Home / панталони / Експертни стилинг съвети за носене на токчета с панталони

Експертни стилинг съвети за носене на токчета с панталони

Експертни стилинг съвети за носене на токчета с панталони

Вероятно сте виждали жени, носещи диапазон от панталони с дължина на петата, но коя е подходящата дължина на панталоните да носят с токчета?

Съвети за дължина на панталоните с токчета

Панталоните се предлагат във всички видове стилове и приспособления, включително прав крака, широк крака, кльощава, изрязан, глезена и т.н. Някои стилове имат определени насоки, но има две златни правила, когато става въпрос за сдвояване на панталоните с токчета. Панталоните не трябва да покриват цялата обувка и те не трябва да докосват пода.

Шапките с широки крака

Чифт панталони, които пасват на пода, може да изглежда шик на висок супермодел от шест фута, но ако сте като повечето жени, тази допълнителна плат ще те тежи само и ще те накара да изглеждаш по-кратък. Също така е напълно непрактично: петата ви лесно може да бъде уловена в панталоните, периферията може да се разруши и също изглежда малко помия, което е особено важно да се разгледа в професионална атмосфера.

С чифт дълги, широки крака панталони е най-добре, ако периферията удари в средата на петата или на около сантиметър от пода. Върхът на обувките трябва да се огледа. Не позволявайки на панталоните ви да се плъзгат на пода, дава чист, професионален и ласкателен външен вид, както и дълъг и слаб силует.

Може да притежавате чифт широки крака, които носите с апартаменти. Панталоните са правилната дължина, така че изглежда ласкателно, но този външен вид не се превежда, когато вземете същите панталони и ги сдвоите с петите.

Панталоните удари глезените, цялата пета на обувката е видима и панталоните изглеждат твърде малки.

Най-добрият начин да се реши този проблем е да се купуват панталони с широки крака, които да носят изключително с токчета.

Прави и слаби панталони

1

Прави и слаби панталони са различна история. Правти панталони, които са твърде дълги, могат да се натрупват около глезените, в задната част на обувката или над моста на крака и изглеждат небрежни.

Те са дълги панталони, така че искаш те да се държат направо, вместо да се съберат на върха на крака ти. Правилните панталони трябва да падат точно под глезена, като само леко се докосват до върха на крака и задната част на обувката.

Сгъваемите панталони не бива да се набиват около глезените. В зависимост от материала на панталоните и от какъв вид гледате, можете да преобръчите панталоните, да направите френски маншет или да избегнете това затруднение като ги накарате да се ударят точно до глезена ви.

1

About

Check Also

10 забавни начина да носите къси панталони тази пролет

01 от 11 Contents1 Как да поставите заедно Dressy къси дрешки2 Жан Корст3 Панталони за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =