Home / прически / Топ 5 неща, които трябва да направите, след като извадите връзката си

Топ 5 неща, които трябва да направите, след като извадите връзката си

Ти си разтърсила косата за препоръчания период от време и сега е време да я премахнеш. Докато някои дами предпочитат да пуснат още набор от разширения, е важно първо да направите пет неща. Правете добри навици за тъкане и косата (и косата) ще останат достатъчно здрави, за да спортуват друга тъкан, когато е време.

разресване your hair with your fingers before moving on to a comb.

Щраус / Къртис / Корбис / Гети изображения

Дори и с най-усърдната грижа, докато носите удължения, все още ще почувствате съвсем малко напусната коса при първия път, когато се справите с новия си растеж. Това е косата, която нормално бихте изтъкали всеки ден, но тъй като тя е била скрита в продължение на седмици, повечето от тях са останали на главата ви. След като премахнете връзката си, преди да приближите косата си с гребен, нежно работете с вашите пръсти - особено новия растеж - с пръстите си. Този метод на разпръскване е много по-малко суров, отколкото да атакувате косата си веднага с гребен. След като сте работили с някакви заплитания с пръстите си, следвайте с един много широк зъб гребен, но няма нужда да разкройте всичко в този момент; следващата ви стъпка е шампоан и сесия за кондициониране, която ще изработи всички заплитания.
Повече ▼ "

05
от 05

Оставете косата си да почива

Колкото и примамливо да е да ретуширате новия си растеж или да поставите още един набор от разширения веднага, не. Вашият скалп и косата трябва да Почивка. Когато носите тъкан, на скалпа се поставя малко напрежение от допълнителното тегло на удължената коса и вашият скалп се нуждае от време, за да се възстанови. Някои жени не искат да ходят наоколо с непроменен нов растеж, но е важно да откриете стил или стилове, които можете да карате за следващите няколко седмици, които не разчитат на химикали или добавени косми. Това осигурява здравословен скалп и коса; без здрави линии на косата, носенето на добавки за коса става много по-трудно с течение на времето.

Носенето на космена тъкан може да има ползи, но няма да ги осъзнаете, ако практикувате лоши навици, докато я носите или когато я махнете. Докато разширенията не трябва да се разчитат единствено на 100% от времето, ако ги носите и ги третирате правилно, те могат да бъдат забавно и стилно допълнение към вашия аксесоар за прическа.

1

About

Check Also

3 козметична маска за коса за суха коса

В тропиците жените са овлажнявали косата си с кокосово мляко от поколения. И затова, кокосовото …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =