Home / Премахване на косата / Протезиране срещу назъбване на веждите: предимства и недостатъци

Протезиране срещу назъбване на веждите: предимства и недостатъци

Протезиране срещу назъбване на веждите: предимства и недостатъци

Веждите имат голям момент на красота и въпросът е кой метод е по-добре да получите и поддържате желаната от вас форма: навиване или кола маска. 

Нанасянето на кола е начинът на поддържане на веждите, ако искате да бъде направено от професионалист, а много жени получават веждите си в хиляди салони в цялата страна или сами по себе си вкъщи. За някои, тя работи чудесно. Може да са малко розови, но нямат истинско зачервяване или болезненост.

Те обичат да могат да го направят в същия салон, където получават косата си или педикюр и че някой, който е бил обучен в изкуството, може да оформя веждите си до съвършенство доста бързо.

Тогава има хора, които са червени и подпухнали часове, след като веждите им се умориха. Възможно е дори да е болезнено, ако имат чувствителна кожа. Тя завършва като доста лошо преживяване, независимо от технологията или восъка, който се използва.

Threading, древен индийски метод за премахване на космите, нараства в популярността. За тези с чувствителна кожа, които страдат от странични ефекти на кола маска, може да е по-добър избор. 

Каква е разликата?

Нацъфването и навиването на двете имат за цел да премахнат цялата коса от фоликула, осигурявайки около четири седмици добре оформени вежди, без никакви отклонения. Threading използва низ, за ​​да премахне косата, докато кола маска се състои в поставяне на смола върху кожата и след това я изважда, за да изгони отровете и да оформя веждите.

Пречистване: Предимства и недостатъци

Кола маска е бърза и широко достъпна за повечето коси и много салони за нокти. Това е супер бързо и ако искате остри, чиста форма, тя доставя. Ако имате вежди вежди, кола маска е опит и истински начин да ги укроти. Засягането вероятно ще продължи малко по-дълго от резбата. Но кола маска на кожата, когато косата се отстранява, защото е поставена точно върху нея и след това изтръгнат.

Това наистина може да раздразни чувствителната кожа, правейки я розово до изключително червено и възможно да причини болка, ако щетата е достатъчно сериозна. Ако използвате някакъв продукт, който съдържа ретинол около очите ви, не трябва да нанасяте вежди. Също така, ако стилистът на веждите използва восък, който е прекалено горещ, кожата ви може да бъде не само раздразнена, но и да бъде изгорена, което причинява изключителна болка и изтъркаване, което може да отнеме седмици, за да се лекува. Восъците съдържат смоли, консерванти и изкуствени аромати, които могат да раздразнят чувствителната кожа. 

Теми: Предимства и недостатъци

Срязването ви дава по-естествена форма от кола маска. Това може да е положително или отрицателно, в зависимост от предпочитаната от Вас форма. Връзката с резба има малко или никакъв контакт с кожата и ако получите малко розово от резби, обикновено изчезва в рамките на един час. Ако използвате продукти против стареене около очите си, вероятно ще пострадате от кола маска, което няма да се случи с резби. Няма шанс да се изгори с резба, както се случва с кола маска. Тъй като нишките използват низ, за ​​да премахнат уханията около веждите ви, няма да страдате от никакви химически или алергични реакции. Премахването на резбата отнема малко повече от кола маска; колко зависи от веждите и стилиста.

1

Коефициент на болка

И двата вида и кола маска причиняват болка, но причината за това е по-субективна и зависи много от стилиста, който прави веждите ви. Ако се страхувате от болката на който и да е от тези методи, опитайте да разтривате изтръпващ крем, преди да отидете да направите веждите си.

1

About

Check Also

Какво да направя, когато кола маска не работи

Нормално е да оставите няколко мъже, когато се нанасяте на кола. Но може да има …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 97