Home / Премахване на косата / Каква е цената на електролизата на лицето?

Каква е цената на електролизата на лицето?

Каква е цената на електролизата на лицето?

Въпрос: Каква е цената на електролизата на лицето??

Търся електролиза за горната ми устна, какво мога да очаквам и колко лечения ще ми трябва?

Отговор: За средната жена, която третира излишната коса на горната си устна, може да струва някъде от $ 150 до $ 300, за да завърши тази област. Дълбокото и тъмно израстване на косата на горната устна може да струва колкото $ 1000.00, но този последен вид проблем с косата ще бъде степен 4 от скалата на хирургията Ferriman Gallwey (прекомерно нарастване на космите).

Финият и лек растеж на космите върху горната устна трябва да се планира на всеки 2 до 4 седмици в началото за 5 до 10 минути на сесия. Твърд растеж на горната устна може да се лекува ежеседмично, но продължителността на лечението трябва да бъде не повече от 30 минути.

Аз лично искам да запазя времето на горната устна до 15 минути или по-малко време - дори и да е седмично, тъй като горната устна е деликатна област по два начина. Горната устна е чувствителна към жилото на леченията, а кожата е податлива на увреждане от прекалената обработка на района. Това означава, че електролизата е единственият метод, който може да осигури трайни резултати.

1

About

Check Also

Как да разпознаете небезопасен салон или спа за кола маска

Това е тъжно, но вярно. Ако салонът или спа центърът не практикуват безопасно кола маска, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6