Home / Pahoja ja vauvoja / Kuinka valmistautua vauvan sateelle myytävään

Kuinka valmistautua vauvan sateelle myytävään

Kuinka valmistautua vauvan sateelle myytävään

Rattaat ovat joitain kalliimpia vauvan tuotteita, ja monet perheet päätyvät useampaan kuin yhteen rattaisiin eri tarpeisiin. Kun se on palvellut perheesi niin kauan kuin sitä tarvitaan, voit palauttaa osan sijoituksesta myymällä käytettyä vauvan rattaat. Pienen työn etukäteen voi auttaa sinua saamaan enemmän rahaa käytetyn lastenrattajalle. Seuraavassa kerrotaan, kuinka valmis lastenvaunusi.

Tarkista rattaiden muistutukset ennen myyntiä

Ensimmäinen liiketoiminnan järjestys on varmistaa, että rattaat ei ole palautettu.

On helppoa unohtua muistutuksesta, joka voi vaikuttaa vaunuun! Monet muistutukset eivät ole laajalti julkisia, jos ne eivät kata miljoonia tuotteita. Yhdysvalloissa käy Kuluttajatuotteiden turvallisuuskomission verkkosivustossa ja käytä hakukenttään sisäänkäynnin tuotemerkin ja mallin. CPSC: llä on ilmoitus vaunujen rynnäkköstä, jos malli myytiin Yhdysvalloissa.

Voit myös tarkistaa suoraan rattaiden valmistajalta. Valmistajalla on usein linkki, joka hakee tietoja verkkosivuillaan, ja voit soittaa asiakaspalvelun puhelinnumeroon myös kyselyihin liittyen. Pyydä mallinumero ja valmistuspäivä ennen kuin soitat. Mallitiedot löytyvät tavallisesti istuinkankaan ommeltuun tarraan tai tarran tarraan rattaiden rungossa.

On tärkeää tarkistaa tarkasti muistutukset tulevien lastenrattajalähtöisten käyttäjien suojelemiseksi, mutta myös suojelemaan itseään. Yhdysvalloissa on laitonta myydä muistutettu vauvan tuote.

Vaikka et ole todennäköisesti syytteeseen, kun mainostetaan muistutettua rattaiden myyntiä, on parempi välttää asia kokonaan eettisestä ja oikeudellisesta näkökulmasta.

Jos rattaat on muistutettu, se ei välttämättä tarkoita, ettet voi myydä sitä. Jotkin ongelmat saattavat vaatia korjaussarjaa tai korvaavaa osaa. Kun tämä korjaus on asennettu rattaisiin, on hyvä myydä se.

Varmista, että mainitset, että ongelma on korjattu. Joissakin tapauksissa muistutettu rattaat saattavat joutua palauttamaan korvausta varten tai käteisellä tai kauppatavaroilla.

Kerää rattaiden osat ja tarvikkeet

Ihannetapauksessa sinulla on vielä kaikki lisävarusteet, jotka ovat mukana rattaissasi. Ennen kuin luettele lastenvaunu myytävään, tarkasta, että yksi hihnan kannet tai mukinpitimet eivät ole poissa varastosta. Irrotettavat katokset, lastenistuimet, sadesuojat ja ylimääräiset istuinsuojukset ovat joitain asioita, jotka on varattu varastolle. Jos jotkut lisävarusteet puuttuvat, voit silti myydä rattaiden. Sinun tarvitsee vain antaa mahdollisten ostajien tietää täsmälleen, mitä he saavat.

1

Jos olet tehnyt muutoksia rattaisiin, kirjoita ne muistiin. Jos jotain on rikki tai osia on tullut pois, sinun täytyy mainita nämä asiat ostajille samoin. Jotta saat ylhäältä dollarin vauvalle, kannattaa tarkistaa valmistajan kanssa, saatko saada varaosi, ennen kuin voit myydä.

Siivoa se!

Muistatko, kuinka kiiltävä ja kaunis, että rattaat näyttivät, kun se oli uusi? Mahdolliset rattaiden ostajasi haluavat nähdä sen parhaimmillaan! Jos pyörät ovat likaisia, pese ne pois. Seuraa valmistajan ohjeita istuinkankaan, katon ja korien pesemiseen tai puhdistamiseen.

Poista tahrat aina kun se on mahdollista. Pyyhi valjaiden hihnat alas ja suorista ne niin, että ne näyttävät hyvältä.

Voit helposti puhdistaa rattaiden kotona tarvitsemasi tarvikkeet, mutta voit myös käyttää sarjaa, kuten BuggyLOVE Orgaaninen rattaiden puhdistaja (Osta Amazon.com). Erityisesti korkealaatuisen rattaiden osalta, ottaen aikaa kuopaan sen kanssa vauva-ystävällinen orgaaninen puhdistusaineet voisi netto korkeamman jälleenmyyntihinnan.

Päätä hinta

Tyypillisesti voit käyttää puoli alhaisinta uutta mallihintaa lähtökohtana käytetyn rattaiden hinnoittelussa. Jos sitä ei enää valmisteta, aloita puolet siitä, mikä on uutta. Sinun on säädettävä lastenrattaiden ikä, kankaiden ja kehyksen kunto, lisävarusteiden määrä ja kunto sekä mahdolliset rikki tai korjatut osat.

Sinun kannattaa myös katsoa Craigslist, eBay, lähetysliikkeet ja paikalliset myyntisivustot nähdäksesi, miten muut vertailukelpoiset rattaat ovat hinnoiteltuja.

Voit listata 4-vuotiaan rattaiden puoleen nykyisestä vähittäismyyntihinnasta, mutta jos Craigslist näyttää useita samanvuotisen 2-vuotiaita rattaita vähemmän, et todennäköisesti houkuttele paljon huomiota ostajilta.

Korkealaatuiset rattaat tai paikallisissa myymälöissä vaikeasti löydettävät mallit ovat todennäköisimmin myydä suuremmalle määrälle. Jos sateenvarsi on todella yleinen malli, on todennäköisesti paljon niitä myytävänä, mikä tarkoittaa sitä, että se ei käske ylimmäistä dollaria.

Ota suuret sateenkaaret kuvat

Kun rattaat näyttävät kiiltäviltä ja puhtailta, vie se jonnekin hyvän valon avulla ottamaan kuvia. On parasta, jos taustalla ei ole joukko tavaraa, joka häiritsee ostajaa. Laajenna katos, suorista kääntöpyörät ja näytä kaikki lisävarusteet siististi. Rattaiden ostajien tulee laittaa arvokas rahti ostamiseen, joten kestää muutaman minuutin, jotta se näyttää kelvolliselta. Pääset niin lähelle rattaita kuin voit, ja varmista, että se on terävä tarkennus.

Jos sinun on mainittava mainoksesi vahingot, ota kuva, joka näyttää ongelman. Tämä säästää aikaa sinulle ja ostajalle, koska he voivat päättää heti, jos vahinko on kauppa-katkaisija.

Listalle Sateenvarjot myytävänä

Koska olet jo tehnyt hinnoittelututkimuksen, sinulla on hyvä idea parhaista paikoista, joissa luetellaan käytetty lastenrattaat myytävänä. Muista sisällyttää mainoksen valmistajan nimi ja tarkka malli sekä valmistuspäivä, jos mahdollista. Sisällytä haluamasi yhteystiedot ja anna potentiaalisille ostajille tietää, onko hintasi kiinteä tai jos olet avoin neuvotteluille.

Turvallisuussyistä on parasta järjestää tapaamisia potentiaalisten rattaiden ostajien kanssa julkisella paikalla poissa kotoa. Valitse paikka, jossa voit avata lastenrattaat ja osoittaa sen ominaisuuksia. Jotkut poliisilaitokset tarjoavat nyt molemmille osapuolille turvallisen osto- / myyntialueen.

Lisää Rattaiden resurssit

  • 8 Things to Harkitse, kun ostat sateenvarjorattaat
  • Ennen kuin käytät käytettyä rattaita
  • Rattaiden turvallisuusvinkit
  • 2015 Rattaiden turvallisuusstandardien muutokset
1

About

Check Also

10 Facebook-sivua Jokaisella isällä pitäisi “pitää”

Oppiminen vanhemmuuteen voi olla hieman helpompaa Facebookin avulla. Voit esimerkiksi kommunikoida isien kanssa kaikkialla maailmassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 6