Home / Τατουάζ και Piercings / Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Τατουάζ από διάφορους καλλιτέχνες, πρωταρχικά Martin - Lucky Stars - Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια και Shannon - Σήματα της Τέχνης - Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια.
Συλλέκτης: Linda

Θα γυρίσω 63 τον επόμενο μήνα και πήρα το πρώτο μου τατουάζ στην ηλικία των 60. Είναι ένα κομμάτι flash από ένα δημοφιλές στούντιο στην πόλη και είναι πάνω από τον έξω αστράγαλο μου.

Τρεις μήνες αργότερα πήρα ένα τατουάζ του ηλιακού μου σημείου, Υδροχόος, δεξιά μου μέσα στο αντιβράχιο. Τότε είχα τον ήλιο να προστεθεί στα κύματα. Μετά από αυτό έχω προσθέσει 6 αστέρια, από τον καρπό μου στην εσωτερική στροφή του αγκώνα μου βασικά σε σχήμα S. Στη συνέχεια πήγα στη Χαβάη σε ένα ταξίδι και σταμάτησα από το τοπικό στούντιο τατουάζ και πρόσθεσα πολλά μικρά σταυρό αστέρια και κουκκίδες φαίνεται πιο αιθέρια. Τότε έχω προσθέσει στροφές για να γίνει πραγματικά ένα S και να το τραβήξει μαζί και δεν μοιάζει σαν να ήταν επιπλέουν. Μετά από αυτό, πρόσθεσα το φεγγάρι μου και τα σημάδια αύξησης, 5 ακόμα αστέρια και ένα άλλο σύνολο στροβιλίζεται.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Εγκρίθηκα και τα πρώτα 6 αστέρια που πήρα τατουάζ συνέβησαν συμπτωματικά 2 εβδομάδες πριν από την τηλεφωνική κλήση που βρέθηκε η μητέρα μου. Ανακάλυψα ότι η δίδυμη αδερφή μου και εγώ έχουμε μισό αδελφή και μισό αδελφό. Η μητέρα μας είναι τώρα 87 ετών και συναντήθηκα μαζί της τρεις φορές. Απίστευτα, ζει 25 μίλια από μένα. Τη νύχτα που έκανα την πρώτη κλήση προς τη μητέρα μου και γεννήθηκα για τα αδέλφια μου, ένας φίλος που ήταν εδώ είπε: «Τώρα βλέπω γιατί έχετε 6 αστέρια: εσείς, ο δίδυμος, μισός αδελφός σας, και τον πατέρα γέννησης! " Αργότερα, πρόσθεσα 2 ειδικά αστέρια για την υιοθετούσα μητέρα μου και τον πατέρα μου. Προσθέτω μια εικόνα του τατουάζ του αντιβραχίου μου. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να το δείτε καλά.

Η δημιουργία στο χέρι μου ήταν όλα δικά μου πράγματα, λίγο κάθε φορά πάνω από ένα και ενάμιση χρόνο. Ήταν ένα πραγματικό σκασμό στην αρχή να έχει ένα τόσο λεπτό τατουάζ σε ένα μέρος που θα το έβλεπα καθημερινά (εκείνο στον αστράγαλο που δυσκολεύομαι να παρατηρήσω) και ήμουν αρκετά αυτοσυνείδητος στην αρχή, αλλά τώρα είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό (ειδικά από τότε που δημιούργησα το σχέδιο) και ήθελα να το δείξω.

02
από 10

Γάτα

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Τατουάζ από τον Rich Wren - Τατουάζ του υδραργύρου - Glenside, PA.
Συλλέκτης: Cat

Είμαι μια γυναίκα 48 ετών που πάντα ενδιαφέρεται να πάρει ένα τατουάζ, αλλά ποτέ δεν είχε το νεύρο ή ήξερε τι ήθελα να πάρω μόνιμα με μελάνι στο σώμα μου.

