Home / прически / Бихте ли направили по-добра блондинка или червенокоса?

Бихте ли направили по-добра блондинка или червенокоса?

Бихте ли направили по-добра блондинка или червенокоса?

Що се отнася до цветовете на косата, може да се чудите дали ще направите страхотна блондинка или червенокос. Ако сте брюнетка, може да се чудите какви са вашите възможности за джаз вашият бла кафяв. А колкото за сивите, може би сте любопитни какви са най-добрите начини да ги покриете.

Изборът на правилната руса, кафява, черна или червена трябва винаги да се основава на естествения ви цвят на косата и тонуса на кожата ви. Винаги препоръчвам да се опитвате върху перуки, за да установите дали цветът ви изглежда добре, а след това да изследвате и прецизирате цвета от там с помощта на професионалист.

 

Ето основното ви ръководство за намиране на най-добрия си цвят на косата.

Брюнетка? Не повече "Блей Браун"

Откакто Кейт Мидълтън влезе в светлината на прожекторите, брюнеткият цвят на косата стана по-популярен от всякога, съперничейки винаги популярната руса. Изчезнали са дните, когато брюнетките боядисали косата си руса само защото смятали, че това е най-популярният цвят. Всъщност, много от най-известните жени днес запазват кафявите си брави кафяви. 

"Blah brown", обаче, никога не е великолепен. Ключът тук е да изритате кафявата си коса на една стъпка. Можете да направите това по няколко начина, включително:

 • Оцветяване е прекрасен кестенява цвят. Auburn е най-горещата кафява коса тенденция на момента (мисля Кейт Мидълтън).
 • Медните акценти са великолепни чрез балайейския метод. Цветът на лицевата рамка може наистина да намали тонуса на кожата ви.
 • Изпробвайте модерната "sombré" тенденция или станете доста блондинка - тренд, познат като "бронз". 
 • Ако имате супер бледа кожа и кафява коса, помислете за по-леко или поне да имате някои подчертани боядисани или изгорени. Супер тъмните нюанси могат да ви измият и дори да ви накарат да изглеждате по-стари.

  Как да разберете дали бихте изглеждали по-добре с по-тъмната коса

  В книгата си "Ева Скриво за красотата" експертът дава страхотен съвет за това как да разберете дали бихте изглеждали по-добре с тъмна коса. Тъй като влажна коса е естествено до три пъти по-тъмна от сухата коса, можете да направите теста за влажна коса. След като измиете косата си в банята, направете грима си и след това подстрижете косата си така, че да падне от двете страни на лицето ви.

  Направи снимка. След като косата се изсуши, направете друга снимка. Трябва незабавно да видите дали лицето ви изглежда по-светло с по-тъмна коса, казва Скриво.

  Искате ли да отидете Blonde? Как да разберете дали трябва

  Много малко възрастни жени имат естествено прекрасна руса коса. Тъй като ние възраст, дори естествени блондинки ще се превръщат в по-тъмно, завършва с версия на "dishwater руса коса."

  1

  Добрата новина е, че сухата руса прави страхотна база за подчертаване или балайдж. Ако се стремите към руса, но имате по-тъмна коса, имайте предвид, че може да се наложи да правите няколко пътувания до салона, за да олекоте напълно косата. И не всички брюнетки са като Линда Евангелиста и изглеждат страхотно като блондинки.

  Време е да платим? 

  Тук говорим за косата, а не за записи. Платиновата руса коса е по-популярна от всякога, тъй като блондинките предпочитат да отидат още по-леки, губят златните тонове мед за по-ледени, по-светли нюанси. Поддържането на тази руса коса е висока поддръжка и няма да отговаря на всички тонове на кожата. Платинум косата, например, изглежда най-добре на жените с хладен кожата тонове.

  Разберете кои са готините тонове на кожата, както и как можете да разберете дали това е добър облик за вас. Можете ли да се махнете с платина?

  Мога ли да отида червено?

  Почти всеки може да стане червен; това, което е най-важно, е намирането на точния нюанс на червеното.

  Ако искате да станете червени, опитайте се да не го направите сами. Получете професионална консултация. Не бихте повярвали, че броят на жените, чиято коса се оказва портокалова, когато отиват на пътя на кутията.

  Красива черна коса

  Афро-американските жени имат много възможности, когато става дума за оцветяване на косата. Можете да оцветите косата си, да добавите акценти на цвят или да опитате перуки и тъкани, за да я промените, без да се налага да избирате за постоянно - никога не измиващ цвят.

  Посивяла коса

  Много жени със сива коса решават да боядисват косата си. Ако всички сте сиви, можете да изберете да станете руса, защото блондинката е по-лесна за постигане (и поддържане), отколкото да затъмнявате. Все повече жени със сива коса всъщност се научават да приемат сивите. И не е чудно. Сивите и сребристи са прекрасни цветове, толкова много, че преди няколко години младите модели оцветяваха сивата си коса и това беше тенденция към момента.

  Ако го направите сами?

  Домашните цветни комплекти са изминали дълъг път през последните няколко години. Те са идеални за заетите хора и тези, които искат да намалят разходите за професионални оцветители. (Знаем за няколко топ редактори на мода, които сама оцветяват косата си). Но ако планирате да оцветите косата си повече от две нюанси, по-светли или по-тъмни от естествения си нюанс, трябва да се насочите към професионалист.

  Трябва ли да получа важни или пълен цвят?

  Когато става дума за цвят на косата, основно имате три възможности: подчертаване, цвят на единичен процес или двоен процес. Сортирайте кое е най-добро за вашата коса.

  1

  About

  Check Also

  10-те най-добри шампоани, които да купите на Walmart през 2018 г.

  Ние се ангажираме да проучваме, тестваме и препоръчваме най-добрите продукти. Може да получаваме комисионни от …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  56 − = 47