Home / прически / Дали WEN Hair Care Cleansing Conditioner наистина работи?

Дали WEN Hair Care Cleansing Conditioner наистина работи?

Дали WEN Hair Care Cleansing Conditioner наистина работи?

Този преглед на Wen Cleansing Conditioner е от 2010 г. Преди да прочетете първоначалния си преглед, бих искал да подчертая нещо, което съм научил от употребата на Wen за кратък период от време през 2010 г. Wen haircare твърди, че е причинила много жени да загубят косата им. Толкова много жени са изпитали косопад, че срещу Wen е подадена съдебна жалба.

Освен това, химическият състав на Вен, включително тон восък и пълнители, които правят косата ви само силна и здрава, но в действителност причинява счупване и повреда, в дългосрочен план оставя много да се желае.

Моля, направете проучването си преди да закупите Wen Cleansing Conditioner. Както при много продукти на пазара, ако звучи прекалено хубаво, за да е истина, то просто може да бъде.

Преглед на Wen почистващ кондиционер от 2010 г.

Съгласно своя уеб сайт и информация, Wen® Cleansing Conditioner е нова и различна концепция за почистване и грижа за вашата коса. Един продукт е предназначен да замести мястото на вашия шампоан, балсам, дълбоко балсам, делтаглар и кондиционер. Формулата без сулфати, без мирис, почиства косата без пяна или пяна от всякакъв вид и е предназначена да запази космите и естествените масла на скалпа. Косата ви остава с блясък, влага, управляемост и по-добро задържане на цветовете. Но отговаря ли на тези обещания?

За косата ми

Косата на всеки ще реагира малко по-различно от всеки продукт за коса и същото важи и за Wen®. Косата ми изглежда идеално се вписва в профила на Wen®.

Косата ми е естествено вълнообразна и по време на тази статия малко фризърен и сух от високия цвят на асансьора, който използвах по онова време. Косата ми се нуждае от помощ при подготовка, подстригване, тяло и управляемост.

Моята първоначална реакция

Първата ми реакция към Wen® беше "това е странно". Не е естествено да "измивате" косата си без пяна.

Аз съм напълно запознат с безсъдържащия шампоан и докато те обикновено произвеждат по-малко "сапунено" чувство, те все още са много шампоани и затова се чувствам като косата ми "чиста". Другата разлика, че имах малко проблеми, се приспособява към количеството продукт, необходимо за почистване на косата. Аз съм свикнал с теорията на "по-малко е повече", за да шампоани правилно косата ми, а Wen® изисква доста неприлично количество продукт, за да работи магията.

Говорейки за магията, не бях сигурен, че магията е точно думата, която бих използвал, за да опиша първоначално Wen®. Не мога да кажа, че не бях впечатлен, но нямах и това усещане за абсолютно учудване. Косата ми Направих Чувствайте се чиста, след като първоначално сте използвали почистващия балсам, който ми каза честно, тъй като нямаше никакви петна. Косата ми също се почувства мека и правилно обусловена, много по начина, по който го прави, когато използвам обикновения шампоан и балсам.

1

Попадащи в и извън любовта с Wen®

Аз се влюбих в Wen® Cleansing Conditioner след около седмица на използване на продукта. След това време намерих косата ми да е забележимо по-мека, по-лека и по-лесна за стил. Косата ми имаше голям блясък, влага.

Но след около седмица бързо паднах без любов с Wen®.

Внезапно косата ми се почувства мазна, претеглена и "icky", поради липса на по-добър термин. Моята любовна афера получи един втори вятър, но след добро шампоане с добър избистрящ шампоан и след това се върна към Wen® Cleansing Conditioner.

Долния ред

Преди да завърша процеса си на Wen®, разговарях доста подробно за използването на продукта от социалните медии. Един от приятелите ми ме изпрати по имейл скоро след това и каза: "Виж, не мога да чакам за преглед. Всичко, което искам да знам, бихте ли го купили?"

Първоначално казах да, бих искал, но не бих използвал продукта изключително като мой единствен и единствен шампоан / продукт за почистване. Мислех, че бих искал продуктът на ръка да се използва като редовна част от моята здравословна рутинна коса, но по-скоро като дълбоко балсам, отколкото почистващ препарат.

Въпреки това, след като прецених опита си с тези на моите клиенти, които споделяха своите Wen® истории и други, които са прегледали Wen®, имам смесени чувства.

Много от тях са докладвали ужасни резултати, включително загуба на коса след използване на WEN. Много повече хора съобщиха, че са се почувствали откъснати, когато са поръчали директно от Wen® и често са били таксувани двойно, не са им били възстановени при запитване или са били игнорирани, когато са се опитали да анулират своя "абонамент". След като разгледах цялата тази информация, щях да заключа, че Wen® почистващият балсам е най-подходящ за хора с вълни / къдрици, тенденции за суха коса или дебела / груба коса. По-фините, по-тънки и по-изправени момичета коса не са имали толкова положителен опит. Но не е нужно да вземате напълно думата си, проверете коментарите от други хора, които са опитвали Wen®.

Оповестяване: Дружеството предостави безплатен достъп до този продукт за целите на прегледа. За повече информация, моля, вижте нашите етични правила.

1

About

Check Also

8 съвета за възприемане на къдрава коса

Естествено къдрава коса означава, че вероятно сте претърпели страшни дни и няколко лоши прически. Може …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 80