Home / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 23 Νυφικές ντους και ιδέες για το 2018

23 Νυφικές ντους και ιδέες για το 2018

11. Δημιουργικό και μοναδικό κλειδί γρίφων

Έπειτα, έχουμε μια όμορφη ιδέα υπέρ του κόμματος. Εδώ έχουμε ένα κλειδί καρδιάς που χωρίζεται σε κομμάτια παζλ. Κάθε κομμάτι κάνει την καρδιά και είναι εξατομικευμένη με το όνομα ενός ατόμου και το ρόλο του στο γάμο. Οι παράνυμφοι, η μητέρα της νύφης, η νύφη και άλλα μπορούν να έχουν ένα κομμάτι της καρδιάς. Είναι μια λογική μνήμη που κάποιος θα ήθελε να λάβει. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το ένα από ένα είδος keyrings από το Etsy shop celebrateyourway.

Δημιουργικός and Unique Puzzle Keyring for Bridal Shower

12. Νυφική ​​νυχτερινή ιδέα στεφάνι

Αν σας αρέσει η νυφική ​​ιδέα στεφάνι που χαρακτηρίσαμε νωρίτερα τότε ίσως να σας αρέσει αυτό. Αυτό το στεφάνι φαίνεται φυσικό και έχει πολλά όμορφα λουλούδια. Το στεφάνι έχει επίσης ένα νυφικό πέπλο. Ένα στεφάνι όπως αυτό θα έκανε ένα μεγάλο έργο DIY. Μπορείτε να αγοράσετε φυσικά στεφάνια και να προσθέσετε τα λουλούδια και το πέπλο σας.

Γάμος Shower Wreath Idea

13. I Do Crew Προσωρινή ιδέα τατουάζ

Στη συνέχεια, έχουμε μια άλλη προσωρινή ιδέα για τατουάζ. Το τατουάζ διαβάζει το "I do crew" και είναι σε γραμματοσειρά glam gold. Όλοι οι καλεσμένοι στο ντους θα αγαπούν να φορούν ένα από αυτά. Προσωρινή τατουάζ είναι διασκέδαση δραστηριότητα και θα κάνει μια μεγάλη μνήμη για τους επισκέπτες. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα τατουάζ από το κατάστημα Etsy FlairGifts.

Εγώ Do Crew Temporary Tattoo Idea for Bridal Shower

14. Πολύ καλός πίνακας κέικ

Η επόμενη ιδέα είναι αυτό το όμορφο τραπέζι μπουφέ. Ο πίνακας περιλαμβάνει κέικ και διακοσμητικά. Ένας τέτοιος πίνακας θα ήταν πολύ απλός να αναδημιουργηθεί. Θα μπορούσατε να γεμίσετε το τραπέζι με κέικ και άλλες γλυκές απολαύσεις ή να έχετε φαγητό. Ένα τέτοιο τραπέζι θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σερβίρει ποτά.

Αρκετά Cake Table Idea for Bridal Shower

15. Εξατομικευμένα ποτά

Κάντε το ντους πιο ξεχωριστό, έχοντας εξατομικευμένα ποτά. Θα μπορούσατε να έχετε τροπικά ποτά όπως αυτή την καρύδα ή να έχετε τη μοναδική σας δημιουργία. Προσπαθήστε να κάνετε το εξατομικευμένο ποτό ταιριάζει με το ντους. Έτσι, αν σχεδιάζετε ένα κομψό πάρτι, έχετε κοκτέιλ σε όμορφα ποτήρια.

Εξατομικευμένη Drinks for Bridal Shower

16. Νυφική ​​ιδέα για το περίφημο δωμάτιο ντους

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για ένα νυφικό ντους είναι ένας θάλαμος φωτογραφιών. Οι επισκέπτες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες σε ένα πλαίσιο. Θα μπορούσατε να έχετε ένα εξατομικευμένο πλαίσιο όπως αυτό που παρουσιάστηκε ή να το κάνετε μόνοι σας αν θέλετε χειροτεχνίες. Όχι μόνο οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν το φωτογραφικό περίπτερο, αλλά οι φωτογραφίες θα είναι υπέροχες αναμνήσεις.

