Home / Приятелство / 13 неща, които трябва да правите с приятели, преди да тръгнете за колежа

13 неща, които трябва да правите с приятели, преди да тръгнете за колежа

13 неща, които трябва да правите с приятели, преди да тръгнете за колежа

Герои изображения / Гети изображения

Може да има стотици снимки на младия си възрастен и приятелите му, но да се съберат всички заедно за групов изстрел е нещо, което тя винаги ще бъде щастлива, че го е направила. За разлика от снимките от събития като бала, завръщане в къщи, дипломиране или други специални дни, които имат картина, в която всеки изглежда точно както обикновено - не облечен или в костюм - ще бъде безценно послание. Имате един отпечатан и рамка за всеки човек на снимката като подарък за колежа. Голяма цел е групата да се върне заедно за друга групова снимка след завършване на колеж.

02
от 13

Споделяйте часовника за прищявка

група of teens watching tv

Getty

 Ако всеки може да се ангажира с една вечер седмично заедно за лятото, вашите млади възрастни, които са на училище, трябва да изберат шоу, за да се наслаждават заедно, че никой не е виждал преди това. Родители, можете да предложите някои от старите, но екстри, които са на разположение, като The Mary Tyler Moore Show или Hill Street Blues. Гледането от началото до края ще бъде забавен начин да изпитате ново шоу и ще създадете повече спомени.

03
от 13

Вземи в върха Топ форма

13 неща, които трябва да правите с приятели, преди да тръгнете за колежа

Getty

 Всеки е чувал за страшния първокурсник 15, така че да се оздравееш, преди да си тръгнеш за колежа, може да помогне на ученика да се бие в битката в началото. Насърчавайте се взаимно, за да стигнете до фитнес залата, отидете на бягство или вземете йога, е приятен начин да останете свързани и да продължите, след като всички напуснат училище чрез приложения и текстове. Чувствайки се добре и изглеждате добре са и двете страхотни начини да започнете в колежа.

04
от 13

Имайте вечеря

13 неща, които трябва да правите с приятели, преди да тръгнете за колежа

Getty

 Поръчаването на пица е добре за повечето хора, но какво ще кажете за добро старомодно вечеря? С хиляди идеи за Pinterest може да бъде забавно да се създаде център, да се съберат настройки за маса, да се планира хранене и да се готви - с помощта на майка и татко, ако е необходимо. Potluck е също страхотно. Помолете всеки да се облича малко по-хубаво от обикновено, да създаде плейлист за вечеря и след това да се забавлява.

05
от 13

Вижте Филми в театъра

младежи at the movies

Getty

 Много е лесно да поръчате филм по желание или от Netflix или Hulu, но за летните филми обикновено е много по-забавно да отидете в театъра и да гледате, особено в 3-D или IMax. Вашият млад възрастен и приятелите й трябва да избират няколко от големите филми и да обещават, че ще видят групата като група. Ако средствата са ограничени, закупуването на отстъпки в складовия магазин или онлайн може да помогне. 

06
от 13

Отидете в Панаир на лятна окръг

окръг fair

Getty

 Горещи летни дни на панаир - какво е по-забавно от това? Вашият млад възрастен трябва да закръгли своята група и да се оттегли за един ден от селскостопански животни, карнавални игри, гигантски пуешки крака и дълбоко пържени Twinkies. Няма срам сред хората, които гледат на панаир, а ако се разхождате достатъчно, калориите не се броят - толкова много. 

07
от 13

Направете колажи

колаж

Getty

Въпреки, че в началото може да изглежда наистина старо училище за вашия млад възрастен, колажът - използвайки списания, снимки, лепило и ножици - е забавен начин да прекарате един наистина горещ - или наистина дъждовен - летен следобед. Накарайте всеки да нарисува име от купа и да направи колаж за името, което избере, след това да се отпусне и да гледа как младите възрастни стават творчески и развълнувани да правят специален подарък за един от любимите си хора.  

08
от 13

Отидете на пътуване

млад adults road trip

Getty

 Пътуването е празник на всеки млад възрастен - да се качи в колата и да се отдалечи някъде на няколко часа, музиката се свива, прозорците се спускат надолу. Ако вашият млад възрастен пита за пътуване, не казвайте "не". Може да се уплашите от идеята за млад човек, който пътува на дълъг път, но само за няколко месеца тези млади хора ще бъдат първокурсни в колежа и те трябва да разпространят крилата си, преди да тръгнат. Докато те имат карти за пътна помощ или контакти и кредитна карта в случай на спешност, те ще бъдат наред. 

09
от 13

Отидете на голям концерт

13 неща, които трябва да правите с приятели, преди да тръгнете за колежа

Getty

 Няма значение колко добри са седалките, ще видите един музикант или група, която те обичат заедно, и да пееш заедно с любимите си песни е незабравим начин да споделиш вечер преди да си тръгнеш за колеж. Бонус точки, ако това е концерт на открито и те могат да видят звездите по-горе. Музиката е един от най-мощните начини да предизвикате спомени и особено музика от гимназията. 

10
от 13

Направете капсула за време

13 неща, които трябва да правите с приятели, преди да тръгнете за колежа

Getty

Кажете на всеки един приятел да донесе един елемент, който представя тяхното преподаване в гимназията. Поставете ги в кутия, залепете го и задръжте един от родителите, за да го пазите. След десет години, или дори двадесет, групата може да се събере, за да отвори кутията и да бъде напомняна за тяхното специално време заедно. 

11
от 13

Имате Sleepover

група of teens having fun

Getty

 Независимо дали става въпрос за съпружески или сексуален секс, е необходимо да прекарате почивка преди да се отправите към колежа. Развийте спалните чували и се преплитайте за една нощ на спомен, за ядене на храна, за няколко сълзи и много смях. Родители, отидете в стаята си и останете там - нека вашите млади възрастни да бъдат заедно, тъй като те отново са малки деца, преди да се отправят в различни посоки. Не се оплаквайте от бъркотията - за кратко време ще пропуснете цялата бъркотия.

12
от 13

Гледайте слънцето

гледане the sunrise

Getty

В ранната сутрин, когато слънцето изгрява, има усещане за ново начало и възможност. Гледането на слънцето - независимо дали е на плаж или в задния двор - може да се окаже страшен и специален момент, който приятелите да споделят, когато започват своята колежна кариера. После отиването на любимо място за закуска винаги е добра идея.  

13
от 13

Гледайте слънцето надолу

залез

Getty

 Сбогом на старите приятели е една от най-трудните части на напускането на дома за колежа. Споделянето на залеза е символичен и красив начин да кажете сбогом точно преди напускане на дома. Огромната плажна ивица след залез слънце е добра идея. Печете няколко сола, говорете за последните няколко години и погледнете напред какво ще дойде. 

1

About

Check Also

Идеи за деня на Приятелството – Приятелите ви ще Ви благодарят!

Денят на приятелството е първата неделя през август и ни помага да си спомним положителните …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 19