Home / Τατουάζ και Piercings / 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά από ένα τατουάζ ποδιών

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά από ένα τατουάζ ποδιών

Ενώ η μετέπειτα φροντίδα για τα περισσότερα νέα τατουάζ είναι αρκετά πρότυπο, δεδομένου ότι τα πόδια μου τατουάζ έχει καταστεί προφανές για μένα ότι το πόδι δερματοστιξία φροντίδα δικαιολογεί τη δική του ειδική σειρά οδηγιών και συμβουλών. Ενώ θα συνεχίσετε να ακολουθείτε το ίδιο βασικό σχήμα και τα ίδια προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, υπάρχουν μερικές πρόσθετες σκέψεις που πρέπει να γίνουν όταν παίρνετε τα πόδια σας ή τα πόδια τατουάζ.

Αμμος and two tattooed swallows on woman's feet

ballyscanlon / Η Τράπεζα Εικόνων / Getty Images

Λόγω του πόνου και του πρήξιμο που προκύπτει από το να πάρει ένα τατουάζ στο πόδι σας, δεν είναι καλή ιδέα να πάρετε και οι δύο με μεμβράνη αμέσως, ακόμη και αν σχεδιάζετε να τελικά έχουν και οι δύο γίνει. Το περπάτημα στο νεοεισαγμένο πόδι σας μπορεί να είναι πολύ δύσκολο τις πρώτες δύο ημέρες, κάτι που θα ήταν πολύ πιο περίπλοκο από το να μην έχετε ένα «καλό» πόδι που μπορείτε να ωφελήσετε κατά τη διάρκεια του χρόνου θεραπείας. Και τα δύο πόδια θα πρέπει να τατουάζ μαζί μόνο εάν παίρνετε κάτι πολύ μικρό που δεν θα επηρεάσει ολόκληρο το πόδι.

02
από 10

Πρόγραμμα και Υποδήματα

Καθαρίστε το πρόγραμμά σας για το υπόλοιπο της ημέρας μετά το τατουάζ σας και την επόμενη μέρα, έτσι δεν έχετε πουθενά να πάτε και τίποτα δεν πιέζει να κάνει. Να είστε έτοιμοι να μην φοράτε παπούτσια, χαλαρά σανδάλια ή παπούτσια που δεν καλύπτουν την τατουάζ περιοχή του ποδιού σας.

03
από 10

Εκχωρήστε ένα καθορισμένο πρόγραμμα οδήγησης

Εάν μπορεί να έχετε κάποιον να σας οδηγήσει στο σπίτι, αυτό θα ήταν ενδεδειγμένο. Ανάλογα με το ποιο πόδι παίρνετε τατουάζ, μπορεί να είναι δύσκολο για σας να χειριστείτε τα πεντάλ.
04
από 10

Ανυψώστε το πόδι σας

Μόλις εγκαταλείψετε το κατάστημα τατουάζ, κατευθυνθείτε κατ 'ευθείαν στο σπίτι και ξαπλώστε ή βάλτε το πόδι σας ανυψωμένο τόσο ψηλά όσο μπορείτε να το πάρετε. Εάν είναι ασφαλές για εσάς, πάρτε κάποια ιβουπροφαίνη για να βοηθήσετε με το πρήξιμο. Επίσης, εφαρμόστε πάγο όσο συχνά και όσο μπορείτε, πράγμα που βοηθά και με πόνο και πρήξιμο.
05
από 10

Αντιμετώπιση προβλημάτων εργασίας

Αν πρέπει να πάτε στη δουλειά και να έχετε μια δουλειά γραφείου, καθισμένος με τα πόδια σας στο πάτωμα μπορεί πραγματικά να κάνει το πόδι σου να πνίξει σαν μπαλόνι. Προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο να σηκώσετε το πόδι σας όσο το δυνατόν ψηλότερα και όσο το δυνατόν συχνότερα κατά τις ώρες εργασίας για τουλάχιστον τις πρώτες δύο ημέρες.

Εάν πρέπει να εργαστείτε και η δουλειά σας συνίσταται σε πολλά περπάτημα και στα πόδια σας, αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει οίδημα και πόνο. Κάθε φορά που έχετε ένα διάλειμμα, βάλτε το πόδι σας επάνω και εφαρμόστε πάγο εάν είναι δυνατόν. Προσέξτε ότι τα δαντελωτά παπούτσια ή οι μπότες που τρίβουν στην κορυφή του ποδιού σας μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη νέα σας μελάνη, γι 'αυτό είναι καλύτερο να καθαρίσετε το πρόγραμμά σας για μερικές ημέρες αν είναι δυνατόν.

06
από 10

Πρόσληψη υγρών

Η κατανάλωση πολλών υγρών - ιδιαίτερα του νερού - θα μειώσει το οίδημα (κατακράτηση νερού) που επιδεινώνει το πρήξιμο των ποδιών και των αστραγάλων. Εκτός από την αύξηση της πρόσληψης υγρών, μειώστε επίσης την πρόσληψη νατρίου σας.
07
από 10

Τέλος της ημέρας

Αν έπρεπε να καθίσετε σε ένα γραφείο ή να είστε στα πόδια σας όλη την ημέρα, βάλτε το πόδι σας επάνω και εφαρμόστε πάγο μόλις είστε σπίτι και είστε σε θέση να ξεκουραστείτε. Κρατήστε το για τουλάχιστον δύο ώρες.
08
από 10

Κανονικά Ups και Downs

Να είστε προετοιμασμένοι για τα σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας - μερικές φορές το πόδι σας θα αισθάνεται υπέροχο και θα σκεφτείτε ότι όλα είναι καλύτερα και στη συνέχεια θα ξυπνήσετε την επόμενη πρωινή η οποία δεν μπορεί να βάλει βάρος σε αυτό ξανά. Είναι μια πράξη εξισορρόπησης και απαιτεί υπομονή.
09
από 10

Παρακολουθώντας Προβλήματα

Να είστε επιφυλακτικοί για τα σημάδια ενός σοβαρού προβλήματος. Ενώ τα μικρά πρήξιμο και ερυθρότητα είναι απόλυτα φυσιολογικά κατά την πρώτη εβδομάδα, η υπερβολική διόγκωση, ερυθρότητα ή πόνος που συνοδεύεται από αιμορραγία ή δέρμα που είναι ζεστό στην αφή μπορεί να υποδηλώνει μόλυνση. Οι μολύνσεις στα πόδια μπορεί να μετατραπούν πολύ γρήγορα πολύ γρήγορα και πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως.
10
από 10

Πάρτε την Αντίστροφη Καρδιά σας

Ήπια αερόβια άσκηση που παίρνει την καρδιά σας άντληση και αυξάνει την κυκλοφορία σας μπορεί πραγματικά να βοηθήσει με τη θεραπεία. Η έλλειψη οξυγόνου και κυκλοφορίας του αίματος επιβραδύνει τη διαδικασία επούλωσης. Οι ανελκυστήρες των ποδιών, οι κρίσιμες στιγμές και άλλες απλές ασκήσεις που δεν απαιτούν τη χρήση των ποδιών σας μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν.
1

About

Check Also

Ένας φιλικός οδηγός για τα Nostril Piercings

Τα τρυπήματα της μύτης και τα τρυπάνια των ρουθουνών είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτές τις μέρες. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =