Home / Приятелство / Това е най-добрият, най-лесният начин да се правят нови приятели

Това е най-добрият, най-лесният начин да се правят нови приятели

Това е най-добрият, най-лесният начин да се правят нови приятели

Въпрос: Какъв е най-лесният начин да направите приятели?

През последните няколко години преминах през някои неща и загубих много приятели. Трябва да направя ново начало, но срещането на нови хора изглежда толкова трудно точно сега. Аз съм в средата на 30-те години и се чудя какъв е най-добрият начин да направя нови приятели?

Отговор:

Не е необичайно някой от вас (30-те и 40-те години) да търси нови приятели. Тъй като ние остаряваме, животът ни (и тези на нашите приятели) се променя и може да се наложи да продължим и да срещнем нови хора.

Според мен най-добрият начин да се срещнете с нови хора (и да създавате нови приятели) е чрез дейности. Колкото повече хора влизате в контакт, толкова по-голям е шансът ви да намерите едно или две, с които наистина кликвате. Направете цел да се разклоните и да опитате нови неща и в резултат ще срещнете нови приятели.

Начини за изпробване на нови дейности

Има много начини да изпробвате нови неща. Един от начините е първо да погледнете онлайн и да видите какви групи от вас може да се насладите. Групи като Social Jane или Girlfriend Social ви помагат да се свържете с други жени, които търсят приятелство, например, докато сайт като Meetup.com изброява събития във вашия район. Има няколко уебсайта, които могат да ви помогнат да се свържете с други хора, което е особено полезно, ако сте някой, който е малко ръждясал при разговор с нови хора.

Друг начин да изпробвате нови дейности е да търсите класове или събития във вашия местен вестник, регионален колеж, търговска камара или читалище.

Тези типове места често ще публикуват съобщения за нови неща, които се случват във вашия район. Намерете един или два, които смятате, че наистина искате и отидете оттам.

Ако сте напълно объркани за неща, които да опитате, обмислете доброволчеството. Това е наистина добър вариант, ако, както споменахте, току-що сте преминали голямо събитие.

1

Това е начин да излезете извън собствения си опит и да помагате на друго лице. Това ще ви помогне да изградите самочувствие и да ви даде увереност, когато става дума за разговори и среща с нови хора.

Как да се свържете с хора, след като се включите в нова група

Когато се срещате с нови хора, бъдете сигурни, че имате открито и приятелско отношение. Искате да бъдете видът на човек, към който хората естествено са привлечени (в социален смисъл) и някой, който кани разговор. Колкото по-удобно сте в живота си като цяло, толкова по-добре ще бъде да предадете послание за откритост.

Важно е да отбележите, че когато посещавате нови събития, направете го с цел да опитате ново преживяване, вместо да излезете с ново приятелство. Тази проста промяна в отношението ще отнеме натиска на разговора. Ако се опитате твърде трудно да се свържете, ще излезете фалшиви и отчаяни.

Най-добрите дейности, които можете да изберете, са тези, които ви позволяват да бъдете себе си и да оставяте личността си да премине. Изберете неща, които дават време за чат и да се опознаете един друг. Не се притеснявайте, ако някои от членовете на групата вече се познават. Просто продължавайте да се показвате и да се наслаждавате на активността и в крайна сметка ще срещнете хора поотделно.

Най-добри съвети? Не се отказвайте!

Срещането на нови хора е първата стъпка в правенето на приятелства. Съсредоточете се върху това да излезете и да правите нови неща на първо място, което ще ви помогне да се почувствате по-малко самотни, дори ако не направите приятели веднага. Като бавно опознавате хората, се стремите към по-малки групови дейности, така че да имате време да разговаряте с хора и да разберете кой сте най-естествено да кликнете с. Приятелствата ще дойдат, но това може да отнеме известно време, така че не се обезкуражавайте.

1

About

Check Also

Събития, които обикновено означават края на приятелството

Винаги е тъжно, когато приятелството свърши. Понякога това е изненада за една или за двете …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 70