Home / Αγάπη / Πώς να πάρει τον πρώην φίλο σας πίσω – Ultimate οδηγός!

Πώς να πάρει τον πρώην φίλο σας πίσω – Ultimate οδηγός!

Εισαγωγή

Εσείς οι δύο έσπασε, αρχίσατε να τον χάσετε και ψάχνετε για μια συμβουλή.

Εξακολουθείτε να έχετε συναισθήματα γι 'αυτόν.

Εξακολουθείτε να θυμάστε τις ιδιαίτερες στιγμές που είχατε.

Εξακολουθείτε να επιθυμείτε την παρουσία του.

Τι πρέπει να κάνεις?

Μπορείτε να πάρετε πίσω το πρώην φίλο σας?

Λοιπόν, εξαρτάται από λίγα πράγματα. Πώς δυο χωρίσατε; Τον αφήσατε ή σας άφησε; Διαχωρίσατε ως φίλους ή υπήρξε αγώνας?

Θυμηθείτε, η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι κρίσιμη!

Να είστε ειλικρινείς στον εαυτό σας και ίσως έχετε την ευκαιρία να τον επαναφέρετε.

Καταρτίσαμε βήμα προς βήμα σχέδιο για να πάρετε το πρώην φίλο σας πίσω το συντομότερο δυνατό. Καταρτίσαμε επίσης μια λίστα συμβουλών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τον πάρετε πίσω.

1

Έχουμε επίσης μια λίστα με πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε σε καμία περίπτωση.

Αυτά είναι πράγματα που είναι μεγάλα όχι-όχι σε μια τέτοια κατάσταση. Γιατί; Επειδή τα πράγματα αυτά θα τον ωθήσουν μόνο πιο μακριά και η πιθανότητά σας να τον πάρετε πίσω θα είναι κοντά στο μηδέν.

Υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε.

Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα πάρετε πίσω το φίλο σας. Κάθε διάσπαση είναι διαφορετική.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο.

Έτσι ξεκινάει! Εδώ είναι ένα σχέδιο 6 βημάτων για να τον πάρει πίσω το συντομότερο δυνατό!

Αγαπητό ζευγάρι

6 Βήμα σχέδιο για να τον πάρει πίσω.

Βήμα 1. Τι πήγε στραβά?

Γιατί εσείς δύο χωρίσετε; Μήπως εξαπατήθηκε κάποιος; Ήταν τέλος άσχημα ή ήσασταν φίλοι?

Εάν η διάσπαση ήταν τραχιά, σημαίνει ότι υπήρχε κάποιο σημαντικό ζήτημα ανάμεσα σε σας δύο. Τώρα, αν θέλετε να πάρετε το πρώην σας πίσω, θα πρέπει πρώτα να πάτε στο κάτω μέρος αυτού του τεύχους.

Αν, για παράδειγμα, τον εξαπατήσατε, πρέπει να σας πω τώρα, έχετε μικρές πιθανότητες να τον πάρετε πίσω. Είναι κακό και τα πράγματα πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια. Έτσι, ίσως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μετακινήσετε ένα και να τον αφήσετε μόνο του.

Εάν η διάλυση ήταν κάπως ειρηνική και κανείς δεν τραυματίστηκε, έχετε στην πραγματικότητα την ευκαιρία να τον πάρετε πίσω.

Βήμα 2. Όταν συνέβη η διάλυση?

Πότε διαχωρίσατε δύο άτομα; Επιτρέψτε μου να σας πω γιατί αυτό είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό διότι εάν η διάλυση είναι φρέσκια, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να του δώσετε λίγο χώρο.

Αν έχετε καταστραφεί με την πρόσφατη διάλυση, πρέπει επίσης να δώσετε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο.

Κάνε ό, τι πρέπει να κάνεις.

Κλείστε τον εαυτό σας σε ένα δωμάτιο και φάτε έναν κουβά με παγωτό με γεύση κερασιού ενώ παρακολουθείτε μαραθώνιο ταινιών 24 ωρών με τον Matthew McConaughey και φωνάζετε την ψυχή σας.

Δώστε μερικές εβδομάδες, βγείτε μαζί και προγραμματίστε την επιστροφή σας!

Βήμα 2. Ρωτήστε τον εαυτό σας να τον θέλετε πραγματικά πίσω? 

