Home / Τατουάζ και Piercings / Τι πρέπει να ξέρετε για το Body Piercing Aftercare

Τι πρέπει να ξέρετε για το Body Piercing Aftercare

Τι πρέπει να ξέρετε για το Body Piercing Aftercare

T.L.C. σημαίνει μια τρυφερή φροντίδα, και αυτό ακριβώς θα χρειαστεί ο νέος σας piercing. Η χαλάρωση της φροντίδας σας ή η χρήση επιβλαβών προϊόντων θα παρατείνει μόνο την ταλαιπωρία σας και τη διαδικασία επούλωσης.

Οι περισσότεροι τρυπητές θα σας δώσουν οδηγίες φροντίδας και ο γενικός κανόνας θα ήταν να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους. Αλλά διαπίστωσα ότι περίπου το 60% όλων των πελατών επιτρέπουν αυτές τις πληροφορίες να εισέρχονται σε ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο.

Επίσης, το 47% όλων των διατρητικών πελατών χάνουν τις οδηγίες για τη μετέπειτα φροντίδα χαρτιού και κατηγορούν τους για το πεινασμένο σκυλί τους. Και τότε υπάρχει το 21% που πηγαίνει σε ένα περίπτερο εμπορικό κέντρο και να τρυπηθεί με ένα όπλο, και έπειτα έρχονται εδώ για να μάθουν ότι δεν θα έπρεπε να το έχουν κάνει. Για όσους από εσάς σε οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες, ή εάν ο διατρυπών σας πραγματικά δεν σας λέει πώς να φροντίσετε για το νέο σας piercing, εδώ είναι οι συστάσεις μου.

*Αποποίηση ευθυνών* Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι επαγγελματίας διατρυπών. Δεν είναι όλες οι μέθοδοι μετέπειτα φροντίδας κατάλληλες για όλους τους ανθρώπους, αλλά συνιστώ αυτό που έχω βρεθεί ότι είναι καλύτερο αφού βιώνω και φροντίζω για πάνω από 20 τρυπήματα.

Τι μπορεί να χρειαστείτε για τη Γενική Διάτρηση μετά τη φροντίδα

 • Θαλασσινό αλάτι
 • Ήπιο αντιβακτηριδιακό ή αντιμικροβιακό υγρό σαπούνι / πλύσιμο (όπως το Provon ή Satin)
 • Μπάλες βαμβακιού
 • Βαμβακερά επιχρίσματα
 • Μικρά φλιτζάνια μιας χρήσης (2 έως 4 ουγκιές)

Πώς να καθαρίσετε το Piercing σας

 1. Πρώτα, πλύνετε καλά τα χέρια σας. Ποτέ μην αγγίζετε το διάτρητο ή το κόσμημά σας με βρώμικα χέρια.
 1. Βάζετε μια βαμβακερή σφαίρα με ζεστό νερό και σκουπίζετε απαλά τα "κρουστά" που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το σημείο διάτρησης. Πετάξτε τη μπάλα από βαμβάκι.
 2. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα υγρού σαπουνιού στο δάχτυλό σας, και εφαρμόστε στο σημείο piercing και κοσμήματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το σαπούνι παντού, αλλά η περιστροφή του κοσμήματος δεν είναι απαραίτητη εφ 'όσον εργάζεστε το σαπούνι γύρω από το piercing και κοσμήματα εντελώς.
 1. Ξεπλύνετε το τρύπημα και το κόσμημα αρκετές φορές με ζεστό νερό, διασφαλίζοντας ότι όλα τα σαπούνια έχουν αφαιρεθεί.
 2. Σκουπίστε το διάτρητο με μια καθαρή πετσέτα και στη συνέχεια πετάξτε το.

Αν και είναι μια πολύ απαρχαιωμένη μέθοδος, ορισμένοι piercer θα σας πει ακόμα να περιστρέψετε το κόσμημά σας. Αυτό δεν είναι λάθος ανά λόγια, αλλά έχω διαπιστώσει ότι προκαλεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει. Οποιοσδήποτε χλοοτάπητα ή βακτηρίδια που εξακολουθούν να βρίσκονται στο κόσμημα εισάγονται στη συνέχεια μέσα στην ακατέργαστη διάτρηση όταν το κόσμημα περιστρέφεται. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή ακόμα και μόλυνση. Είναι καλύτερο να καθαρίσετε το διάτρηση και το κόσμημα σχολαστικά χωρίς να το μετακινήσετε.

Αποδεκτά θεραπευτικά βοηθήματα και προϊόντα

 • Λάδι τσαγιού - Αυτό το καταπραϋντικό υγρό δροσίζει και αναζωογονεί μια ερεθισμένη διάτρηση. Χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας λάδι τσαγιού που έχει αραιωθεί με απεσταγμένο νερό.
 • Emu Oil - Αυτό το πετρέλαιο είναι ένα καθολικό θεραπευτικό προϊόν το οποίο έχει ανακαλυφθεί ότι παράγει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα όταν θεραπεύει μια διάτρηση.
 • H2Ocean - Παρόλο που κάποιοι θα το ονομάσουν "δοξασμένο διάλυμα αλατόνερου", οι περισσότεροι αναφέρουν άριστα αποτελέσματα θεραπείας με αυτό το προϊόν.
 • Αλατούχο διάλυμα - Λιγότερο ακριβό και πιο εύκολα διαθέσιμο από τα περισσότερα άλλα προϊόντα, το αλατούχο διάλυμα είναι πολύ αποτελεσματικό στην καταπραϋντική και επούλωση ενός νέου piercing. Είναι επίσης ένα αποδεκτό υποκατάστατο για την απορρόφηση του θαλάσσιου αλατιού.

  Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα

  • Υπεροξείδιο του υδρογόνου - Το υπεροξείδιο του υδρογόνου σκοτώνει τα βακτήρια, αλλά σκοτώνει επίσης τα λευκά αιμοσφαίρια που προσπαθούν να θεραπεύσουν τη διάτρηση. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και να επιμηκύνει το συνολικό χρόνο επούλωσης.
  • Οινόπνευμα - Το αλκοόλ θα στεγνώσει το δέρμα και θα ερεθίσει την ακατέργαστη διάτρηση, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει στην μόλυνση.
  • Γλυοξείδιο - Αυτό είναι ένα προϊόν που περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου και εμποδίζει την επούλωση αντί να την βοηθά.
  • Λύση φροντίδας αυτιών - Οι λύσεις που παρέχονται από τις μπουτίκ κοσμημάτων και τους διατρητικούς διανομείς συνήθως περιέχουν αλκοόλ, υπεροξείδιο του υδρογόνου και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες που επιδεινώνουν μόνο το νέο piercing.
  • Αλοιφές - Αντιβακτηριακές αλοιφές ή παρόμοια προϊόντα φράζουν μόνο τους πόρους και / ή σκοτώνουν καλά κύτταρα που προσπαθούν να θεραπεύσουν το τρύπημα.

  Νέες piercings και μερικές φορές ενοχλημένες τρυπήματα μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από ένα θαλασσινό αλάτι εμποτισμού.

  Αυτό το απλό φάρμακο μπορεί να καταπραΰνει τον πόνο και ακόμη και να τραβάει μόλυνση όταν γίνεται σωστά. 

  1

  About

  Check Also

  Ώριοι άνδρες και γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες και τις εικόνες τους

  01 από 10 Contents1 Linda2 Γάτα3 ελήφθη ασύρματου4 Σκοτ5 Κάρι6 Βαρβάρα7 Στέβεν8 Jim9 Carla10 Ιούνιος …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  88 − = 86