Home / Премахване на косата / Наслагване на топлина срещу Микроустойчив восък

Наслагване на топлина срещу Микроустойчив восък

Наслагване на топлина срещу Микроустойчив восък

Водните топлоносители държат восъчни кутии и отопляват продукта - включително меки и твърди восъци. Повечето имат регулируем контрол на температурата, а някои имат включване и изключване. Всички салони и минерални извори, които осигуряват восък, имат някакъв вид топлинен уред, който вероятно сте виждали, ако някога сте имали професионално обслужване.

Това обаче не е само за салони и спа центрове. Има няколко причини, поради които може да искате да инвестирате в едно, за да закупите контейнери с микровълнова фурна, за да направите премахването на косата у дома.

Ръцете надолу, топлините са по-икономични и в крайна сметка по-безопасни за използване, отколкото малките микровълнови стил восък.

Първо, нека говорим за разходите

Да, малките контейнери в микровълнова фурна са много достъпни. Те могат да варират от $ 3 до $ 30 (сравнете цените на Amazon) в зависимост от това, което е включено в комплекта и марката. Въпреки че кутиите в микровълнова фурна са основно евтини отпред, те са склонни бързо да се използват и могат да изтекат или просто да не работят, след като са нагрявани няколко пъти.

Уредът за нанасяне на восък и доставките за започване на кола маска у дома могат да бъдат закупени само за малко повече от цената на високия край на микровълнова кутия с восък. Често можете да получите цял комплект, включително нагревателя, кутия восък, ленти, апликатори и аксесоари за под $ 40 (сравни цените на Amazon). Това е всичко, от което се нуждаете, за да започнете да премахвате косата у дома, включително грижа за кожата преди и след пускането й.

Водните саксии, поставени в топлоносителите, могат да се използват, докато продуктът изчезне.

Докато използвате нов апликатор за всяко приплъзване към кожата и я пазите при съхранение, продуктът остава санитарен.

Ако възнамерявате да нанасяте кола само веднъж, или много малка площ веднъж за известно време, тогава малък комплект за микровълнова печка може да бъде за вас. Ако планирате да премахвате косата у дома често или в големи области, прочетете нататък.

Водните горелки са по-безопасни

Най-важното за восък е безопасността. Микроустойчивият восък може да се нагрее много неравномерно и ако не сте внимателни, причинявайте сериозни изгаряния. Не всички микровълнови фурни са същите, така че може да отнеме известно време и грешка, за да получите нужното време и настройка на вашата микровълнова печка, за да накарате восъка да се нагрее до точната температура. Това отнема повече време, за да достигне желаната температура с по-топла, но можете да я включите и да се върнете, когато сте готови да я използвате.

1

Уредите за нанасяне на восък ще затоплят продукта равномерно. Препоръчваме нагревател с регулируема температура, вместо да има само ключ за включване и изключване. Стилът "on-off" не осигурява толкова много контрол и може да доведе до прегряване на восък. Наличието на контрол на температурата е още по-важно при загряване на твърд восък, тъй като трябва да се загрее при по-ниска настройка, отколкото меката.

Трябва да сте предпазливи, ако имате малко количество восък, оставен в кутийката, дори ако има регулируема температура, тъй като ще бъде по-горещо при същата температура, отколкото при пълна опаковка, ако остане за същия период от време. Винаги тествайте малко количество восък на ръката си, преди да поставите голямо количество в целевата област за восък.

Водоутоплителят (сравнете цените на Amazon) също така позволява на продукта да остане на затоплена температура, докато не го изключите.

Това ви осигурява пълна концентрация за задачата, за да можете бързо да отстраните косата си. Няма да има нужда да вървите напред и назад към микровълновата печка, за да претоплите восъка или да се тревожите, ако е достатъчно топъл. Също така имате по-малък риск от изгаряне, тъй като топлината ще затопли восъка по-равномерно.

Когато восъкът е топъл, но не достатъчно топъл, той няма да се разпространи също. Подгряващият восък ще прекатури твърде дебел, не премахва добре космите и има повече шансове за синини. Това е още една причина, по-добре да направите инвестицията, ако искате да восък често у дома. 

1

About

Check Also

Какво е калифорнийски восък за бикини? Обяснени и сравнени с други стилове

Калифорнийският восък е бикински стил за жени, които свалят космените косми в предната част, оставяйки …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 23