Τώρα είναι καιρός να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «Τον θέλω πραγματικά πίσω; Είναι σωστό αυτό το πράγμα; Θέλω να περάσω ξανά αυτό; "

Δώστε μια καλή σκέψη!

Εάν απαντήσετε είναι ναι, μπορείτε να πάτε στο βήμα αριθ. 3!

Βήμα 3. Επικοινωνήστε μαζί του.

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εδώ! Μην είστε προφανείς! Πρέπει να βρείτε μια καλή δικαιολογία για να επικοινωνήσετε μαζί του. Μην απλώς επικοινωνήσετε μαζί του και να πείτε: "Γεια σου, πώς είσαι;".

Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή του. Κάτι περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό.

Για παράδειγμα αν είχε μεγάλη εξέταση, μπορείτε να τον ρωτήσετε πώς πήγε. Ή αν γνωρίζετε ότι είχε συνέντευξη για δουλειά, μπορείτε να τον ρωτήσετε ότι πήρε δουλειά.

Βρείτε κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε συνομιλία!

Εάν έσπασε κάποιος πριν από λίγο και δεν τον ακούσατε για κάποιο χρονικό διάστημα, πρώτα θέλετε να ενημερωθείτε.

Έχετε αμοιβαία φίλους; Ρωτήστε τους γι 'αυτόν. Πού είναι αυτός, τι κάνει, τι είναι πραγματικό στη ζωή του κλπ.

Αφού αποκτήσετε τις πληροφορίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Θυμηθείτε, απλά κρατήστε το απλό και όλα πρέπει να είναι καλά!

Βήμα 4. Ζητήστε μια απλή συνάντηση.

Τώρα όταν οι δυο σας είχαν μικρή συνομιλία, θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα! Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά εσείς είστε εκείνος που θέλει πίσω το πρώην φίλο σας, γι 'αυτό πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα.

Εάν περιμένατε για πολύ, μπορεί να καταλήξετε να χάσετε την ευκαιρία να επιστρέψετε μαζί.

Έτσι, πού πρέπει να συναντήσετε; Σας προτείνω κάτι casual όπως φλιτζάνι καφέ στο τοπικό καφενείο σας. Είναι απλό και αιτιώδες και είναι ένας καλός χώρος όπου μπορείτε πραγματικά να μιλήσετε χωρίς διακοπή.

Δεν θέλετε να του ζητήσετε να πάει μαζί του ή να τον συναντήσετε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ερμηνεύσει λάθος σήματα. Θα σκεφτεί ότι απλά θέλετε να συνδεθείτε. Επίσης, εσείς οι δύο θα μπορούσαν να έχουν λίγα ποτά, ένα πράγμα μπορεί να οδηγήσει σε ένα άλλο, και αύριο μπορεί να καταλήξετε να λυπηθείτε την απόφασή σας!

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το casual hook up με την πρώην σας, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσατε να καταστρέψετε την ευκαιρία σας για μια μακροπρόθεσμη σχέση.

Βήμα 5. Μιλήστε για τις καλές στιγμές που είχατε.

Είπε ναι; Εξαιρετική! Το πιο δύσκολο κομμάτι γίνεται. Τώρα, πρέπει να τον ενημερώσετε ότι θέλετε να επιστρέψετε μαζί.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό?

Για παράδειγμα, μπορείτε να αρχίσετε να τον ρωτάτε πώς είναι τα πράγματα στη ζωή του, τι κάνει και γενικά πράγματα για τη ζωή του.

Θυμηθείτε - μην μιλάτε για τον εαυτό σας! Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να τον κάνετε να μιλάει και να ακούει! Ακούγοντας, θα είστε σε θέση να σηκώσετε τα σήματα του.

Αφού μιλήσατε για κάποια στιγμή για τυχαία πράγματα, θα πρέπει να έχετε γενική αίσθηση για το πού βρίσκονται τα πράγματα ανάμεσα σε σας δύο.

Ψάξτε για θετικά σήματα. Συμφωνεί αμέσως να πάρετε έναν καφέ μαζί σας ή υπήρξε κάποιο δισταγμό; Είναι χαρούμενος που σε βλέπω?

Δεδομένου ότι εσείς δύο χρονολογείται, θα πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτά τα σήματα. Εάν βλέπετε θετικά σήματα, μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο προηγμένα πράγματα.

