Home / Премахване на косата / Как да направите правилното Pubic коса за кацане

Как да направите правилното Pubic коса за кацане

Как да направите правилното Pubic коса за кацане

Гримирането "надолу" предлага много възможности: бикини, пълни бикини, бразилски, холивудски и ленти за кацане, наричани още френски восък. По принцип лентата за приземяване е мястото, където косата на кученцата (областта над клитора ви до горната линия на косата) или за мъжете, космената коса над пениса, е подрязана в тясна вертикална лента и всички други космически коси са отстранени , Тя прилича на стърчаща ивица коса, откъдето идва и името.

Лъска за приземяване ви кара да се чувствате гладко, но не прекалено голи.

Получаване на правилния размер

Съществуват различни възможни размери по ширина и дължина и наистина зависи от вас. Най-лесно е да съобщите това, което искате, в ширината на пръстите. Обикновено те минават от около два пръста широки до по-малко от един пръст широк, много тънка ивица. Започнете, като оставяте по-голямо количество коса от това, което смятате, че искате, тъй като отстраняването на косата е по-лесно, отколкото подчертаването за връщането й. 

Защо да оставяте стриптизьорка за косми?

Когато жените и мъжете се надуват, някои от тях оставят малко коса, а не премахват всичко. Те се чувстват, че да се отървете от цялата коса се чувства твърде детско като, но с много коса не е това, което искат или. Така че лентата за кацане е най-добрият избор за тях, защото малкото косъм в добре подрязана форма е точното равновесие. Можете също така да различавате лентата за кацане и да създадете различна форма, като триъгълник, сърце или звезда.

 

Първи професионален восък

Просто обяснете на естетиста точно това, което искате. Не е нужно да й давате конкретно име на стил.

Всяка услуга е планирана по различен начин, така че ако обясните каквото искате, тя може да блокира времето, което е необходимо за вашето назначаване. Можете да кажете на естетиста, че искате малка ивица за кацане или триъгълник на косата и естетикът ще знае колко време ще отнеме.

Разбира се, това обикновено струва повече, ако искате повече коса да се отстрани и да има повече време.

Отидете на лицензиран естетик. Задавайте въпроси и не се страхувайте да й кажете точно какво искате. Тя е вашата коса на вашето тяло. Така че помнете, комуникацията е ключова за цялата услуга.

1

Направи си сам: Бръснене у дома

Можете също така да си направите лайнерна коса у дома с помощта на бръснач, но, разбира се, няма да продължи толкова дълго, колкото восък. Бръсненето премахва косата на нивото на кожата, докато кола маска от фоликула. Ще трябва да се обръсне почти всеки ден, за да поддържате чиста линия на лентата за кацане, за разлика от кола маска, която ще трае седмици наведнъж.

При бръснене просто отстранете малко косми по едно и също време, докато имате желания размер, за да поддържате ръбовете прави. Има шаблони на пазара, които да се използват с бръсначи, ако нямате стабилна ръка или не се стремите към съвършенство.

Можете също така да използвате стара чифт бельо, за да създадете прави линии. Сгънете страниците на бельото си до точната ширина, която желаете, и го закопчайте на място с боби болт или барета. След това подстрижете косата с помощта на ножици или бикини. Когато бръснеш, просто следвай тези линии. Ясният гел за бръснене ще ви помогне да видите точно къде се бръснете.

Имайте предвид, че е важно винаги да използвате нов и остър бръснач, за да избегнете изкривявания и врастнали коси. 

 

1

About

Check Also

Какво да направя, когато кола маска не работи

Нормално е да оставите няколко мъже, когато се нанасяте на кола. Но може да има …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 68