Home / Приятелство / Как да (Наистина) Намерете истински приятели онлайн

Как да (Наистина) Намерете истински приятели онлайн

Как да (Наистина) Намерете истински приятели онлайн

Беше, че само изключително срамежливите или интровертните хора имаха онлайн приятели или хора, които говореха изключително чрез Интернет. Но това се е променило и много от нас са прегърнали вътрешния ни шум и са разширили мрежата си чрез развиване на онлайн приятелства. Има много емоционални ползи от това да имате онлайн приятели, така че защо да не добавите няколко към вашия социален кръг?

Точно както в офлайн света, приятелството онлайн трябва да се развива естествено.

Доброто е, че е по-лесно да намерите хора, които имат точно същите интереси като вас онлайн чрез профила си, а не лично, защото групите са склонни да бъдат по-фокусирани. Например, просто да се присъедините към форум за собствениците на Шнауцер, ще ви свърже с няколко други, които притежават едно и също куче като вас. Ако вече имате нещо подобно, шансовете са, че ще можете да се свържете много по-бързо.

Срещате приятели в онлайн група или форум

Онлайн приятели могат да бъдат намерени във всяка интернет група, която споделя вашите интереси и хобита. Направете търсене в Интернет за името на вашето хоби, например "плетене групи", и да видим какво се появява. Друга възможност е да намерите група на Yahoo или Google. Можете да започнете, като преминете през категориите (например здраве, изкуство и развлечения и т.н.) или направете по-разширено търсене на името на вашето хоби във функцията за групово търсене.

Когато се присъединявате към група, не забравяйте да се представите. След това прочетете някои от последните публикации, за да получите представа за хората, които участват в групата, и как те комуникират. Например, те си задават въпроси, публикуват лични въпроси, предлагат критика или утеха? Всяка група, дори тези, разположени във виртуалния свят, има своя собствена "личност" и ако искате да се поберат, трябва да разберете как работи.

Приятелите, които започват онлайн, често могат да се превърнат в приятелства в реалния живот и това е особено вярно за групите, които са онлайн. Хората обикновено искат да се съберат и да споделят своето хоби (особено с повече дейности, свързани с група), така че бъдете готови да се запознаете безопасно с приятелите си онлайн, когато времето е наред. 

Намиране на приятели във Facebook

Facebook улесни намирането на групи от интерес. Някои от тях са съсредоточени върху известни личности и са продължение на фен клубовете. Други са любители, които споделят общи интереси, като скейтборд, готвене или дори телевизионни предавания.

Направете търсене във Facebook под избора на търсене по ваш избор или разгледайте препоръките, които сайтът ви предоставя специално в дясната част на вашата начална страница. Там Facebook показва реклами от страници, които търсят повече хора. Рекламите са насочени към неща, които сте "харесали" или коментирали.

Запознайте се с онлайн приятели чрез блогове и уеб сайтове

Ако има блог или уеб сайт, който обичате да четете, станете редовен коментатор. Уверете се, че сте добавили към разговора с внимателни забележки, а не само "хубава публикация" или коментарът ви може да бъде изпратен до нежелана поща. Скоро ще видите други, които също редовно коментират, и двамата от вас могат да направят разговор помежду си или дори с собственика на блога.

1

Можете също така да проверите уеб сайтове, специално създадени, за да ви запознаят с нови приятели. Докато целта на тези сайтове е да Ви запознаят, за да можете да се срещнете, може просто да решите, че приятелството ви е най-добре да се съхранява онлайн и можете да се опознаете по този начин, преди да се срещнете лично.

1

About

Check Also

Това е най-добрият, най-лесният начин да се правят нови приятели

Въпрос: Какъв е най-лесният начин да направите приятели?През последните няколко години преминах през някои неща …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 91 =