Home / прически / Дали пяната за мъже на Рогайн работи?

Дали пяната за мъже на Рогайн работи?

Дали пяната за мъже на Рогайн работи?

Аз съм типичният ти 42-годишен мъж с отпусната коса и малко изтъняване в короната. За тези, които са прочели моите фигури за загуба на коса, знаете, че не съм фен на килими, наркотици, кремове или схеми и много предпочитам просто да оставим природата да се развива. Останете здрави и подстригване, което работи добре с това, което имате, винаги е най-добрият вариант. Това каза, че има много продукти, които да опитате.

След неуспешен опит за използване на скъпата Лазерна коса HairMax, реших да опитам мъжа Rogaine Foam.

Професионалисти

  • Ранните резултати са обещаващи.
  • Много лесен за използване с малко или никаква бъркотия.
  • Приятно, неутрално парфюмче.

Против

  • Някои потребители могат да получат странични ефекти.
  • Безопасно е да се премахне предпазната капачка.
  • Не работи за отдръпване на линията на косата.

описание

  • Мъжкият Rogaine Foam е пяна за лечение на наследствена косопад при мъжете.
  • Компанията твърди, че в едно клинично проучване на продукта 85% от мъжете ребратна коса в продължение на 16 седмици с употреба два пъти дневно.
  • За лечение на загуба на коса в горната част на скалпа (зоната на короната), а не за отдръпване на косата.
  • Може да се използва с обикновени продукти за оформяне.

преглед

Men's Rogaine Foam съдържа 5% миноксидил (същата активна съставка в локалния разтвор Rogaine), одобрен от FDA продукт за лечение на косопад и работи чрез разширяване на космения фоликул, за да се обърне свиването, което се случва с течение на времето с наследствена загуба на коса.

Mcneil-PPC, Inc., производител на Men's Rogaine Foam, твърди, че в едно клинично проучване на продукта 85% от мъжете ребрата на косата след употребата на продукта два пъти дневно в продължение на 16 седмици. Дали тези 85% ребрата на достатъчно коса, за да направят разлика в тяхната увереност, са неизвестни. Мъжкият Rogaine Foam е предназначен да се използва за забавяне и / или обръщане на загуба на коса в горната част на скалпа, вместо да коригира намаляващата линия на косата.

За мен, аз съм по-малко притеснен за изтъняване короната, отколкото аз съм отстъпващ фронт, така че продуктът няма да промени живота ми. Въпреки това, аз съм впечатлен от резултатите, които виждам в такъв кратък период от време. Всъщност започвам да виждам нов растеж само след шест седмици на продукта. Нося косата си много къса, така че резултатите лесно се виждат.

Що се отнася до самия продукт, той е много лесен за използване. Той идва в пяна, която е много по-лесна за използване от локалното решение на компанията (което се прилага с капкомер). Ако някога сте използвали мус като стилизиращ продукт, то изглежда и е същото. Мъжкият Rogaine Foam също има приятна миризма. За да се приложи, просто разпръснете размер на грозде върху сухи пръсти и масажирайте в областта на короната два пъти дневно. Позволете на продукта да се накисва за няколко минути, преди да нанесете някакъв стилизиращ продукт. Все още можете да изсушите или да използвате любимите си продукти за оформяне, тъй като те няма да повлияят неблагоприятно върху производителността на продукта. Косата ми се носеше много къса и косата ми е наред, така че просто разпространението на Rogaine Foam около малко повече и използвам това е моят стилизиращ продукт. Когато се изсуши, има малко задържащ фактор.

Разбира се, някои хора могат да получат нежелани реакции (като сърбеж или дразнене) и продуктът не трябва да се използва от жени или хора под 18 години.

Винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар преди да започнете каквото и да е лечение за косопад и пътуване до страницата с факти за наркотиците на Rogaine може да бъде добра идея.

Сключих шестмесечното изпитание. Докато забелязах известно възраждане, това не беше достатъчно значимо, за да ме накара да продължа да използвам продукта. Това каза, че имам клиенти, които са имали добри резултати с продукта (както и тези, които не са получили никаква полза изобщо). Всяка глава на косата и всеки е различна, така че докато продуктът може да не работи за някои, тя може да работи много добре за вас. При около $ 40 за тримесечно предлагане, това със сигурност е по-рентабилно от много други видове лечение. Ако загубата на коса е загриженост за вас, дайте на мъжа Rogaine Foam опитайте и съдете за себе си.

1
1

About

Check Also

3 козметична маска за коса за суха коса

В тропиците жените са овлажнявали косата си с кокосово мляко от поколения. И затова, кокосовото …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 77