Ρωτήστε τον για κάτι σχετικά με τις θετικές στιγμές που είχατε μαζί. Ρωτήστε τον να θυμάται πόσο ωραίο να ξοδεύετε χρόνο μαζί. Εάν είχατε μερικές ιδιαίτερες στιγμές, ρωτήστε τον τον θυμάται.

Αν δείτε ότι τα πράγματα πάνε καλά, μπορείτε να πάρετε λίγο πιο επιθετική και να πείτε ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε κάποιες νέες ξεχωριστές στιγμές μαζί.

Και πάλι, αναζητήστε θετικά σήματα. Εάν λέει: "Ναι, αυτό θα ήταν ωραίο" ή "Ναι, είχαμε κάποιες ωραίες στιγμές", ή κάτι ανάλογο αυτών των γραμμών, είστε σε καλό δρόμο για να τον επαναφέρετε.

Βήμα 6. Ζητήστε να τον δείτε πάλι. 

Τώρα που τα πράγματα πάνε καλά και ήσασταν καλός χρόνος να θυμάστε στιγμές που είχατε, μπορείτε να του πείτε ότι είχατε μια ωραία στιγμή που τον βλέπατε πάλι και ότι θα θέλατε να τον δείτε και πάλι.

Αν λέει? "Ναι, θα ήθελα να το κάνω και πάλι", ξέρετε ότι έχετε πολύ καλές πιθανότητες να επιστρέψετε μαζί του.

Αν δείτε ότι διστάζει - μην τον πιέζετε. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να μάθετε γιατί διστάζει. Ίσως να μην έχει πια αισθήματα για εσένα και συνέχισε.

Μην ανησυχείτε! Αυτό είναι εντάξει.

Ξέρεις ότι τουλάχιστον προσπάθησες.

Καρδιά σε άμμο

6 συμβουλές για να πάρει την πρώην πλάτη σας?

Εδώ είναι κορυφαίες 6 συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε πίσω πρώην φίλο σας:

1. Να είστε ειλικρινείς

Να είστε ειλικρινείς με τον πρώην φίλο σας. Πες του ποιες είναι οι προθέσεις σου και μην κάνεις τα πράγματα. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

2. Δώστε τον χρόνο

Εάν μόλις δύο έσπασε πρόσφατα, και αυτός ήταν εκείνος που το τερμάτισε, το καλύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να του δώσεις κάποιες «αίθουσες αναπνοής». Απλά μείνετε ήρεμοι και να του δώσετε λίγο χρόνο. Δεν θέλεις να γίνεις «τρελή πρώην φίλη» του,.

Αν η σχέση σας τερματιστεί πριν από λίγο καιρό, αγνοήστε το και ξεκινήστε με ένα σχέδιο 6 βημάτων!

3. Ξέρτε πότε πρέπει να σταματήσετε.

Μην πιέζετε! Δώστε του ένα δωμάτιο αναπνοής και διαβάστε μεταξύ των γραμμών! Εάν αισθάνεται ότι είναι αγκυροβολημένο και βομβαρδισμένο με τη συνεχή ώθηση, θα απομακρυνθεί και θα χάσετε την ευκαιρία σας!

4. Πάρτε το μυαλό σας για τη διάλυση.

Εάν διαλυθήκατε πρόσφατα, πάρτε το χρόνο σας και βρείτε κάτι που πρέπει να κάνετε, για να πάρετε το μυαλό σας. Κλαίει αν το χρειάζεσαι αλλά δεν το κάνεις. Τα δάκρυα δεν μπορούν να τον φέρουν πίσω στη ζωή σας!

Παρακαλούμε, μην τον καλέσετε να κλαίει και να ζητάει μια νέα ευκαιρία λίγες ώρες μετά τη διάλυση. Αυτή δεν είναι η λύση. Πάρτε τα μέσα της διάλειμμα σας, μιλήστε με τους καλύτερους φίλους σας, πηγαίνετε έξω και διασκεδάστε.

Αφού καθαρίσετε το μυαλό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με το σχέδιο πώς να τον πάρετε πίσω.

5. Ζητήστε συγγνώμη.

Εάν τα πράγματα πήγαν στραβά και κάνατε κάτι που λυπάστε, ζητήστε συγγνώμη. Είναι πιθανώς πολύ κακό και καλή συγγνώμη θα πάει πολύ μακριά. Στην αρχή θα ενεργήσει όπως δεν θέλει να το ακούσει, αλλά με εμπιστεύεστε, σας περιμένει να ζητήσετε συγγνώμη.

