Home / прически / Избягвайте тези 6 грешки при съвместно измиване за най-здравите трясък

Избягвайте тези 6 грешки при съвместно измиване за най-здравите трясък

Избягвайте тези 6 грешки при съвместно измиване за най-здравите трясък

Съвместното миене или измиването на балсам е добра алтернатива за очистване на суровите шампоани, но все пак трябва да го направите правилно, за да спечелите най-много ползи, като същевременно поддържате здравето на косата си. Това звучи достатъчно лесно, за да се съединят, и това наистина е, но понякога се забиваме в коловоз и не осъзнаваме, че нашите кокалци страдат, докато не стане твърде късно.

Няма нужда да се спирате от съвместното миене, докато го направите правилно, за да избегнете тези грешки.

Изключително съвместно измиване след употреба на мазнини-тежки продукти

Измиването на балсами работи най-добре, ако се придържате към леки продукти, които не включват тежки мазнини и масла като част от грима. Трудно е напълно да се измият продуктите на базата на петрол без пенещ агент като натриев лаурил или за предпочитане натриев лаурет сулфат. Косата ти може Усещам чисти за известно време, ако само съ-измиване, докато използвате тези продукти, но с течение на времето, натрупването ще се влоши. Ако сте ангажирани с съвместното миене, използвайте повече продукти на водна основа, които са по-лесни за измиване, без да е необходимо сушене на сушене.

Съвместно пране с тежък продукт

Има много фини регулярни кондиционери там, достъпни във всички ценови точки. Билкови есенции Здравей Хидратацията е любима на много жени, защото е лесна за намиране, изключително достъпна и работи изключително добре. Ако сте по-скоро от тип марка салон, ще намерите голямо разнообразие от по-скъпи опции за кондиционери, които изпълняват задачата.

Това не е задължително парите, които харчите при търсене на съдомиялна кондиционер; това е по-скоро въпрос на формулата. По-тънките климатици са склонни да работят по-добре от гъстите и богатите си колеги, особено ако натрупването се окаже проблем. Не боклука с този тежък кондиционер, обаче; просто го запишете за онези времена, когато използвате шампоан и се нуждаете от след почистващо лечение.

Пренебрегване на скалпа

Докато една от основните цели на измиването на балсам е да осигури лек метод за почистване на косата, не забравяйте за скалпа. Важно е да разтривате скалпа си, за да разхлабите и да премахнете мръсотията, замърсяването и натрупването. Независимо дали редувате съвместно миещи препарати с шампоани или само съ-миене, прекарвате повече време в триене на скалпа, отколкото на косата си. Запомнете: добър растеж на косата започва с чист и здрав скалп, така че да се фокусира всяка почистваща сесия.

Не разединявайте

Няма смисъл да се почиства косата ви, ако направите непълна работа. Част от прочистването и кондиционирането се развива. Вашите продукти за коса работят много по-добре и осигуряват по-равномерни резултати, когато стигат до всичките ви направления. Заплетената коса не само ще изглежда по-малко от звезда в своя последен стил, но няма да получи всички ползи от продуктите, които поставяте върху нея. Косата, наситена с балсам, е в първокласно състояние, независимо дали използвате пръсти, гребен или четка.

Използване на съставки, които не работят за косата ви

Дори и най-добрите съставки не работят еднакво във всички глави на косата. Някои жени нямат проблеми с продуктите, съдържащи конус, докато други знаят, че конусите причиняват опустошение на магиите си.

Същото важи и за полезни добавки като масло от шейца или протеин. Ако откриете, че вашият балсам не дава резултатите, които искате, погледнете какво има в него. Може да сте в състояние лесно да идентифицирате съставката, която косата ви не харесва; други пъти може да е почти невъзможно. Най-долу: Ако продуктът не работи за вас, преминете към нещо, което го прави.

1

Не изплаквайте напълно

Някои жени нарочно не изплакват всичките си кондиционери, но ако това не сте вие, бъдете сигурни и изплакнете след вашето съвместно измиване. В противен случай рискувате да натрупате средства. Също така, някои климатици оставят филмова маска, ако не се промият добре, и това може да повлияе на стилизиращите продукти. Вашата изплакваща вода трябва да изчезне, но все пак трябва да имате достатъчно блясък на косата - това е един начин да се каже, че съвместното миене е било успешно.

1

About

Check Also

3 козметична маска за коса за суха коса

В тропиците жените са овлажнявали косата си с кокосово мляко от поколения. И затова, кокосовото …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 73