Home / прически / Седемте най-добри серуми за растеж на кантариите да купят през 2018 година

Седемте най-добри серуми за растеж на кантариите да купят през 2018 година

Ние се ангажираме да проучваме, тестваме и препоръчваме най-добрите продукти. Може да получаваме комисионни от покупки, направени след посещение на връзки в нашето съдържание. Научете повече за нашите процес на преглед. 

В идеалния случай всички щяхме да имаме дълги, красиви мигли, които вероятно сте имали като дете, преди да израстите и да започнете да триете очите си или да носите спирала, която ги изсушава. Но като остарявате, изглеждането на дълги, красиви мигли става все по-трудно и по-трудно за постигане, без значение колко удължаващи маскара, които опитвате. Плюс разширенията на миглите и фалшивите могат да станат скъпи и те могат да бъдат болка, която трябва да поддържате. Това е мястото, където се появяват серумните растения.

Докато формулите за предписания бяха единственият вариант, серумните миглите вече се предлагат на различни ценови точки - от дрогерия до дизайнер. Естествените марки са създали формули, както и някои са дори използвани за миглите и веждите, за да помогнат на онези от нас, които паднаха за тънкото течение назад през 90-те. Прочетете нататък, за да научите повече за най-добрите налични серуми за растеж на белези.

Този продукт на Amazon Best Seller е получил рейтинг ревюта за неговата ефективност, когато става дума за нарастващи разпиляни мигли. Нещо повече, Organys Lash и Brow Booster Serum могат да направят двойно натоварване, тъй като работят и върху космите на веждите.

Този серум на растежа на миглите се формулира и само с естествени съставки като пречистена вода и екстракт от гроздови семена, така че няма да поставяте никакви сурови химикали на лицето си. За да използвате организния серум, просто покрийте миглите и веждите със слой от серума, като използвате приложената четка, преди да нанесете грима. Марката препоръчва да се използва серумът два пъти на ден в продължение на 60 дни, за да се видят резултатите.

"Забелязах, че миглите ми са по-дебели и изглеждат по-здрави", пише един рецензент. "Много лесно се прилага и една бутилка е продължила няколко месеца, дори когато се прилага всеки ден!

Серумът за увеличаване на естествената миризма на Plume е естествен серум за бръчки и брада, създаден, за да помогне на миглите и веждите не само да издържат по-дълго, но и да растат по-плътни и по-дебели. Формулиран е с много добри съставки като алое вера, рициново масло, витамин Е, екстракт от мед, крем, индийски кресон, цвете на нокти, цвят на речен брадва и екстракт от перуанска кора. Отнема около шест до осем седмици, за да покажете пълните резултати, но след като започне да работи, вашите мигли изглеждат невероятни.

"Използвах този продукт след радиация и загубих 50-75% от веждите и миглите ми", казва репортер на Амазонка. "Видях резултатите само за една седмица или две и твърдо вярвам, че ускорява възстановяването."

1

About

Check Also

3 козметична маска за коса за суха коса

В тропиците жените са овлажнявали косата си с кокосово мляко от поколения. И затова, кокосовото …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1