6. Συνεχίστε.

Αν δείτε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για εσάς οι δύο να επιστρέψετε μαζί, απλά προχωρήστε. Συνεχίστε με τη ζωή σας και βρείτε κάποιον που θα σας αγαπήσει. Μη κλαίνεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να φτάσετε μαζί. Βγείτε έξω με τις φίλες σας και διασκεδάστε. Όταν αισθάνεστε έτοιμοι, μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά τη χρονολόγηση.

Get-Your-Boyfriend-Επιστροφή

10 πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε

Τώρα, εδώ είναι ο κατάλογος των πραγμάτων που δεν θέλετε να κάνετε σε καμία περίπτωση!

1. Μην κάνετε τα ανόητα πράγματα μόνο για να πάρετε την προσοχή του. 

Μην το κάνετε αυτό. Πολλές γυναίκες απογοητεύονται και αρχίζουν να κάνουν ηλίθια πράγματα για να πάρουν την προσοχή τους. Από το φλερτ με άλλους τύπους να το στέλνουν μηνύματα 24/7. Δεν θέλεις να είσαι «κορίτσι»!

2. Μην πάρετε έναν νέο φίλο ASAP. 

Εάν το σχέδιό σας είναι να συνδεθείτε με κάποιον τύπο για να κάνετε την πρώην σας ζηλοτυπία, ξεχάστε την. Αυτό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Πιστεύετε πραγματικά ότι η ζήλια μπορεί να τον φέρει πίσω σε σας; Εάν το κάνετε, θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά.

3. Μην απογοητεύεστε. 

Μην απογοητεύεστε και αρχίστε να τον ικετεύετε να επιστρέψει σε εσάς. Αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος να σπάσετε τα πάντα και να χάσετε την αξιοπρέπειά σας στη διαδικασία. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και περιστασιακοί.

Μην τον γράφετε ούτε τον τηλεφωνείτε μερικές φορές την ημέρα. Θα ενοχληθεί από εσάς και την απελπισία σας. Η απόγνωση δεν είναι σέξι.

4. Μην μίσος.

Η καταδίωξη είναι κακή. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο στο Facebook ή το Instagram, αλλά η παρακολούθηση στην πραγματική ζωή δεν είναι καθόλου! Δεν θέλετε να πάρετε την απαγόρευση, κάνετε εσείς?

5. Μην πηγαίνετε μετά τη νέα φίλη του. 

Εάν ο πρώην σας έχει μετακινηθεί και έχει μια νέα ζωή, παρακαλώ μην τον ενοχλείτε. Δεν πρέπει να κατηγορείτε τη νέα φίλη του για τα λάθη σας.

6. Μην πάρετε τις ελπίδες σας επάνω. 

Όπως ήδη είπαμε, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πάρετε την πρώην πλάτη σας. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ιστορία πίσω από τη διάλυση. Μην φτάσετε σε ενθουσιασμό, να είστε ρεαλιστές και να εργαστείτε με αυτό που έχετε.

7. Μην μιλάτε για τους λόγους για τους οποίους η σχέση τελείωσε.

Μην του υπενθυμίζεις για λόγους που διαλύσατε. Θα αρχίσετε να αγωνίζεστε ξανά. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και κρατήστε το κεφάλι σας καθαρό. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος.

8. Μην το πιέζετε.

Αν παρατηρήσετε ότι δεν επιθυμεί να αποκαταστήσει τη σχέση, μην το πιέζετε. Δεν μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας αγαπάει, ή να σας ενδιαφέρει με βία. Ίσως δεν έπρεπε να είναι. Αναγκάζοντάς το, μπορείτε μόνο να τον πιέσετε περισσότερο από εσάς.

Βανδαλισμένη-Car-By-Crazy-Ex-φίλη

Εάν τίποτα από αυτά δεν λειτουργεί και ακόμα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για εσάς, ρωτήστε τον εαυτό σας θέλετε να είστε με έναν άντρα που δεν σας ενδιαφέρει. Χρειάζεται κάποιον που αξίζει την προσοχή σας!

Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση ή θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία της διάλυσης, γράψτε τη σε σχόλια!

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3