taskussaan!

Lähde: bagshopforum.com

Lähde: bagshopforum.com

Prada Clip-lompakko musta

300 dollaria, Neiman Marcusissa

5. Salkku

Salkku on suosittu lahja liikemies. Prosenttiosuudet osoittavat, että yli 88 prosenttia miehistä valitsee mustan salkun. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse ajatella liikaa väriä, juuri suunnittelusta. Klassinen nahkainen salkku, kuten alla oleva, on aina hyvä valinta.

Lähde: loveluggage.com.au

Lähde: loveluggage.com.au

Knomo London Salkku

295 dollaria Nordstromissa

6. Miesten rannekoru

Rannekorut eivät ole kaikille ihmisille. Ne voivat olla täydellinen pariliitos mille tahansa asunnolle, onko hänellä mukavan yön tai liikekokouksen. Useimmat miesten rannekkeet ovat nahkaa, kumia tai ruostumatonta terästä.

Tod's Double Wrap Nahkaranneke

Lähde: lifestylemirror.com

Lähde: lifestylemirror.com

225 dollaria Nordstromissa

7. Silkkipaja

Anna hänen rentoutua luksusta! Tämä silkkipajama on täydellinen untuvapeite - se on luonnollisesti viileämpi ja pehmeämpi kuin puuvilla. Ihastuttavan yön unta varten sinun miehellesi on viihtyisä ja pehmeä pajama ... ja sinä kädessäsi tietenkin!

Lähde: pinterest.com

Lähde: pinterest.com

Majestic International Silk Pajama

200 dollaria, Nordstromissa

8. Kuulokkeet

Olet rakastunut tekniikan harrastajaan? Loistava! Jos hänellä ei vieläkään ole laadukasta melua, Bluetooth- tai langattomia kuulokkeita, hän varmasti tarvitsee yhden! Ylellinen kuulokkeet ovat huipputeknologian lisävarusteita jokaiselle gadgetgurulle.

Lähde: dalethorn.com

Lähde: dalethorn.com

Marshall Over-Ear kuulokkeet

200 dollaria, Neiman Marcusissa

9. Pen

Sinun ei tarvitse olla kirjailija, jolla on ylellinen kirjoitusväline. Tämän kynän avulla hän voi löytää käsin kirjoitetun taiteen uudestaan. Valittu kynä on valmistettu Sveitsistä ja inspiroinut perinteinen brittiläinen muotoilu. Se on tarkka, kevyt ja erittäin maskuliininen.

Lähde: picclick.com

Lähde: picclick.com

Alfred Dunhill Pen

625 dollaria, Neiman Marcusissa

10. Kellokotelo

Jos miehelläsi on kellojen kokoelma, hän on ehdottomasti tarvinnut tallentaa ne. He ansaitsevat esitellä korkealaatuista kelloa, eikö? Hänen avullaan hän pystyy pitämään heidät turvallisina ja taidokkaasti esillä hänen yöpöydänsä, sivupöydänsä tai lipastoidessaan.

Lähde: watchtalkforums.info

Lähde: watchtalkforums.info

Kuusi katselupäällikkö

350 dollaria, Neiman Marcusissa

11. iPassport-lukituslaite

Tämä uusi biometrinen lukituslaite säilyttää passinsa turvallisena. Se on täydellinen gadget miehille, jotka matkustavat paljon. Laite voi olla avoin vain skannaamalla käyttäjän sormenjälki.

Lähde: neimanmarcus.com

Lähde: neimanmarcus.com

iPassport biometrinen lukituslaite

585 dollaria, Neiman Marcusissa

12. Miesten kangaskassi

Tämä klassikkohousuturkakassi suojaa sisustussisältöä likaa ja likaa vastaan. Laukkua voi käyttää kuntosalilla tai lyhyen matkan viikonloppuna. Se on tilava, on ajaton muoto ja se on helppoa toting. Täydellinen lahja urheilulliselle miehelle, jos kysyt meiltä!

Lähde: pinterest.com

Lähde: pinterest.com

Dsquared2 kantolaukku

525 dollaria Neiman Marcusissa.

13. Parranajokone

Miehet eivät pääse jättämään tätä pikku elektronista laitetta. Parranajo on osa ihmisen rutiinia, joten hänellä on oltava hyvä parranajokone hallussaan. Listaumme valitsimme Panasonicin märkä / kuiva parranajokoneen. Sitä voidaan käyttää kuivaan tai märkään ajotapaan, jolloin miehen iho on puhdas ja pehmeä.

Lähde: shavershop.com.au

Lähde: shavershop.com.au

640 dollaria, Neiman Marcusissa

14. Hajuvesi

Tom Fordin hajusteita voidaan kuvata kolmella sanalla - urbaani, tyylikäs ja rikas. Tämä hajuvesi ilmentää modernin mutta ajattoman miehen henkeä, jossa avautuvat Tonkin-myski.

Lähde: dmarge.com

Lähde: dmarge.com

Tom Fragen miehille

540 dollaria, Harrodsissa

15. Ruletti-setti

Tämän rulettisarjan avulla hänellä on tunne, että hän on todellisessa kasinossa! Anna hyvät ajat rullata!

Lähde: davidagerber.com

Lähde: davidagerber.com

Renzo Romagnoli rulettisetti

$ 3,710, Neiman Marcus

16. huivi

Se riittää, kun huomaat huivit, ja tiedät, mikä kuuluisa suunnittelija suunnitteli tämän erityisen huivin, että naiset ja miehet ympäri maailmaa menivät hulluksi! Tämä sininen väri sopii täydellisesti jokaiseen vaatekappaan.

  Alexander McQueen Skull Scarf Logo

Alexander McQueen Skull-Print huivi

495 dollaria, Neiman Marcusissa

17. Tie

Sidokset tekevät suuria lahjoja, koska ne voidaan valita jokaisen henkilön mukaan. Mikään ei voi vetää ulkonäköään yhteen aivan kuin solmun.

Lähde: mostexpensivelist.com

Lähde: mostexpensivelist.com

Kiton Cashmere / Silk Tie

295 dollaria, Neiman Marcusissa

18. Giuseppe Zanotti vyö

Nosta hänen tyylipeliä tällä hämmästyttävällä GZ-vyöllä. Jokainen ihminen tarvitsee laadukkaan nahkavyökaapin, joka voi kestää vuosia.

Giuseppe Zanotti Belts for Men

Giuseppe Zanotti vyö mustaan

395 dollaria, Neiman Marcusissa

19. Burberry Umbrella

Umbrella .. ei niin tavallinen lahja suosikki miehelle, eikö? Mutta hän varmasti tarvitsee sitä! Tämä Burberry-sateenvarjo siirtää heti harmaita ja pilvisiä päiviä.

Lähde: indulgy.com

Lähde: indulgy.com

Burberry sateenvarjo puukahvalla

325 dollaria, Neiman Marcusissa

20. Samppanja / viini

Käsittele häntä pulloon parhaasta viinistä tai samppanjaa. Oletamme, ettei ole miestä, joka ei halua juoda alkoholia ... ainakin yhtä lasia. Ehdotuksemme on Rioja, Espanja - 2005 Bodegas Roda Cirsion.

Lähde: uncrate.com

Lähde: uncrate.com

249 dollaria, ruoasta ja viinistä

1

About

Check Also

Top 60 Love Quotes Hänelle

Erinomainen rakkauden lainausmerkki on se, että ne pakattavat niin paljon rakkautta niin harvoin sanoin. Jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 53