Home / Премахване на косата / Методи за премахване и подстригване на тялото за мъже

Методи за премахване и подстригване на тялото за мъже

Методи за премахване и подстригване на тялото за мъже

И мъжете, и жените имат своето мнение, когато става дума за колко и къде мъжете трябва да имат косми. Разбира се, модните тенденции и начинът на живот диктуват също тялото и лицето. И има хора, които отстраняват космите от тялото си по много мъжествени, атлетични или от гледна точка на изпълнението. Например, мъжете, които се състезават с велосипеди, искат да държат краката си обръснати, за да предотвратят обриви или вкоренени косми, тъй като те обикновено са там, където кожата е здрава Lycra или spandex къси панталони и панталони.

Плувците ще премахнат косата от гърдите, гърбовете и ръцете, както и краката си, за да увеличат скоростта си. Бодибилдърите ще отидат до кола маска или бръснене на цялото си тяло, за да подчертаят определението за техните мускули. Но повечето съвременни мъже не отиват в тези крайности и предпочитат да покажат определено количество тяло и лицева коса.

За онези момчета, които искат да премахнат или подрежат космите на тялото, съществуват разнообразни методи. За щастие, ние сме дошли далеч, тъй като използвахме няколко миди или някакъв кремък, за да изстъргваме и изтръгваме косата като пещерняците, нито ние вулканично стъкло или други рудиментарни бръсначи от миналото. Съвременните методи са много по-лесни, но не винаги безболезнени. Ето списък на методите за премахване на космите, които не включват процедури за постоянно отстраняване на космите.

Методи за отстраняване на коса и подстригване за мъже

бръснене: Това може да се извърши с безброй бръсначи, от прав ръб до ръчен, както и електрическо устройство.

Бръсненето е най-бързият начин за премахване на космите, тъй като е непосредствено и се бръсне само с прост инсулт. Уверете се, че имате предварително навлажнена кожа от топла вода, използвайте качествен крем или гел за бръснене и се уверете, че се обръсвате по посока на растежа на косата, а не срещу нея. Недостатъкът на този метод е, че косата расте обратно, чувствайки се по-грубо, поради тъпия ръб, който бръсначът оставя на косъма на повърхността на кожата, правейки чувствителните зони сърбящи и неудобни.

 

подстригване: Когато целта е да се отреже косата, но не и да се елиминира, подстригването е най-добрият метод. Трябва да държите удобно чифт ножици за коса, известни като ножици за по-дълги косми, като например пълна брада. Имайте на ръка малка ножица с тънки носове за области, които се нуждаят от по-голямо внимание, като вежди, нос, горни устни и уши. Също така, малък клинтер, наречен тример, е от съществено значение за почистване на линията на гърдите и бакенбардините между подстригванията. Тримери са налични в plug-in, акумулаторни батерии и акумулаторни батерии.

Tweezing: За да извадите една досадна космат на врастна коса или една къдрава коса на лицето или тялото си, една пинсета е невероятно удобна. Много пинсети са малки и може да е трудно да се справят, затова търсите видове, които имат по-голяма дръжка, която е удобна за ръцете на човека. Не забравяйте да не стеснявате косата, която расте от къртицата, колкото и съблазнителна да е, поради потенциалното дразнене, което можете да причините на къртицата. Просто отрежете молската коса с малка ножица.

Threading: Това е метод, традиционно намиращ се в култури от Източна Азия или Близкия изток и наскоро придоби голяма популярност в Америка. Една нишка от низ е буквално използвана, за да отблъсне косата и е популярна в поддържането на веждите.

1

Мнозина твърдят, че това е по-малко болезнено от кола маска и по-малко дразнещо от tweezing. Ще трябва да посетите професионален естетик, който може да изпълни този метод правилно.

Нарастващ: Различни видове восъци се използват за различни области на тялото. Домакинските комплекти са на разположение за закупуване, обаче, защото първото ви преживяване трябва да бъде с професионален естетик, преди да се опитате да приложите този метод върху себе си. Тънък слой топъл восък се разпространява в определен район, като става с растежа на косата. След това с лента от плат тип муселин леко се притиска върху восъка и се изтегля в посока срещу растежа на косъма, поддържайки кожата приятна и опъната. Това е един отличен метод за полу-трайно отстраняване на нежеланата коса и косата обикновено расте по-мека. Отново трябва да повторя, да не опитвате този метод върху себе си, ако не сте били обучени правилно, защото потенциално можете да изгорите кожата си и дори да разкъсате кожата си направо.

подслаждане: Това е много сходно при приложение и метод, както е кола маска, обаче основната съставка е различна. Восъкът не се използва, а лепкава субстанция от захар и други хранителни съставки. В посока към захар над кола маска е, че ти обикновено не са оставени с неудобно лепкав остатък, тъй като захарта се отстранява по-лесно, отколкото восъкът. Недостатъкът е, че трябва да чакате по-дълго между захарите, отколкото восъците, което означава, че дължината на косата, необходима за придържане към захарта, трябва да бъде по-дълга, отколкото е необходимо за кола маска.

Депилатоари: Депилаторът обикновено е в сметана. Активната съставка на основата на алкална основа основно разгражда космения фоликул, докато тя не е мършаво вещество, което може да се избърше или изплакне. Този метод е лесно достъпен във всеки магазин за лекарства и се предлага в телесна или лицева версия. Подобно на бръсненето, вие само премахвате косата до повърхността на кожата; затова ще трябва да използвате този метод по-често (за разлика от восък, който всъщност премахва косата от повърхността на кожата). Имайте предвид, че това е химически продукт и пропуска силна миризма. Също така не забравяйте да направите тест за кръпка първо на кожата си, преди да опитате пълно приложение, защото може да откриете, че кожата ви е твърде чувствителна за този вид продукти.

белина: Няма да можете да премахнете косата с този продукт, а по-скоро да олекотите цвета, за да намалите външния му вид. Уверете се, че купувате избелващо средство, което е предназначено специално за лицето или тялото ви. Не използвайте избелващо средство, което е предназначено за маркиране на косата или домашното избелване. Тази версия на избелващото средство е направена да бъде нежна за кожата, но точно както при депилаторен крем, не забравяйте да извършите тест за кръпка, преди да се обърнете към вас. Bleach може да се закупи в повечето магазини за лекарства в магазин за красота. Може да се наложи да повторите процеса в друг ден, за да получите пълен ефект на осветление, но никога не се прилагайте два пъти в една и съща област в един ден. Бъдете много внимателни, когато използвате този продукт около очите.

1

About

Check Also

Трябва ли мъжете да бръснат краката си?

Трябва да кажа, че това е лично предпочитание. Някои хора харесват външния вид на гладките …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 40