Λοιπόν, έχοντας μια κόρη έφηβος μου έδωσε την "έμπνευση" για την πρώτη μου στην ώριμη ηλικία των 45! Ένας πολύ απλός φυλετικός ήλιος στην αριστερή μου ωμοπλάτη και ήμουν γαντζωμένος! Ο καλλιτέχνης μου, ο Rich, μου είπε κατά τη διάρκεια της πρώτης μας συνόδου: "Θα επιστρέψετε. Περιττό να πω ότι είχε δίκιο! Μόλις ολοκληρώσαμε το 1ο μέρος του "μανικιού" του ποδιού μου. Το τμήμα αυτό αποτελείται από όμορφα, πολύχρωμα κρίνια και πιτσίλισμα νερού που ενσωματώνονται γύρω από 2 υπάρχοντες χαρακτήρες kanji που ο Rich είχε ήδη κάνει έξω από το πόδι μου. Η επόμενη ενότητα θα περιλαμβάνει έναν κόκκινο καρδινάλιο. Δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα πετάξει ή θα ξεκουραστεί πάνω σε κλαδί δέντρου. Αυτό είναι επίσης το πρώτο μου κομμάτι. Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας μαύρου και γκρίζου, αλλά αγαπώ τα πολύχρωμα λουλούδια μου!!

Μου αρέσουν τα πάντα για τη διαδικασία τατουάζ. Μου είπε ο καλλιτέχνης μου ότι κανένας άλλος πελάτης του δεν είναι τόσο περίεργος ούτε να ρωτήσει όσο πολλές ερωτήσεις όπως κάνω κάθε φορά που έχουμε μια συνεδρία. Μου αρέσει να τον βλέπω να έχει συσταθεί για τις συνεδρίες μας, να προετοιμάσει το μηχάνημα τατουάζ του και να αναμίξει τα μελάνιά του, κλπ, κ.λπ. κλπ! Νομίζω ότι γίνω ένα τατουάζ "groupie"!

03
από 10

ελήφθη ασύρματου

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Συλλέκτης: Ρότζερ

Πήρα το πρώτο και μόνο μου τατουάζ τον περασμένο Σεπτέμβριο στα 48α γενέθλιά μου. Η 53χρονη αδελφή μου το πήρε για μένα. Μου είπε αρκετά χρόνια πίσω ότι αν βρήκα ποτέ το πρότυπο που θα το έβγαλε για μένα. Πήγα πίσω στην Ιντιάνα για να επισκεφθώ με το μοτίβο μου στο χέρι. Επέστρεψα στην Καλιφόρνια με ένα πλατύπυρο στη γλώσσα μου. Έχω αγαπήσει το platypus από την ηλικία των 10 ετών. Ξέρω ότι ποτέ δεν θα κουραστεί από αυτό.

04
από 10

Σκοτ

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Συλλέκτης: Σκοτ

Είναι ένα ευρέως αποδεκτό φαινόμενο. Η εύρεση των dimes είναι ένα μήνυμα από έναν αγαπημένο από την "άλλη πλευρά". Έχω βρεθεί dimes για 9 χρόνια, δεδομένου ότι ο γιος μου πέθανε σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Έχω πιθανώς 200 από αυτούς! Και είναι πάντα στα πιο περίεργα μέρη. Στον ώμο του δρόμου, σε έναν δρόμο, κλπ. Βρίσκομαι σχεδόν πάντα μια δεκάρα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα (είμαι δρομέας). Σταματώ να τα σηκώσω και έχουν σχεδόν καταπατηθεί από τους δρομείς πίσω μου.

Είχα αυτήν την δεκάρα tat στον καρπό μου (ήμουν 48) σε ένα σημείο που συνήθως καλύπτεται από το ρολόι μου. Η σιλουέτα είναι ο γιος μου αντί του FDR. Τώρα όποτε πρέπει να αφαιρέσω το ρολόι μου, βρίσκω μια δεκάρα.

Πάντα με κάνει να χαμογελάω.

05
από 10

Κάρι

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Τατουάζ από τον Jeff Bosco McManus - Τροπική τατουάζ - Ormond Beach, FL.
Συλλέκτης: Κάρι

Πήρα το πρώτο τατουάζ μου (και μόνο!) Στην ηλικία των 51 ετών. Είχα προγραμματίσει να το κάνω για τα 50ά μου γενέθλια, αλλά η κατάλληλη στιγμή δεν παρουσιάστηκε. Είμαι νοσοκόμα ογκολογίας σε κλινική που θεραπεύει ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα. Είναι ο ηγέτης στην αντιμετώπιση αυτού του τύπου καρκίνου και έχουμε ασθενείς από όλο τον κόσμο έρχονται σε μας για θεραπεία, συνήθως μένοντας στην πόλη για ένα μήνα ή περισσότερο κάθε φορά. Γνωρίζουμε πολύ καλά τους ασθενείς και τις οικογένειές μας και μερικοί γίνονται καλοί φίλοι.

