Home / прически / Всичко, което искахте да знаете за обрати (двупластови обрати)

Всичко, което искахте да знаете за обрати (двупластови обрати)

Всичко, което искахте да знаете за обрати (двупластови обрати)

Twists, също широко наричани двуполюсни усуквания, са прическа, създадена чрез завъртане на две части от косата един около друг до края. Профилите на косата могат да варират от големи до малки. Докато плоските обрати работят добре върху различни текстури, обратът обикновено работи по-добре върху напълно естествена коса, тъй като краищата обикновено се държат заедно без допълнителна помощ от ленти или барети. Twists може да се комбинира с други стилове, като плоски обрати, плитки и afros.

 Известен също като: Двупластови обрати

Предимства на Twist стил

Двупластовите обрати са страхотен защитен стил, защото след като ги създадете, можете да ги оставяте в продължение на дни или седмици. Вие сте в състояние да се чистят и условие косата си, докато в обрати, ако искате да ги носите за известно време. Те са много ниска поддръжка и вършат чудесна работа за защита на краищата на косата ви, при условие че плащате на краищата известно внимание с овлажняването, докато носите обрати.

Това е един лесен стил за създаване и работи добре на косата почти на всички дължини. След като влязат, просто покрийте или обвийте косата си през нощта, за да ги поддържате чист.

Twists също работи добре в комбинация с други природни стилове. Можете да завъртите плоска част от косата си на короната и да оставите оставащите дължини в две направления. Също така можете да получите креативност, като направите същата поредица от обрати в един updo, един голям плитка или опашка или просто копър. Има разнообразни възможности за оформяне, които можете да опитате, като започнете с тази една прическа.

Освен това, когато сте уморени да оставяте косата ви усукана, разпуснете и вие още прическа: изкривяването.

Какви продукти трябва да използвам за усукване?

Докато не намерите изпитани фаворити, може да се наложи да експериментирате с различни продукти, за да получите окончателния облик и да задържите желанието си в този стил.

Добрата степен на задържане помага на обръщанията да запазят формата си, без да се разкриват или да се изпичат прекалено скоро, но се отклоняват от лепкави, тежки гелове. Имате много опции, които са по-добре за вашата коса.

Някои предложения за усукване на продукти включват:

1
  • Както аз съм Twist Определяне на крем (Купете на Amazon)
  • Eco Styler Gel (Купете на Amazon)
  • TGIN Twist & Define Cream (Купете на Amazon)

Какво да направите, ако никога няма да излезете от вас

Въпреки че това е проста прическа, която създава, не всеки получава перфектно първото (или пето) време. Може да се наложи да практикувате повече, като обръщате специално внимание на размера на всяка секция, която се върти; резултатите ви ще бъдат по-еднакви, ако се уверите, че всеки раздел е равен. Може да се наложи да експериментирате с продукти, за да намерите най-добрите за вас. Също така помислете дали ще получите по-добри резултати при мокра, влажна или суха коса - крайният резултат ще се различава в зависимост от това какво започвате. Едно от най-важните неща, които трябва да запомните, когато създавате обрати, е да започнете с две части, които са равномерни. Ако една част е по-дебела и / или по-дълга от другата, няма да можете да създадете еднакво обръщане по цялата дължина на тази секция. Ще трябва да "заемате" от другата секция, което води до неравномерен обрат.

Трябва ли да добавям разширения при натискане на стиловете?

Не, не е нужно да добавяте удължаваща коса при създаване на обрати, но някои жени искат по-дълъг набор от обрати или обрати, които са дълги, за да добавят синтетична коса за сенегалски или Marley twist прическа. Може да изберете разширения, ако сте в преход и все още не можете да постигнете пълен, унифициран обрат. Можете също да добавяте цветна удължителна коса, ако искате да създадете фънки или различен вид, отколкото обичайната ви. Някои жени с фина коса може да открият, че разширенията им дават по-пълен стил. Разширенията обаче изобщо не са необходими.

1

About

Check Also

3 козметична маска за коса за суха коса

В тропиците жените са овлажнявали косата си с кокосово мляко от поколения. И затова, кокосовото …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 60