Home / прически / Как да израстне косата на Hip Bob

Как да израстне косата на Hip Bob

Как да израстне косата на Hip Bob

Така че сте носели и сте обичали косата си, но както много жени, които си срязват късите коси (освен Ана Уинтур, разбира се), вие сте се уморили от него и искате да го израснете. 

Ето как да го направите, без да изглеждате така, сякаш оставате в тази фаза. Говорихме с Антонио Гонзалес, фризьор в "Орло салон" в Ню Йорк, за най-добрите му съвети за отглеждане на боб.   

Тъй като израствате си Боб, вие ще искате да разгледа формата на лицето и косата си текстура.

Помолете стилиста си да обмисли опциите по-долу. 

Вариант 1: Отстранете тежките ъгли на Боб
Според Гонзалес, един чудесен начин да промените класическия боб е леко да отстраните тежките ъгли на кокала, като запазите дължината. "Това може да бъде направено на малки стъпки, отколкото наведнъж, така че клиентът да не се чувства като спортна." Резултатът е повече от квадратна форма, която трябва да бъде персонализирана, за да отговаря на индивидуалната структура на лицето ", казва Гонзалес. 

Вариант 2: Прегърнете модерния "Long Bob"

Дългият боб, развита версия на боб, е бил модерен от известно време. След като косата ви израсне по брадичката ви, помолете стилиста си да ви даде версия на дългата боб. Може да ви хареса толкова много, че може да го задържите от години. 

Вариант 3: Промяна на взрива

Друг вариант е да добавите бретон, ако не сте го имали или да го израснете, ако го направите, казва Гонсалес. "Бандата може да е хитрост, за да се облекчи болката на вътрешната дължина.

Това може да отнеме поне три месеца, за да стигнете до точка, в която се чувствате комфортно ", казва той. 

1

Вариант 4: Промяна на "Натрупаната назад"
Ако сте спортирали "Пос Спайс Боб" на снимката тук, Гонзалес препоръчва да го промените. "Започнете, като изведете по-дългите страни отпред и внимателно отстранете насипно състояние, което е създадено, за да дадете това натрупано усещане в гърба.

Спускайки формата на гърба и повдигайки дължината отпред, вие сте на път за възстановяване ", казва той. 

Опция 5: Добавяне на някои акценти

Чудесен начин да промените боб е да добавите акценти. "Тъй като косата ви започва да расте, това може да бъде начинът, по който може да се направи това, което ще помогне да се създаде илюзията за мекотата на всяка тежка област от предишното рязане", казва Гонзалес. 

Вариант 6: Променяйте начина, по който се разпръсквате
В зависимост от формата на вашето Боб, Гонзалес препоръчва да изсушавате косата по различен начин. Докато класическите бобс се нуждаят от елегантен, сух и, понякога, плосък железен, помислете за по-малко перфектен вид. В края на краищата музиката е в нея. Помислете за въздушно изсушаване на косата или ръцете си, когато изсушите вместо четка. Гонзалес препоръчва превключването от плоска четка на кръгла или обратно. "Не забравяйте, че вече не е боб, така че спрете да го третирате като едно", казва Гонзалес. 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3