Περίπου πριν από τρία χρόνια, έγινα κοντά στη σύζυγο ενός από τους ασθενείς μας. Μια μέρα, ανέφερα ότι επρόκειτο να πάρει ένα τατουάζ για το 50ο μου και η σύζυγος είπε ότι πάντα ήθελε να πάρει και ένα. Από τότε, μιλήσαμε πάντα για να πάρουμε τα τατουάζ μας την ίδια στιγμή.

Πήγα να τους επισκεφθώ στη Daytona για το ετήσιο ράλι μοτοσυκλέτας "Biketoberfest" το 2006 και το βράδυ του Σαββάτου της εκδήλωσης, ο σύζυγός της (ο ασθενής μου), μας πήγε σε ένα στούντιο τατουάζ. Ο καλλιτέχνης μου επέστησε την ερμηνεία του και ήταν τέλεια. Αλλά όσο το αρχικό σχέδιο ήταν, το tat αποδείχθηκε καλύτερα από όσο θα μπορούσα να φανταστώ. Σκέφτηκα μερικά έντονα μάτια γάτας να κοιτάζουν μέσα από μοβ φλόγες, αλλά ο καλλιτέχνης πραγματικά κατέλαβε αυτό που ήθελα να απεικονίσω. Εκείνη την εποχή, ο ασθενής μου δεν μπορούσε να πάρει ένα τατουάζ λόγω της θεραπείας του, έτσι την περασμένη εβδομάδα, πέταξα κάτω στη Daytona για να τον εκπλήξω για τα γενέθλιά του και να τον πάρω για να πάρω το τατουάζ του! Έκανα καλά με μια δήλωση που έκανα ενώ ήμουν τατουάζ ... "Θα σας φέρω για αυτό!". (Έχω πολύ μεγάλη ανοχή στον πόνο, αλλά υπήρξαν κάποιες φορές που ήταν πολύ ωραία που βρισκόταν σε εκείνη την τοποθεσία.) Τώρα, λοιπόν, και οι τρεις μας έχουν τα τατουάζ μας και τις περιστάσεις που περιβάλλουν το πώς τους πήραμε περαιτέρω σφραγίδες τη φιλία μας.

06
από 10

Βαρβάρα

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Συλλέκτης: Barbara

Ήμουν 53 όταν πήρα το πρώτο μου και θα γιορτάσω τα 61η γενέθλιά μου με # 4.

Ο καθένας έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα και είναι σε μέρη που δεν είναι ορατά σε όλους, επειδή είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα για μένα. Είμαι επίσης ένας προγραμματιστής γάμου και εκδηλώσεων και δεν είμαι σίγουρος τι θα σκέφτονται οι πελάτες μου για αυτή την παλιά γιαγιά με τατουάζ. Όταν η παλαιότερη κόρη μου ανακάλυψε ότι είχα μια tat ήταν εξαγριωμένη, όχι γιατί είχα ένα, αλλά επειδή δεν της είπα! Αστείο πώς λειτουργεί αυτό.

Δεν έχω ποτέ συγνώμη που έχω την τέχνη του σώματός μου και στην πραγματικότητα το τατουάζ γενεθλίων μου θα είναι το λογότυπο του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζομαι στο Baja Mexico και ο προϊστάμενός μου το πληρώνει. Μου αρέσει το La Fonda Hotel and Spa, όπου δουλεύω, έτσι ώστε να ταιριάζει μόνο που το έχω για πάντα αποτυπωμένο στο σώμα μου. Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε την τέχνη του σώματος μου, θα στείλω με χαρά τις φωτογραφίες επειδή είμαι πολύ περήφανος για αυτούς.

Κάποιοι θα ρωτήσουν γιατί έχω ενοχλήσει ακόμη και να φτάσω στο 53. Λοιπόν αυτό είναι εύκολο. Γιατί θα μπορούσα, εκτός από αυτό αν πήρα ένα, όταν ήμουν 20, πιθανότατα δεν θα έμοιαζε καλός τώρα, αλλά όταν πεθάνω τατουάζ μου θα εξακολουθούν να φαίνονται πολύ καλά.