Γάμος Shower Photo Booth Idea

17. Νυφική ​​σαύρα και στέμμα

Μια νύφη χρειάζεται ένα στέμμα και το φύλλο για ένα νυφικό ντους. Θα την κάνει να νιώθει ξεχωριστή και θα φανεί εξαιρετική στις φωτογραφίες. Μπορείτε να πάρετε εξατομικευμένη φύλλο και μπορείτε ακόμη και να έχετε φύλλα για παράνυμφος να. Αυτή είναι μια διασκεδαστική και χαμηλού κόστους ιδέα ότι η νύφη-που-θα αγαπήσει.

Νυφη to Be Sash and Crown

18. Παιχνίδι Γάμων Παραδόσεις

Στη συνέχεια, έχουμε μια ιδέα διασκεδαστικού παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι ονομάζεται Wedding Traditions. Πρέπει να ταιριάξετε κάθε παράδοση με την προέλευση. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα πάρει όλους τους επισκέπτες που συμμετέχουν. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το εκτυπώσιμο παιχνίδι από το κατάστημα Etsy BridalxLibrary.

Γάμος Traditions Game Idea for Bridal Shower

19. Βάζα λουλουδιών DIY

Αν ψάχνετε για χαμηλού κόστους και όμορφες ιδέες διακόσμησης, τότε η επόμενη επιλογή θα μπορούσε να είναι για σας. Εδώ ζωγραφίσαμε βάζα με λουλούδια μέσα. Θα μπορούσατε να βάζετε τέτοια βάζα σε τραπέζια και γύρω από το νυφικό ντους. Για αυτό το έργο μπορείτε να αγοράσετε βάζα ή να ανακυκλώσετε κάποια από το σπίτι.

DIY Mason Jars for Bridal Shower Decor

20. Πόσα παιχνίδια φιλιά;

Μια άλλη ιδέα για το διασκεδαστικό παιχνίδι είναι το πόσα φιλιά. Γεμίζετε ένα βάζο με φιλιά σοκολάτας και αφήστε τους επισκέπτες να γράψουν πόσοι πιστεύουν ότι είναι στο βάζο. Ο νικητής είναι το άτομο που μαντέψει σωστά ή το πλησιέστερο. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που όλοι οι φίλοι θα αγαπήσουν.

Πως Many Kisses Bridal Shower Game

21. Εξατομικευμένες ξύλινες ευνοείες ανεμιστήρων

Αν θέλετε ένα δημιουργικό κόμμα να ευνοεί την ιδέα, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε να αγοράσετε εξατομικευμένα ξύλινα ανεμιστήρες από το Etsy shop FineGiftsEngraving. Μπορείτε να έχετε όλα τα bridesmaids και άλλα ονόματα χαραγμένα στον ανεμιστήρα. Είναι ένα χαριτωμένο χάρισμα και οι επισκέπτες μπορούν να το κρατήσουν ως μνήμη.

Εξατομικευμένη Wooden Fan Bridal Shower Favors

22. Λουλούδι Καρδιά Στεφάνι

Εδώ είναι μια άλλη ιδέα στεφάνι. Αυτός είναι σε σχήμα καρδιάς αγάπης και είναι γεμάτος από όμορφες ανθοί. Ένα στεφάνι όπως αυτό θα ήταν μια εκπληκτική επιλογή για κάθε νυφικό ντους. Αν σας αρέσουν οι βιοτεχνίες, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας και να επιλέξετε τα δικά σας λουλούδια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μερικές για να διακοσμήσετε το ντους.

Ανθινος Heart Wreath Bridal Shower Decor

23. Βάλτε ένα δαχτυλίδι σε αυτό το παιχνίδι

Τελευταία στη λίστα μας είναι αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι δαχτυλιδιών. Κάθε επισκέπτης παίρνει ένα δαχτυλίδι και δεν επιτρέπεται να λέτε γάμο ή νύφη. Αν το δαχτυλίδι μπορεί να ληφθεί από σας, αν ακούσετε κάποιον να λέει τα λόγια, τότε παίρνετε το δαχτυλίδι τους. Όποιος έχει τα περισσότερα δαχτυλίδια στο τέλος του ντους κερδίζει.

Βάζω a Ring On It Bridal Shower Game

Ελπίζουμε να έχετε βρει έμπνευση από τις νυφικές ιδέες ντους.

1

About

Check Also

25 Amazing αποκριάτικα διακοσμητικά DIY

Contents1 21. Κεντρικό φωτιστικό αράχνης2 22. Πλωτές φωτιές καπέλων μάγισσας3 23. Κάτοχοι κεριού κρασιού DIY4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 15