Home / прически / Кога да релаксирате черна коса по-често

Кога да релаксирате черна коса по-често

Кога да релаксирате черна коса по-често

Въпреки че осем седмици е препоръчителната времева рамка, за да отидете между релаксиращи рецепти, някои жени просто не изглежда да чакат толкова дълго. Осем седмици е обща насока, но времето между рецепти трябва да вземе предвид две неща:

  • Дължината на косата ви
  • Колко бързо расте косата ви

Ако носите къс, заострен стил, шансовете са страните и гърбът на косата Ви да се нуждаят от докосване до осем седмици, за да поддържате външния си вид равномерно и чист.

В този случай, ако отрежете страните си и обратно по същото време, в което се отпуснете само тези области на вашата коса, най-вероятно няма да издържат на косми. Може да откриете, че е необходимо да се докосвате на всеки три или четири седмици, за да съответствате на тясно изрязаните части на вашата прическа до по-дългия период на короната.

Косата расте средно 1/2 инча на месец, но някои хора съобщават, че косата им расте по-бързо или по-бавно от това. Докато повечето жени ще видят 1 инч от новия растеж след осем седмици, какво ще стане, ако новият ви растеж е по-близо до 1 1/2 инча? Може да се наложи да докоснете след шест седмици, за да поддържате този прав, елегантен стил.

1

About

Check Also

3 козметична маска за коса за суха коса

В тропиците жените са овлажнявали косата си с кокосово мляко от поколения. И затова, кокосовото …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 52