Home / Премахване на косата / Какво е калифорнийски восък за бикини? Обяснени и сравнени с други стилове

Какво е калифорнийски восък за бикини? Обяснени и сравнени с други стилове

Какво е калифорнийски восък за бикини? Обяснени и сравнени с други стилове

Калифорнийският восък е бикински стил за жени, които свалят космените косми в предната част, оставяйки малка форма на ширината и дължината около размера на бельо, което е подрязано. Често отстранява косата между краката в задната част.

Калифорния срещу други стилове

Тя премахва повече коса, отколкото стандартно почистване или това, което бихте нарекли обикновен восък от бикини, където само косата извън редовната линия за бельо обикновено е изчезнала.

Това също е стил, който ви оставя с по-малко косми от това, което се нарича пълен или дълбок восъчен бикин, който премахва косата по-дълбоко в линията на бикините, а понякога и на върха. Въпреки това, калифорнийски оставя повече коса, отколкото бразилски (нищо или малка форма в предната и напълно гладка зад).

Не мислете, че сте свързани с определен тип или име. Това е Вашият восък и можете да го персонализирате по ваше желание колко коса искате отпред, формата и колко коса искате да бъде отстранена или оставена на задното.

Отивате за него

Ще бъде добър стил, ако предпочитате джантите и искате да видите космите без коса, когато ги носите. Най-добре е обаче да започнете лесно, ако това е вашият първи восък в най-ниските райони - може би с обикновен или дълбок восък - и след това да получите още коса, отстранени при следващото Ви посещение.

Разходите

Имената често се създават за менюто на салона или спа, така че техникът знае какво искате, може да блокира съответния период от време и цена.

Точно колко салоните или спалните такси ще варират значително. Тя няма да бъде толкова скъпа в квартал салон, тъй като ще бъде в спа център от висок клас. Някои места ще наложат същата сума, ако премахнете цялата коса отпред или оставите малка форма - тя просто зависи от обекта. Най-добре е да попитате колко ще струва напред, след като обясните какво искате и след това отново, ако решите да дефузите повече, отколкото сте планирали по време на услугата.

Не очаквайте да платите същата сума, ако премахнете повече коса.

Опитвате това у дома

Това може да е съвсем задачата да се превърнеш в себе си. Но се разбърквайте в деликатна зона и гъста коса, а току-що сте увеличили трудностите и евентуалните проблеми (като прекомерно зачервяване, натъртване, счупена и пропусната коса). Ако сте смели, бих ви препоръчал да се опитате да нанесете косата си извън обикновената линия на чорапогащника (инструкции как да използвате). Нещо повече и бих препоръчал отдаването на работа на професионалист.

1

Плащане на професионалист

Не желаете само някой - дори и да е лицензиран - да извърши услугата ви. Търсите технологии, които са умели и опитни. За да потърсите маниакална проверка на онлайн ревюта, попитайте приятели и семейство за реферали или опитайте съоръжение, специализирано в кола маска.

Един опитен професионалист ще ви накара да се почувствате комфортно, да свалите косата доста бързо и да не удряте апликатора. Те също така трябва да бъдат оборудвани, за да използват правилния восък за вашата коса и тип кожа, който ви оставя с най-малко болка и кожата ви с по-малко травми.

Грижа за гладката кожа

Вероятно сте се нахвърлили върху прилична сума, за да имате косматна кожа с базовата цена и безплатността. Грижете се за това и ще запазите кожата си мека и без бум.

Прочетете страхотни съвети в Какво да направите след бикини восък.

1

About

Check Also

Наслагване на топлина срещу Микроустойчив восък

Водните топлоносители държат восъчни кутии и отопляват продукта - включително меки и твърди восъци. Повечето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =