Home / Αγάπη / Κορυφαία 8 σημεία ενός φίλου εξαπατώντας

Κορυφαία 8 σημεία ενός φίλου εξαπατώντας

Όταν νομίζετε ότι ο φίλος σας εξαπατά, αρχίζετε να ψάχνετε για διαφορετικά σημάδια εξαπάτησης. Η διαίρεση της αγάπης μεταξύ δύο γυναικών μπορεί να είναι αρκετά σκληρή. Επομένως, υπάρχουν πάντα προειδοποιήσεις ότι δεν είναι πια πιστός. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά σημεία που ο φίλος σας σας εξαπατά. Μη τους αγνοείτε!

1. Είναι υπερβολικά προστατευτικός των ηλεκτρονικών του συσκευών.

Αυτό το σημάδι είναι πολύ συνηθισμένο ανάμεσα στους άπιστους ανθρώπους. Ο εξαπατώντας φίλος συνήθως ξοδεύει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα στο κινητό του / υπολογιστή, ειδικά αφού έχετε πάει για ύπνο. Όταν θέλετε να βλέπετε φωτογραφίες στο κινητό του ή να παίζετε ένα παιχνίδι, δεν σας επιτρέπει, επειδή η μπαταρία του είναι άδεια ή πάντα πώς μια δικαιολογία γιατί δεν πρέπει να αγγίζετε το κινητό του / τον υπολογιστή του.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, το κινητό του, ο φορητός υπολογιστής του, οι λογαριασμοί των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης του, προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης με κωδικό που δεν γνωρίζετε. Όταν αρχίζετε να τον αμφισβητείτε, αρχίζει να σας κατηγορεί ότι είστε παράνομος ή να νιώσετε την ιδιωτικότητά του.

Πηγή: unsplash.com

Πηγή: unsplash.com

Άλλα σημεία:

- τα ηλεκτρονικά του μηνύματα συσσώρευαν, αλλά τώρα τα διαγράφει

- δεν σας είπε για το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του

- αρχίζει να διαγράφει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα και καλεί στο κινητό του τηλέφωνο

2. Τον πιάσατε στο Lies.

Δεν είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Συνήθως λέει ότι είναι με έναν φίλο, αλλά πραγματικά με έναν άλλο. Το κλειδί για μια καλή και υγιή σχέση είναι η ειλικρίνεια. Εάν τον έχετε προσελκύσει σε πολλά ψέματα, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι σας εξαπατά.

3. Σας κατηγόρησε για εξαπάτηση.

Το ένοχο σκυλί γαβγίζει πρώτα. Αυτό είναι ένα κοινό σημάδι της εξαπάτησης. Ένας φίλος που κατηγορεί συνεχώς τη φίλη του για εξαπάτηση όταν δεν υπάρχει λόγος είναι είτε πολύ ανασφαλής για να λειτουργήσει σε μια υγιή σχέση ή να εξαπατήσει τον εαυτό του. Ο εξαπατώντας φίλος αισθάνεται υποσυνείδητα ότι αν έχει χρόνο να ψέμα, γλιστρήσει γύρω και εξαπατήσει ... έτσι και εσείς! Συχνά, οι πιο αβάσιμες κατηγορίες που κάνει από εσάς, τόσο περισσότερο πρέπει να κρύψει.

4. Σταματάει όλη τη νύχτα.

Δεν έχει χρόνο για σένα, αλλά κάθε Σαββατοκύριακο κρέμεται μαζί με τους φίλους του χωρίς εσένα; Δεν σε επικοινωνεί ούτε καν μέσω της νύχτας και αγνοεί τις κλήσεις και τα μηνύματά σου; Πιθανότατα βάζει μια απόσταση μεταξύ σας και ξοδεύοντας το χρόνο με το νέο του εραστή. Αν ενεργεί πολύ απομακρυσμένη από μια στιγμή, θα μπορούσε απλά να είναι απασχολημένος. Αλλά αν παρατηρήσετε ότι συμβαίνει σε τακτική βάση, μπορεί να θέλει να τερματίσει τη σχέση αλλά δεν ξέρει πώς. Ξέρετε ότι κάτι είναι λάθος όταν είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αλλά σε αυτόν, είστε ένα μικρό μέρος της ημέρας / εβδομάδας / νύχτας του.

1

Επίσης, αν οι φίλοι ή οι αμοιβαίοι φίλοι σας αρχίσουν να παίζουν παράξενα προς εσάς, πιθανώς γνωρίζουν ότι σας εξαπατά και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Έχουν ειπωθεί είτε για τις υποθέσεις του είτε για την εξαπάτηση.

Πηγή: unsplash.com

Πηγή: unsplash.com

5. Είναι picking αγώνες.

Οι φίλοι εξαπατώντας επιλέγουν συνήθως τους αγώνες για να σβήσουν έξω από το σπίτι ή το μέρος που έχετε μαζί. Αν ο συνεργάτης σας άρχισε να μαζεύει αγώνες πάνω από τα πράγματα που ποτέ δεν είχε σημασία πριν, μπορεί να ψάχνει για μια διέξοδο. Αυτή είναι η συνηθισμένη τακτική για να σας κάνει να σας αρέσει και να τερματίσετε τη σχέση. Είναι πολύ αδύναμος και δεν μπορεί.

6. Ξαφνικά, νοιάζεται για την εμφάνισή του.

Είναι αυτός ντους πιο συχνά, φορώντας κολόνια και απροσδόκητα ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του; Ξαφνικά, μπαίνει στο γυμναστήριο και αρχίζει να νοιάζεται για τους δικέφαλους μυς και τους κοιλιακούς του κατά τρόπο που δεν το έκανε πριν; Όταν συγχαίρω τη νέα εμφάνιση και τη σκληρή δουλειά του, δεν φαίνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος; Λοιπόν, πιθανότατα δεν εργάζεται για σας ... δυστυχώς.

7. Αρχίζει να είναι έντονος και ανυπόμονος.

Πολλοί άπιστοι άνδρες αρχίζουν να αντιμετωπίζουν τον σύντροφό τους σαν χάλια. Εκρηγούν με θυμό για μικρά πράγματα και δεν ενδιαφέρονται για το σύντροφό τους.

8. Η διαίσθησή σας σας λέει ότι κάτι δεν είναι σωστό.

Εάν νομίζετε ότι κάποιος εξαπατά, τότε πιθανότατα είναι. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να ακούσετε και να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας. Μερικές φορές το ένστικτό μας μπορεί να νιώθει σαν παράνοια και συνήθως τα αγνοούμε. Εάν έχετε μια ισχυρή αίσθηση ότι το BF σας δεν είναι ειλικρινής, θα πρέπει να μιλήσετε μαζί του και να εργαστείτε τα πράγματα έξω.

1

About

Check Also

Πώς να πάρει τον πρώην φίλο σας πίσω – Ultimate οδηγός!

Contents1 Εισαγωγή2 6 Βήμα σχέδιο για να τον πάρει πίσω.3 6 συμβουλές για να πάρει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 9