Home / прически / Високата и точна прическа за мъже

Високата и точна прическа за мъже

Високата и точна прическа за мъже

Прически на Дейвид Александър | Снимка © Дейвид Александър.

Класическата висока и тънка прическа, обикновено носена от американските морски пехотинци и армейски рейнджъри, е любимата прическа на военния стил. Докато изрязването може да бъде малко екстремно за много цивилни, за тези, които търсят силно мъжко, подстригване, високата и стегната е чудесен вариант. Височината се отнася до по-дългата коса в горната част над храстите, докато тясното се отнася до косата, която е тясно обръсната по-надолу. Той също така има малко повече характер, отколкото популярния стил на подстригване.

Докато тази подстригване често се носят от войници в много отрасли на военните, където регулациите позволяват, това е обичайната прическа, носена от много от морските корпуси на Съединените щати (въпреки че не е задължителна), които често се наричат ​​"jarheads". стил прилича на буркан. Тази прическа работи перфектно за тези, които често трябва да носят каски или други форми на шапки.

Тази снимка е това, което считам за класически високо и стегнато. За този стил страниците и гърбовете се обръснат чак до кръга на главата (страниците са бръснати с бръснач). Поради формата на лицето му, на върха беше изрязан свободен ръка клипър над гребен, за да ми позволи да постигне леко плоска форма на върха. Докато някои в цивилния свят могат да изберат да носят този стил с видима линия на разграничаване между обръснатите страни и върха, всяка видима линия със сигурност ще бъде извън регулацията за повечето мъже във въоръжените сили. За пример за това как високо и стегнато е правилно смесено, вижте страничния изглед на тази прическа на следващия панел.

02
от 04

Високият и тесен страничен изглед

Високата и точна прическа за мъже

Прически на Дейвид Александър | Снимка © Дейвид Александър.

Страничният изглед на тази висока и здрава подстригване показва правилното смесване, както и как стила трябва да съответства на формата на главата на короната. Този стил е наистина чудесна възможност не само за военни, но и за спортисти или други, които искат приятна прическа с ниска грижа.

Едно от най-хубавите неща за високата и стегната прическа е, че не се изисква стилизиране (въпреки това, поради контраста между бръснещите се страни и малко по-дългия връх, стилът все още има някакъв характер (и изисква умерен бръснар да изпълнява успешно). Този ултра-къс висок и стегнат е много ниска поддръжка, но за тези, които избират този стил, силно препоръчваме използването на слънцезащитно средство за предотвратяване на слънчево изгаряне на скалпа.  

03
от 04

Класическата висока и точна прическа

Високата и точна прическа за мъже

Прически на Дейвид Александър | © Дейвид Александър.

За тази вариация на високата и здрава подстригване, косата се нарязва на кожата точно зад кръга на главата (завършва с прави бръснене на бръснач). Върху върха използвахме нож от номер две и смесихме равномерно горната част на обръснатата страна.

04
от 04

Подстригването с висока разделителна способност

Високата и точна прическа за мъже

Прически на Дейвид Александър | © Дейвид Александър.

Тази следваща вариация на високата и стегната подстригване (по-скоро на по-високата избледняваща или агресивна Ivy League) оставя още по-голяма дължина отгоре и не е направена бръснач бръснат отстрани. Косата е закопчана малко над короната, за да съответства на формата на главата, като постепенно става малко по-дълга напред. Този стил, макар и със сигурност в рамките на повечето военни регулации, е по-малко екстремен и може да бъде по-подходящ за цивилния мъж. Докато тази вариация на високата и стегнато със сигурност може да се носи без стилизиращ продукт, малко количество восък от помада или стил може да даде малко по-полиран външен вид.

1

About

Check Also

8 съвета за възприемане на къдрава коса

Естествено къдрава коса означава, че вероятно сте претърпели страшни дни и няколко лоши прически. Може …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5