Home / Премахване на косата / ПРЕГЛЕД: Epilady легенда за коса Remover

ПРЕГЛЕД: Epilady легенда за коса Remover

ПРЕГЛЕД: Epilady легенда за коса Remover

 Долния ред

Epilady Legend е чудесна машина за премахване на космите между кола маска или вместо бръснене. Той е проектиран да бъде по-малко болезнен от предишния, по-стар модел.

Сравни цените

Професионалисти

  • Работи с притискане на цялата коса от фоликула, включително корена
  • Безжичният дизайн го прави лесен за работа
  • Не толкова болезнено, колкото си мислите
  • Може да се използва в много области

Против

  • Лявата тънка, фина коса зад гърба
  • Може да падне в един милион парчета, ако е изпуснат
  • Не е толкова бързо - отнема известно време, за да се премахне косата от всяка част на тялото

описание

  • Производител: Epilady
  • Начин на употреба: епилатор

Пътеводител преглед - Лейди Епилайд

Епилаторите работят чрез ръчно премахване на космите от фоликула с помощта на няколко пинсети или намотки. Те могат да бъдат задвижвани от хора и да се движат с ръце, или да се захранват с електричество на кабел или батерия. Epilady направи първия известен епилатор с електрическо захранване на намотки.

Други компании последваха създаването на свои собствени устройства, наричайки ги и епилатори, които са с широка гама от функции и размери. Епилайди има цял арсенал от епилатори, включително Легендата, за която ще говорим тук.

Кой иска да опита?

Казаха ми, че ще получавам легендата за "Епилайд", за да прегледам, и аз опитах всичко, за да накарам някой друг да го използва. Аз дори предложих да платя клиент и й казах, че ако не й хареса, щях да я платя безплатно за една година.

1

Тя отхвърли молбата ми и просто се засмя. "Забавлявай се!" бяха последните думи от устата й.

Веднага го подадох на съпруга си и му казах да го опита или няма да получи домашно приготвено хранене за една седмица. Той го сложи на ръката и го включи. После за момент се засмя като бебе и го изключи.

Аз ще ви дам вихър

Бях останал без друг избор, бях останал да го изпробвам сам. Прочетох указанията и се отправих към банята. Взех горещ душ и се готвех да се замисля в състояние на състояние, в което не се чувствах болка. Вдигнах бебето в синьо и бяло измъчващо устройство в ръката си и го включих. Поставих го върху крака ми и ....

Uh-Oh

Не е много лошо. Няма болка, само малко досадно болка, докато пинсетите издърпаха косата от фоликула. Точно както влязох в ритъма на това - катастрофа! Тя излезе от ръката ми и падна на плочките. Изглеждаше като филм със забавено движение, докато наблюдавах, че Епилайди се разбива. Първо, капакът отлетя. След това сребърна и бяла пластмаса навсякъде! Цялото черво на епилатора се разпада.

Вижте също: Епилатори 101

Премахване на косата .... Навсякъде

Това не е краят на историята. Трябваше да чакам да си намеря новия. Този път щях да го победя. Влязох в банята и просто се захванах. Преди да разбера, бях премахнал косата от краката ми, подмишниците ми и линията на бикините. Да, аз дадох себе си бразилец с Епилайд. Луд? Може би, но тя работи и работи добре. След първоначалното досадно ужилване беше добре. Няма да кажа, че това е безболезнено, но не се чувстваше по-лошо от колаборацията.

Единственият падение беше, че отнема много по-дълго време, отколкото ако току-що бях отишъл да се превъртя. Въпреки това работи.

Сделката с фина коса

Забелязах, че по-фината коса не е толкова лесно да се отстранява, колкото по-дебелата коса. Трябваше да мина няколко пъти, за да се уверя, че имам всяка коса. Също така имах някакво счупване на косата над кожата. Забелязах, че това се случи, когато бързах и ставах твърде бързо.

Сравнете цените на Amazon

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя. За повече информация, моля, вижте нашите етични правила.

1

About

Check Also

Какво е калифорнийски восък за бикини? Обяснени и сравнени с други стилове

Калифорнийският восък е бикински стил за жени, които свалят космените косми в предната част, оставяйки …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =