Home / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 23 Easy Διακόσμηση Ευχαριστιών DIY

23 Easy Διακόσμηση Ευχαριστιών DIY

11. Εύκολο και φτηνό κεντρικό τεμάχιο

Popcorn - δεν είναι μόνο μια νόστιμη και σχετικά εύκολη / ενοχής θεραπεία, αλλά και ένα καλό σημείο εκκίνησης για εύκολη DIY Ευχαριστιών διακοσμήσεις. Ρίξτε τους πυρήνες του ποπ κορν χωρίς να πέσει μέσα σε ένα γυάλινο βάζο και στη συνέχεια να καθίσετε άνετα ένα κερί δίχρωμο εκεί μέσα ώστε να ασφαλίσει και να μην μπορεί να κινηθεί.

Καλαμπόκι Candles Easy DIY Thanksgiving Decoration

Δεν θα μπορείτε να αφήσετε αυτό το μη επιτηρούμενο, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τα κεριά χωρίς επιτήρηση ούτως ή άλλως. Θα αρχίσει να εκπέμπει ένα ευχάριστα άνετο άρωμα μόλις οι πυρήνες αρχίσουν να ζεσταίνουν. Ένα άγγιγμα ρουστίκ χορδών βοηθά να τελειώσει το βλέμμα, αλλά αυτό το κεντρικό κομμάτι δεν το χρειάζεται πραγματικά.

12. DIY Bacons

Εάν είστε καλοί με τα χέρια σας, αυτά τα βελανίδια DIY είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μπορείτε να πάρετε πολλά από αυτά έξω από το ξενοδοχείο εάν έχετε μια καλή περιπλάνηση γύρω από το καλό, φρέσκο ​​αέρα πτώση. Αν πάρετε ένα λάθος, δοκιμάστε ξανά. Ίσως να δώσετε στα παιδιά μερικά έτσι δεν αισθάνονται άφησε έξω?

DIY Fall Thanksgiving Acorns Decor

Αυτά είναι αρκετά μικρά αντικείμενα για να διακοσμήσετε, γι 'αυτό θα χρειαστεί λίγο υπομονή για να σας δούμε. Ωστόσο, μερικά από αυτά, διακοσμημένα με χορδή και ένα ζεστό πιστόλι κόλλας και βουτηγμένα σε μπογιά, θα κάνουν για τις μεγάλες εύκολες διακοσμήσεις ευχαριστιών DIY.

13. Κεριά καρυδιού

Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ βολικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε γενικά. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα μπορούσατε να κάνετε τα τελευταία DIY κεριά από. Τα πορτοκάλια είναι μια δημοφιλής επιλογή, όπως και τα θαλάσσια όστρακα που λαμβάνονται στην παραλία. Δεν το βλέπεις; Πληρώνει για να σκεφτεί έξω από το κιβώτιο και να πάρει λίγο δημιουργική.

καρυδιά Candles DIY Thanksgiving Decoration

Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε πρώτα το καρύδι πολύ προσεκτικά από το κέλυφος καρυδιάς και, στη συνέχεια, είτε να ανακυκλώσετε ένα παλιό μαχαίρι για το κραγιόν ή να αγοράσετε μερικές νέες. Μπορείτε να κάνετε το τελευταίο για αρκετά φτηνό, ειδικά σε απευθείας σύνδεση. Θα χρειαστείτε επίσης φυτίλι πάρα πολύ, αλλά μπορείτε να πάρετε αρκετά εύκολα αυτά τα πράγματα κάπως καταστρέφοντας ένα παλιό κερί φως τσάι. Λιώνετε το κερί κάτω, ρίχνετε το γύρω από το φυτίλι και το μαξιλάρι που έχετε κολλήσει στη βάση του κελύφους καρυδιάς, και περιμένετε να σκληρυνθεί. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό συμβαίνει ταχύτερα όταν παραμείνει στο ψυγείο.

14. Διακόσμηση πόρτας πεύκων

Τυλίξτε τα παιδιά επάνω, ή grandkids, ωραία και ζεστά, και να τα πάρει σε μια υπαίθρια περιπέτεια. Η αποστολή? Για να βρείτε κώνους πεύκου, βέβαια, που στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε στις εύκολα διακοσμήσεις DIY σας ευχαριστιών για να δημιουργήσετε την εκπληκτική διακόσμηση πόρτα κώνου πόρτα.

Pinecone DIY Thanksgiving Door Decor

Βάλτε τα με μπογιά ή ψεκάστε τα και δημιουργήστε πραγματικά δημιουργικά χρώματα χρησιμοποιώντας έντονα χρωματιστές αποχρώσεις ή ακόμα και προσθέτοντας λάμψη στο μίγμα. Όταν τελειώσετε, κολλήστε ένα γάντζο για να τους, και στη συνέχεια να δέσει σε διαφορετικά μήκη της κορδέλας για να κρεμάσει όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Δεν υπάρχει κανένα όριο στις δημιουργικές δυνατότητες των κώνων πεύκου, ειδικά όταν παίρνετε τους νέους που συμμετέχουν σε βροχερά, κρύα Σαββατοκύριακα μακριά με τίποτα άλλο να κάνουμε.

15. Βελανίδια ακμής

Όταν έρχεται η πτώση, υπάρχουν τόσοι πολλοί εκεί έξω, απλά σας ικετεύουν να δημιουργήσετε εύκολα διακοσμήσεις ευχαριστιών DIY μαζί τους. Εντάξει, ίσως να μην ικετεύσετε, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτά φαίνονται σούπερ χαριτωμένα και ίσως και πολύ διασκεδαστικά να τα κάνετε. (Εφόσον δεν είσαι αυτός που ξεκαθαρίζει το χάος της λάμψης, προφανώς.)

Λάμψη Acorns Thanksgiving DIY Decorations

Αυτά είναι εύκολα αναδημιουργημένα στο σπίτι με τη βοήθεια των βοηθών σας, αλλιώς γνωστή ως τα παιδιά, κάποια λάμψη σε μικρές γλάστρες, και μια μπανιέρα με κόλλα. Βυθίστε το βελανίδι στην κόλλα και έπειτα στη λάμψη και στη συνέχεια να βρούμε κάπου ασφαλή για να στεγνώσουν ... χωρίς να πάρουν λάμψη παντού.

16. Διακόσμηση με άνθη κολοκύθας

Μας αρέσει απόλυτα αυτή η ιδέα για την άνθη της κολοκύθας για τις εύκολες διακοσμήσεις DIY των Ευχαριστιών και δεν χρειάζεται καν να είστε επαγγελματίας στον κόσμο της τακτοποίησης λουλουδιών για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό για τον εαυτό σας. Εάν έχετε έναν κήπο γεμάτο με λουλούδια, το κεφάλι έξω εκεί και να πάρει την αποτυχία. Εναλλακτικά, ρωτήστε τη μητέρα / γιαγιά σας εάν μπορείτε να επιτεθείτε στον όμορφο κήπο με λουλούδια τους. Ή απλά αγοράστε μερικά λουλούδια, προφανώς.

Κολοκύθι Floral Arrangement for Thanksgiving

Με την ήδη κοίλη σας κολοκύθα, απλά γυρίζοντας την έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τη τρομακτική, τρομακτική σκηνή αποκοπής, να κανονίσει τα λουλούδια σας μέσα. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να τοποθετήσετε τα λουλούδια μέσα σε μια πλαστική σακούλα γεμάτη μερικώς με νερό. Προφανώς δεν μπορείτε να βάζετε νερό σε μια κοίλη κολοκύθα, γιατί τότε το νερό θα πάει παντού ... Βοηθά επίσης να κρατήσει τα πράγματα ωραία και τακτοποιημένα στο εσωτερικό.

17. Ρουστίκ κεντρικό τεμάχιο

Υπάρχει κάτι για να επιστρέψετε στα βασικά στοιχεία και να πάτε φυσικά όταν πρόκειται για διακοσμήσεις Ευχαριστιών σας. Αγαπάμε αυτό το μικρό DIY. Είχατε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε κάτι τόσο απλό όσο ένα ωτίδιο δέντρου ή υποκατάστημα για να κάνετε ένα κεντρικό κομμάτι για το δείπνο σας αυτό το έτος; Θεωρούμε ότι είναι μια μεγάλη ιδέα και είναι πραγματικά πολύ απλή.

Ξύλο and Candles Thanksgiving Centerpiece

Θα μπορούσατε να κόψετε κύκλους έξω από το ξύλο για να καθίσετε τα κεριά ή να κάνετε ό, τι μπορείτε να δείτε εδώ - δημιουργική ρωγμή, σε όλο το κέντρο του ίδιου του ξύλου, και στη συνέχεια γεμίστε το με διάφορα αντικείμενα με θέμα την πτώση - κουκουνάρια, τριαντάφυλλα τσαγιού, βελανίδια, κλαδιά, κλαδιά, τέτοια πράγματα.

Απλά θυμηθείτε ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς εδώ - μην συσσωρεύετε τα πάντα τόσο ψηλά που κάτι θα μπορούσε να πιάσει φωτιά. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας, ξέρετε πώς πηγαίνει.

18. Κεντρικό τεμάχιο φανάρι

Αυτό το κεντρικό τετράγωνο φανάρι είναι ένας πολύ αξιολάτρευτος τρόπος για να ζωντανέψετε το σπίτι σας για την ημέρα των ευχαριστιών, και αυτά τα φανάρια μπορούν να παραληφθούν ζωγραφισμένα ή διακοσμημένα για σχεδόν τίποτα. Είστε ελεύθεροι να τα ζωγραφίσετε ώστε να ταιριάζουν με την εξωτερική σας διακόσμηση ή το εσωτερικό σας ή απλά να αφήσετε τα παιδιά να χαλαρώσουν πάνω τους. Θα μπορούσατε να προσθέσετε κλαδιά φύλλων, ροδέλες σιταριού, ό, τι σας άρεσε πραγματικά.

DIY Thanksgiving Lantern Centerpiece Idea

Προσθέστε το κερί σας (ή μερικά μικρότερα κεριά) μέσα στο φανάρι και βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να πυρπολήσει. Και πάλι, μην αφήνετε αυτό το άτομο χωρίς επίβλεψη και βεβαιωθείτε ότι το δώσατε μια φορά πριν αρχίσετε να φωτίζετε τίποτα.

19. Ευχαριστιών Jar Mason

Πόσα γυάλινα βάζα φαίνεται να συγκεντρώνετε; Μην τα ξεπλύνετε πάντα και τα σώζετε, αποθηκεύοντάς τα σε ένα ντουλάπι κάπου, απεγνωσμένα προσπαθώντας να θυμηθείτε να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα ακόμα κι αν δεν τα κάνετε ποτέ. Λοιπόν, εδώ είναι μια μεγάλη χρήση για αυτούς, και είναι ένα άλλο από το εύκολο διακοσμήσεις DIY Ευχαριστιών που πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά λαμπρό επίσης.

DIY Thanksgiving Mason Jar Decoration

Ζωγραφίστε το βάζο σας και, στη συνέχεια, είτε ζωγραφίστε τις λέξεις στο βάζο που θέλετε είτε αφήστε να εγκατασταθεί ώστε να λειτουργήσει ως στένσιλ προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία ζωγραφικής. Προσθέστε κάποια ρουστίκ χορδή στην κορυφή και θα μπορούσατε να βάζετε οτιδήποτε σας άρεσε εδώ. Σιτάρι, ραβδιά ψωμιού, στυλό, ακόμη και βούρτσες μακιγιάζ αν θέλετε να ευχαριστήσετε την κρεβατοκάμαρά σας. Θα μπορούσατε ακόμη να ξαναχρησιμοποιήσετε τα βάζα, ζωγραφίζοντας πάλι για να ταιριάζουν με τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, για παράδειγμα, ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

20. Βάζα χάριτος - Pinecones

Εάν έχετε ψεύτικα λουλούδια, εκείνα τα πλαστικά που δεν γνωρίζετε ποτέ τι να κάνετε, έχουμε βρει μεγάλη χρήση γι 'αυτά. Και για άλλη μια φορά, πρέπει να βγείτε έξω και να αρχίσετε να συλλέγετε πράγματα, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να μαζέψετε κώνους πεύκου ... ή να δωροδοκήσετε τα παιδιά για να τα παραλάβετε για λογαριασμό σας. Είναι θερμότερο μέσα στο σπίτι ούτως ή άλλως ...

DIY Thanksgiving Vase Centerpiece

Θα μπορούσατε να αφήσετε τους καινούργιους θησαυρούς σας που δεν βρέθηκαν, αν θέλετε να πάτε για φυσική εμφάνιση. Θα μπορούσατε να τα ψεκάσετε / να τα βυθίσετε στη βαφή για να τα φτιάξετε με έντονο χρώμα ή ακόμα και με λάμψη. Μόλις τελειώσουν και στεγνώσουν, πετάξτε τους στο κάτω μέρος του γυάλιου βάζου σας, ή ακόμα και ένα γυάλινο βάζο με γυάλινη επίστρωση και τοποθετήστε τα μεγάλα ψεύτικα λουλούδια τους σε αυτά αφού τελειώσετε. Έξυπνο, σωστά?

21. Πολύχρωμα βάζα με μασίφ

Και εδώ είναι μια άλλη μεγάλη χρήση για τα άδειο γυάλινα βάζα τροφίμων που συνεχίζουμε να μιλάμε για - πιο πολύχρωμα βάζα μασίφ που κάνουν πάντα για μεγάλη εύκολη διακόσμηση DIY Ευχαριστιών επίσης. Δεν σας αρέσει όταν το multitasking είναι εύκολο?

Ευχαριστία Mason Jar Craft

Θα χρειαστείτε ένα καλό φύλλο για να δουλέψετε σαν μολύβι. Θα χρειαστείτε επίσης κάποιο χρώμα με ψεκασμό. Ρίξτε κάποια ρουστίκ χορδή στο μίγμα, και έχετε έναν αρκετά καλό συνδυασμό των συστατικών για αυτό που θα μπορούσε να αποδειχθεί όμορφη διακοσμήσεις ευχαριστιών.

22. Λευκό Βάζο Κολοκύθας

Αν έχετε ακόμα κολοκύθα που δεν γνωρίζετε πραγματικά τι να κάνετε, χαράξτε το κέντρο, τοποθετήστε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο ή βάζο εκεί μέσα και στη συνέχεια γεμίστε το με διάφορα κομμάτια και bobs. Πράγματα όπως αληθινά λουλούδια, ψεύτικα λουλούδια, κλαδιά και άλλα πράγματα που έχετε βρει στις περιπέτειές σας στο δάσος ...

DIY White Pumpkin Vase for Thanksgiving

Θα μπορούσατε να προσθέσετε λάμψη στα κλαδιά για να τους δώσετε μια νέα στροφή. Θα μπορούσατε ακόμη και να τους κολλήσετε κουκουνάρια, αφήνοντάς τους φυσικό ή ζωγραφισμένο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα μπορούσατε να τα καταφέρετε, με αντικείμενα που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο μεγάλο ύπαιθρο, αν απλά ψάχνετε για πέντε λεπτά. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε έναν πιο τέλειο λόγο για να πάμε για μια βόλτα ... Μπορείτε?

23. Καλάθι φρούτων ευχαριστιών

Έχετε πλαστά φρούτα; Μισείς ψεύτικο φρούτο; Λοιπόν, προτού να σκεφτείτε για να απαλλαγείτε από αυτό, γιατί να μην εξετάσει τη χρήση του ως το καλάθι σας με τα φρούτα των Ευχαριστιών; Τουλάχιστον τότε δεν χρειάζεται να βγείτε έξω και να αγοράσετε μια δέσμη φρούτων που κανείς δεν θα φάει ποτέ, και μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιείτε κάθε χρόνο. Θα μπορούσατε ακόμη και να βάψετε τα πλαστικά φρούτα, να προσθέσετε λάμψη και λαμπερές πινελιές, αν θέλετε, ώστε να γίνουν πιο σύγχρονοι. Θα βοηθήσει επίσης να τους δώσει μια νέα μίσθωση ζωής.

DIY Thanksgiving Basket Centerpiece

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα παλιό καλάθι ή κάτι παρόμοιο για να τα κρατάτε όλα, και αυτό το καφέ χαρτί ακανθώδες υλικό έρχεται πάντα στα αποθέματα μας αυτές τις μέρες. Την επόμενη φορά που θα εντοπίσετε κάποια, ρίξτε το σε μια πλαστική σακούλα και κρατήστε την ασφαλή κάπου. Όταν η ημέρα των ευχαριστιών έρχεται γύρω, μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό!

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια στιγμή όπου πρέπει να ευχαριστείτε, αλλά είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να συγκεντρώσετε όλη την οικογένεια, ευχαριστώντας ο ένας τον άλλον. Αυτές οι όμορφες διακοσμήσεις εύκολης DIY Ευχαριστιών θα κάνουν το σπίτι σας να φανεί τόσο μεγάλο, όλοι θα θέλουν να έρθουν και να κρεμαστούν μέσα σε αυτό. Περιμένουμε την πρόσκλησή μας! Ω, και την ευτυχισμένη ημέρα των ευχαριστιών!

1

About

Check Also

21 DIY Δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για αυτόν

Contents1 11. Γεύμα του Αγίου Βαλεντίνου2 12. Shots και το σετ δώρου σοκολάτας3 13. DIY …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 67