Home / Премахване на косата / Най-добрите продукти за лечение на вцепенени косми

Най-добрите продукти за лечение на вцепенени косми

Вградените космически продукти наистина могат да бъдат полезни в битката при ударите. Третирането на врастнали коси не означава просто да ги издърпате. Можете да ги предотвратите, преди да се появят или да ги спрат в техните следи с малко помощ. Специално формулираните продукти дълбоко ексфолират, като позволяват на косата да освободи и овлажни кожата, което я прави по-гъвкава.

Не забравяйте да прочетете всички инструкции преди употреба, за да предотвратите опасни реакции. Пазете се, ако понастоящем използвате мощни продукти за грижа за кожата, които съдържат гликолова или други киселини за акне или против стареене, тъй като и прилагането на нещо, за да се бори с натъртвания може да ексфолира кожата твърде много. Ако сте алергични към аспирина внимателно четете етикетите, тъй като много от продуктите съдържат вещество, произведено от него - салицилова киселина.

Формулата "Tend Skin" е случайно открита, когато зъболекарят даде облекчаване на болката от болката, което очисти бръсначите. Изключително популярен продукт, който се използва за предотвратяване и лечение на врастнали косми, бръсначи, бръснене и зачервяване, особено от бръснене, кола маска и електролиза (прочетете прегледа).

1

About

Check Also

Какво да направя, когато кола маска не работи

Нормално е да оставите няколко мъже, когато се нанасяте на кола. Но може да има …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =