Home / Pahoja ja vauvoja / Kuinka pukeutua vauva kylmä sää

Kuinka pukeutua vauva kylmä sää

Kuinka pukeutua vauva kylmä sää

Uuden vanhemman tavoin on joskus vaikea selvittää, miten pukeutua vaimosiisi kun sää alkaa jäähtyä. Luonnollisesti huolehdimme siitä, onko vauva liian kylmä, liian kuuma vai oikea. Joten, mikä on maaginen vastaus? Valitettavasti ei ole olemassa yhtä.

Se sanoi, on yksi kultainen sääntö, jota voit pitää mielessä valittaessa kylmävarastoja vauvanvaatteita, joten sinun pikku on mukava ja voit pysyä järkevänä.

 Nyrkkisääntönä, pukeudu vauvoille yhdellä ylimääräisellä kerroksella kuin mitä käytämme itsessämme. 

Vihjeitä poimimaan talvi vauvanvaatteet

Uusina vanhempina meillä on taipumus ylentää pienimpiä, edes ymmärtämättä sitä. Sitten, kun risteilemme moottoritiellä, vauva alkaa itkeä takapenkillä, emmekä voi selvittää miksi. Monta kertaa, he ovat vain hieman lämmitettyjä.

  • Jos olet pukeutunut pitkähihainen paita, housut ja kevyt takki, vauvan pitäisi olla hieno yksi ylimääräinen kerros, kuten bodysuit (self) alla. Aina tuoda mukanasi viltti auton istuimen tai rattaiden päälle, vain siinä tapauksessa.
  • Pue vauva kerroksittain niin, että kerros poistuu helposti, kun vauva on sisällä. On erittäin tärkeää varoa, ettet anna vauvan ylikuumentua. Kun olet sisällä, poista hatut ja käsineet ja ulompi kerros samalla tavalla kuin itsellesi, kun tulet lämmitettyyn huoneeseen.
  • Kun se lunta, muista laittaa hattu ja lapaset. Sama pätee, jos se on vain todella tuulinen ja kylmä. Vauvan korvien suojaaminen tuulelta on vain järkevää. Varmista, että vauvasi sormet ja varpaat ovat lämpimiä, jotta vältyttäisiin paleltumiselta.
  • Jos olet kylmässä ja vauva on rattaissa, vie hänet lämpimään kyykkyyn, joka on valmistettu rattaista, kuten JJ Cole Urban Bundleme, tai jalka muff, joka pitää heidät lämpimänä ja kodikkaana. 
  • Pukeudu vauvalle snowsuitissa, jos hän tulee lumeen, ja jos siinä on huppu, varmista, että se kattaa vauvan pään ja korvat, koska useimmat kehon lämpö päästä pään läpi.
  • Vältä kaventamalla niitä useissa huopissa, vaikka se on todella kylmä ulkona. Sinun täytyy muistaa, että he eivät tavallisesti ole kovin pitkään ulkona, joten kaikki, mitä laitat heille suojaamaan niitä elementteiltä, ​​yrität ylikuumentua, kun he ovat autossa.

Muista, että kun pukeutat vauvaa viileään aikaan, katsokaa itseäsi. Vaikka sinun ei tarvitse pukeutua samankaltaisesti, yhden ylimääräisen kerroksen säännön jälkeen pidetään kaikki oikea lämpötila.

Muokannut Jennifer Nicole Sullivan, vauvanvaatteiden asiantuntija

1

About

Check Also

7 Instagram-tilit, joita seuraa äitiystyyleille

Olen valtava Pinterest-addikti ja kun en anna Instagramia yhtä paljon kuin muutkin, selailen paljon tilejä. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 44