Home / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 21 δημιουργικές ιδέες νυφικό νυφικό

21 δημιουργικές ιδέες νυφικό νυφικό

11. Δημιουργικό ευνοϊκό μαλλιά

Η επόμενη ιδέα μας διαθέτει αυτούς τους εξαιρετικά κομψούς δεσμούς μαλλιών. Οι δεσμοί μαλλιών λένε "να έχεις και να κρατάς, τα μαλλιά σου πίσω". Αυτά είναι διασκεδαστικά και μοναδικά. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά από το κατάστημα Etsy MissManeAccessories. Υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα στυλ. Αγαπάμε το σχεδιασμό της γοργόνας.

Δημιουργικός Hair Tie Favor

12. Η αγάπη είναι στην αερομυκή

Στη συνέχεια, έχουμε μια άλλη ιδέα balm lip. Με αυτό το προϊόν θα πάρετε ένα στήριγμα για το βάλσαμο για τα χείλη EOS. Ο κάτοχος αναφέρει ότι "η αγάπη είναι στον αέρα" και το βάλσαμο χειλιών λειτουργεί ως μπαλόνι. Αυτή είναι μια σούπερ χαριτωμένη ιδέα και κάθε επισκέπτης θα το αγαπήσει. Μπορείτε να αγοράσετε τους κατόχους από το AthenasCraftRoom.

Αγάπη Is In The Air Lip Balm Favor

13. Φίλτρο νυφικού με μέλι

Δώστε στον καθένα στο νυφικό ντους μια γλυκιά θεραπεία με ένα βάζο μελιού. Μπορείτε να αγοράσετε βάζα μελιού εξατομικευμένα με το όνομα της νύφης και της ημερομηνίας. Αγαπάμε αυτήν την ιδέα επειδή είναι μοναδική και η χάρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά από το κατάστημα Etsy SouthernJamandJelly.

DIY Honey Bridal Shower Favors

14. Ιδέα για το πλεονέκτημα της απορρόφησης ζάχαρης

Τα δώρα ομορφιάς είναι ιδανικά για νοστιμιά νυφικό ντους. Θα μπορούσατε να δώσετε ζαχαρωτό τρίβει στην οικογένεια και τους φίλους σας. Οι τρίβει μυρωδιά μεγάλη και να κρατήσει το δέρμα λεία. Μπορείτε να τα αγοράσετε από το κατάστημα LushandLather του Etsy. Αυτά είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία μυρωδιών με την επιλογή προσαρμογής της ετικέτας.

Ζάχαρη Scrub Favor Idea

15. Ευχαριστώ τις κεριά σε μια τσάντα

Στη συνέχεια, έχουμε μια άλλη ιδέα για κερί. Αυτή τη φορά τα κεριά έχουν τεθεί σε μια όμορφη τσάντα με λίγες ευχαριστίες ετικέτες. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά από το κατάστημα Etsy ElleBeeDesignUK και μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά τριαντάφυλλα. Αγαπάμε αυτή την όμορφη ιδέα.

Ευχαριστώ You Candles In a Bag

16. Μοναδικά εξατομικευμένα κουτάλια

Ψάχνετε για μοναδικές ιδέες υπέρ, τότε αυτή η επόμενη ιδέα θα μπορούσε να είναι για σας. Εδώ έχουμε ξύλινα εξατομικευμένα κουτάλια. Αυτά είναι χαριτωμένα και μοναδικά. Οι πελάτες σας μπορούν να κρατήσουν το κουτάλι ως αναμνηστικό. Θα μπορούσατε ακόμη να ζωγραφίσετε και να τα διακοσμήσετε για ένα δημιουργικό έργο DIY.

Μοναδικός Personalized Spoons as Bridal Shower Favor

17. Ιδέα νυφικού ντους για ντους με λουτρό για μπάνιο

Η επόμενη ιδέα υπέρ μας είναι ένα άλλο προϊόν περιποίησης. Αυτό το δώρο είναι ένας σωλήνας από άλατα μπάνιου λεβάντας. Αυτά είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους καλεσμένους σας. Όλοι θα αγαπούν τα όμορφα και γαλάζια αλάτια. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα αλάτια και αυτά όπως αυτά από το κατάστημα Etsy Melysweddings.

Λούτρο Salt Favor Idea

18. Succulent Νυφική ​​Ντους Φιλοδωρή Ιδέα

Τα φυτά είναι δημοφιλή δώρα, οπότε σκεφτείτε να τα δώσετε στο νυφικό ντους. Αυτός ο πίνακας είναι γεμάτος από χυμώδη φυτά με το σύμβολο "Όλα τα πράγματα μεγαλώνουν με αγάπη". Μπορείτε να αναδημιουργήσετε κάτι παρόμοιο στο ντους σας με διαφορετικά φυτά. Ίσως ακόμη να επιλέξουν διαφορετικά φυτά για κάθε επισκέπτη για να κάνουν τις εύνοιες μοναδικές.

Ζουμερός Bridal Shower Favor Idea

19. Ιδέα τσάντας δώρου

Ακολουθεί μια άλλη ιδέα παρουσίασης. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις τσάντες δώρων όπως αυτές για τις ευχαριστίες σας. Αυτά φαίνονται φυσικά και θα κάνουν τη χάρη να φανεί μεγάλη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε μια τσάντα σαν αυτή για ένα ρουστίκ ντους θεμάτων. Μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις τσάντες από το κατάστημα Etsy QueensBanners.

Λινάτσα Gift Bag Idea for Bridal Favors

20. Εξατομικευμένα πιάτα

Η εξατομίκευση των ευνοιών σας τις καθιστά προσωπικές και μοναδικές. Θα μπορούσατε να δώσετε αυτά τα υπέροχα πιάτα κοσμήματος στο νυφικό ντους σας. Ο καθένας μπορεί να είναι εξατομικευμένος με όνομα και ημερομηνία. Όποιος θα ήθελε να λάβει ένα από αυτά. Αγαπάμε το σχήμα καρδιάς! Μπορείτε να τα αγοράσετε από το κατάστημα WhiteRainDesigns της Etsy.

Εξατομικευμένη Dishes

21. Ιδέα για το νυφικό λούτσος

Τελευταία στη λίστα μας είναι αυτοί οι κάτοχοι χείλους balm. Αυτοί λένε, "φιλάω το χαμένο αντίο" και ευχαριστώ που ήρθα. Οι κάτοχοι όπως αυτές είναι εξαιρετικά χαριτωμένοι και θα ταιριάζουν με τα βάλσαμα EOS στα χείλη. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά ή εάν σας αρέσουν τα έργα DIY και τις τέχνες, θα μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας.

Γάμος Shower Lip Balm Favor Idea

Ελπίζουμε ότι έχετε βρει τις τέλειες ευχές για το νυφικό ντους σας.

1

About

Check Also

23 Απόκριες μακιγιάζ ψάχνει να δοκιμάσετε αυτό το έτος

Σχεδιάζετε ήδη το κοστούμι αποκριών σας; Τότε πρέπει να ελέγξετε τα αγαπημένα μακιγιάζ αποκριών μας. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 80