Home / прически / Най-невероятно естествено изглеждащо тенденция

Най-невероятно естествено изглеждащо тенденция

Най-невероятно естествено изглеждащо тенденция

Има много опции за подчертаване на косата ви. От буквите акценти до ръчно боядисани закачливи акценти и всякакъв вид фолиран акцент между тях, може да е трудно да изберете техниката, която би била най-подходяща за вашия тип коса. Е, да не предизвикваме повече объркване, но нека да добавим друга техника в сместа, която поема космическия свят: бабулисти.

Babylights са най-новата техника за подчертаване на косата, която използва фолио или байалъг (ръчно рисуване), за да създаде красив естествено изглеждащ връх.

Техниката всъщност не е разтърсваща от земята, всъщност всъщност не е много различна от стандартните фолийни подчертавания или по-модерните акценти, които вие вероятно сте получавали от години. Това, което прави байбъллите да се разграничават, е разделянето и разстоянието между фолиото. Вавиловите образци се създават с помощта на микросеквенции; малки цветни секции от косата са подчертани, създавайки по-ярки и много естествени изглеждащи светлинни ефекти. Отнема много търпение и внимание към детайлите от опитен цветист, за да получите бабалвита точно.

Бавиловите светлини могат да се добавят навсякъде по главата или стратегически, за да оформят лицето ви или да добавят яркост точно там, където е желано. Обикновено бабуластите обикновено са съсредоточени около лицето, за да озаряват косата ви и през горната / короната на косата ви, за да дадат естествена слънчева светлина. Тъй като обикновено те не са повече от два нюанса, по-леки от базовия ви цвят, бабуластите могат да се обработват с помощта на нежно омекотяващо средство, което води до по-малко увреждане на косата.

Тези микро акценти са чудесни за създаване на дълбочина и размери, но не позволявайте на термина "микро" да ви обърка за времето или цената на тези акценти. Тъй като секциите са внимателно поставени и толкова малки, поставянето на балави светлини обикновено отнема повече време от традиционните акценти. Можете да очаквате назначаването на babylights да отнеме повече време и да струва повече от традиционното.

Акцентите за балави светлини могат да бъдат поставени на всеки цвят на косата. Ефектът е предназначен да бъде фин и естествен като естествения цвят на косата на детето в края на забавното лято на открито. Когато балонките се нанасят върху естествения цвят на косата, израстването е безпроблемно, което позволява по-ниска поддръжка и повече време между цветовите срещи.

1

About

Check Also

Професионални съвети за това как да стил къдрава коса за момчета

Някои мъже се чувстват като те се борят загуба на битка, когато става въпрос за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2