07
από 10

Στέβεν

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Συλλέκτης: Στίβεν

Πήρα το πρώτο μου τατουάζ στις 56 μετά την ανοικτή εγχείρηση της καρδιάς. Σκέφτηκα γιατί να περιμένω να μην περιμένει κανείς να κρατήσει σύντομα όταν ήμουν νεότερος στο σπίτι της οικογένειάς μου ήταν διακοσμημένος σε ασιατική διακόσμηση και είχαμε ένα άγαλμα ενός ευτυχισμένου Βούδα στο σαλόνι. Ανεξάρτητα από το ότι η διακόσμηση έχει φύγει αλλά ο Βούδας είναι ακόμα με εμένα. Η αδελφή μου προσπάθησε να την κλέψει χωρίς αποτέλεσμα. Τότε το 1969 πήγα στο Βιετνάμ και μετά από μερικούς μήνες ξύπνησα το κεφάλι μου σε ένα τόλμη και όταν περπάτησα κάτω από το δρόμο οι ντόπιοι με ονόμαζαν Buddhaman ξαφνικά είχα ένα ψευδώνυμο που κολλήθηκε μέχρι σήμερα η πινακίδα μου λέει ο BUDAMON αυτό είναι το μόνο που ήταν διαθέσιμο έτσι τώρα είμαι Buddamon. Και τα δύο τα κορίτσια μου έχουν τατουάζ ένα έχει 11 το άλλο μόνο 1 έτσι είναι να γίνει ένα οικογενειακό πράγμα.

08
από 10

Jim

Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

Τατουάζ από τον Scott - τατουάζ παπουτσιών - Schuylkill Haven, PA.
Συλλέκτης: Τζιμ

Θέλησα να σας πω την ιστορία μου για το πρώτο μου τατουάζ μετά από 40. Πήρα την πρώτη μου tat στα 47 για να γιορτάσω τα δύο μου παιδιά. Πριν από αυτό, η σκέψη ποτέ δεν διέσχισε πραγματικά το μυαλό μου για να πάρει ένα.

Η πρώτη μου tat ήταν αλλιγάτορας και δύο καρδιές - ο γιος μου είναι Gator (4 χρονών τότε) και οι δύο καρδιές ήταν για την κόρη μου Gracie (3 χρονών). Είναι οι αγάπες της ζωής μου! Τον επόμενο χρόνο, τα πράγματα πήραν μια στροφή για το χειρότερο όταν η σύζυγός μου και εγώ διαχωρίστηκαν μετά από το γάμο για έξι χρόνια. Το πιο δύσκολο πράγμα δεν ήταν να βλέπεις τα παιδιά μου κάθε μέρα. να τους φιλήσω καλή νύχτα και πριν φύγω για δουλειά στις μικρές ώρες του πρωινού. λείπει πολύ από το μικρό κίνητρο των στιγμών / καθημερινών εμπειριών.

Το επόμενο tat που αποφάσισα να πάρω ήταν ένα πρόσωπο τίγρης (για αρκετά δύναμη και υπομονή). Τότε ήρθε ο πρώτος μου δράκος (βασιλικός κινέζικος μπλε δράκος) με την ουρά του να κυρτώθηκε γύρω από το γκατόρ και τις καρδιές για την προστασία τους. Στη συνέχεια ήρθε η σκηνή της τίγρης στην πλάτη μου, ένας άλλος δράκος (πράσινος) στο άλλο χέρι και πίσω, και πίσω για να γεμίσει το μπράτσο του προσώπου της τίγρης με μια σκηνή ζούγκλας γεμάτη με ένα δράκο μύγα. Επί του παρόντος, είμαι στη διαδικασία να φτάσω ένα τρίτο δράκο (κίτρινο) με τους άλλους δράκους και να γεμίσω τον άνω βραχίονα.

Οι δεξαμενές με έχουν κρατήσει αρκετά απασχολημένος αυτά τα τελευταία χρόνια. Όλες οι εργασίες έγιναν από τον Scott στα τατουάζ του Shoe στο Schuylkill Haven, PA. Ο συμβολισμός του καθενός έχει συναντήσει τη δύναμη και την εσωτερική δύναμη του εαυτού του, καθώς σχετίζεται με μένα και τα παιδιά μου και ασχολείται με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Έχω συναντήσει πολλούς σπουδαίους ανθρώπους που συνδέονται με τον κόσμο των τατουάζ και βλέπουν τόσες πολλές φοβερότητες που γίνονται - σκέφτεστε πάντα τι θα είναι το μελάνι. Είμαι 51 τώρα και εξακολουθεί να ισχυρή.

