Home / Премахване на косата / Генитални съвети за бръснене за мъже

Генитални съвети за бръснене за мъже

Генитални съвети за бръснене за мъже

Въпрос: Имате ли някакви съвети за мъжки бръснещи гениталии?

Отговор: Има голяма разлика между бръсненето на космените косми по кожата и бръсненето на гениталиите. Кожата на гениталиите е различна от другите части на тялото ви, така че наистина можете да се нараните. Аз не съм човек, но псевдонимият или отрязаният по-долу тестиси или пенис трябва да бъде много по-зле, отколкото на лицето ти. Изрязването има и риск от заразяване или други възможни проблеми.

Но това не означава, че нямате никакви възможности, ако се стремите да бъдете напълно без косми под боксовете си.
 

Мъдър избор: Мъжко тяло Groomer

Бръсненето на пубертета около гениталиите може да се извърши с крем за бръснене и бръснене. Но не бих препоръчал използването на този метод за тестисите или пениса ви. Вместо това опитайте мъжки козметика за коса / самобръсначка, направена специално за тази цел:

  • Norelco Philips Мъжка тенджера (сравнете цените)
  • Man Groomer Ultimate Pro Body Groomer (сравни цени)
  • Косата eRazor Fuzion Pubic Shaver & Тример (прочетете преглед)

Горепосочените продукти на Norelco и ManGroomer могат да се използват мокри или сухи, за да спестите време и бръснене, докато се душвате. Косата eRazor може да се използва само суха или със суха лупа за бръснене, наречена Sinsation.

Всеки от продуктите ви позволява да го използвате, за да отрежете косата с приставки или отделен край. Това е добре да се направи преди бръснене, защото няма да използвате рязане и ако искате косата да се обръсне напълно, ще можете да го направите с по-малко удари.

Или, ако предпочитате, можете да оставяте част от косата си в областта на гениталната област да е с изрязана дължина. И можете да използвате инструментите на други части на тялото си, така че ще получите по-голям взрив за вашия долар. Някои момчета не искат да обръснат голи други части на тялото си като подмишниците или гърдите си, но искат да изглеждат по-добре подстригани.

Подрязването помага да се постигне точно това.

Всяко устройство има специални бръснещи глави, предназначени за използване върху чувствителна кожа, без да има голям риск от изрязване или изкривяване, когато се използва правилно и продуктът се почиства и поддържа. Просто не забравяйте да прочетете всички инструкции и, разбира се, да използвате както е указано.

1

Кажи ми повече:

  • Как да се подстригвам Pubic косата
  • Как да премахнете пури косата
  • Предимства на изрязването на гръбначния стълб над бръсненето

Възможни нежелани реакции

Бръсненето създава остри връхчета, така че винаги има възможност космите да се развиват обратно в кожата, което причинява врастнали косми, особено в тази зона с дебела, къдрава коса. Ексфолирането редовно помага да се предотврати това. Също така, поддържането на ръчен продукт за борба с краката може да помогне за справяне с проблема веднага щом той започне.

Сърбежът е друго често срещано предизвикателство при бръснене на кухината. Ако изберете ръчния бръснач върху част от кожата си, трябва да сте внимателни с това, което е в крем за бръснене или гел, тъй като някои от съставките могат да дразнят или изсушат кожата ви. Вижте: Сърбеж след бръснене?

Намаляването е друг вариант

Бръсненето, както знаете, трае само малко време. Ако търсите по-дълготрайна опция, можете да опитате професионален мъжки восък от бикини. Разбира се, ще почувствате някакъв дискомфорт, когато издърпа косата.

На плюсната страна можете да бъдете без козина в продължение на няколко седмици, когато вдишвате косата от фоликула.

Докато някои салони ще дадат пълен бразилски восък - частни части и всичко - аз не го препоръчвам. По-безопасна опция е премахването на космените косми около гениталиите ви и отстраняване на останалите с бръснещите вещества за тяло, споменати по-горе.

Ако изберете бразилски, не забравяйте да намерите някой, който е не само лицензиран и квалифициран, но има и специален опит с восък от мъжки бикини. Доброто място да започнете са козметичните салони, тъй като премахването на космите е това, което правят всеки ден всеки ден.

1

About

Check Also

Как да разпознаете небезопасен салон или спа за кола маска

Това е тъжно, но вярно. Ако салонът или спа центърът не практикуват безопасно кола маска, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 11