09
από 10

Carla

Πίσω το 1999, όταν ήμουν 53 ετών, πήρα κάποια σοβαρά ιατρικά νέα την ίδια μέρα - μια μαστογραφία ήρθε πίσω με μερικές που αφορούν τις εικόνες - και χρειάστηκαν να επανεξετάσω. Ο δερματολόγος μου βρήκε κάτι που σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι μελάνωμα και πήρε δείγμα για να δοκιμάσει. Και τα δύο αυτά πράγματα έγιναν εντός δύο ωρών την ίδια ημέρα. Έπρεπε να περιμένω δύο εβδομάδες για να επιστρέψει η βιοψία του δέρματος και ήταν η μακρύτερη δυο εβδομάδες της ζωής μου. Ξόδεψα πολύ εκείνη τη στιγμή να σκεφτόμαστε τι ήταν σημαντικό για μένα και τι δεν ήταν - και τι ακόμα ήθελα να ολοκληρώσω.

Όταν πήρα το "όλα ξεκάθαρο" στα δύο ιατρικά θέματα, περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, ένιωθα σαν να είχα αντιμετωπίσει το θάνατο και να θριάμβω. Ιδρύθηκε το "Not Dead Yet Club". Μερικοί από τους φίλους μου που είχαν αντιμετωπίσει παρόμοιες στιγμές ζωής και θανάτου και μου έδωσαν τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειαζόμουν εκείνη την εποχή εντάχθηκαν επίσης. Αποφάσισα ότι θα υπήρχε μόνο μία Ετήσια συνδρομή μέλους. Όλοι έπρεπε να αποφασίσουμε (ένα χρόνο μπροστά από το χρόνο) για ένα πράγμα που πάντα θέλαμε να κάνουμε - αλλά ποτέ δεν είχε δουλέψει αρκετά νεύρα ή πήγε για να κάνει - και το γράψαμε και το βάζαμε σε ένα κουτί ... και στη συνέχεια να το κάνει.

Πρώτα στην λίστα μου ήταν ένα τατουάζ. Είχα προγραμματίσει να πάρω ένα για τουλάχιστον 20 χρόνια, αλλά πάντα μίλησα έξω από αυτό. Δεδομένου ότι είμαι καλλιτέχνης, σχεδίασα τη δική μου και την πήρα κάτω στο τοπικό τατουάζ. Και στις 53, πήρα το πρώτο μου - και μέχρι τώρα, ΜΟΝΟ - τατουάζ. Από τότε, έκανα μεγάλα και μικρά πράγματα. μερικοί συνέχισα, και μερικοί έκανα μόνο μια φορά, αλλά αυτό το πρώτο πράγμα - το τατουάζ - ήταν η αρχή του εορτασμού της ζωής για μένα.

10
από 10

Ιούνιος

Πριν από τρία χρόνια ο γιος μου έχασε τη δουλειά του και προσπάθησε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις για εργασία - αλλά η κλίμακα αποδοχών στην Πενσυλβάνια είναι αρκετά χαμηλή. Όταν έμενε στο Delaware ήταν επιβλέπων για μια μονάδα πουλερικών και εργάστηκε με μερική απασχόληση για ένα κατάστημα τατουάζ στην παραλία Rehoboth. Ήρθε σε μένα και μου ζήτησε να επενδύσω σε αυτόν ανοίγοντας ένα κατάστημα Tattoo - συμφώνησα.

Τα Σαββατοκύριακα θα έκανα το γραφείο γι 'αυτόν στο κατάστημα. Μεγάλωσα σε μια γενιά που πραγματικά δεν ταυτίζεται με τα τατουάζ - αλλά όσο περισσότερο έβλεπα να δουλεύει - τόσο περισσότερο ήρθα να εκτιμήσω την τέχνη. Έτσι, σε μόλις 50 ετών κάθισα και πήρα το πρώτο μου τατουάζ. Έτσι από το ισχίο μου στο γόνατό μου το τατουάζ μου καλύπτει όλες τις φλέβες αράχνης μου - και μου αρέσει - τουλάχιστον δεν χρειάζεται να κοιτάω όλες αυτές τις πορφυρές γραμμές πια. Έτσι - ούτως ή άλλως έχω τώρα ένα πορτρέτο στο αριστερό μου χέρι ένα τετράμηνο μανίκι στα δεξιά μου και μερικά ποδαράκια στο άλλο μου πόδι - και πάλι για να κρύψω τις φλέβες αράχνης. Τώρα αγαπώ τατουάζ!!!

1

About

Check Also

Ο πρίγκιπας Άλμπερτ ποντίκι για άντρες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ακόλουθη σελίδα περιέχει περιεχόμενο και υλικό σεξουαλικού χαρακτήρα που μπορεί να είναι ακατάλληλο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3