Home / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 21 ευνοεί τα ντους μωρών που οι επισκέπτες σας θα αγαπήσουν

21 ευνοεί τα ντους μωρών που οι επισκέπτες σας θα αγαπήσουν

11. Μπλε ή Ροζ Επεξεργασία

Ένα από τα ευκολότερα ευνοεί να δώσει έξω είναι γλυκές απολαύσεις. Μπορείτε να είστε πολύ δημιουργικοί, το κόστος μπορεί να είναι χαμηλό και όλοι θα αγαπούν την καραμέλα. Εδώ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας εύγευστης εύνοιας κόμματος. Οι μικρές σακούλες έχουν γεμίσει με μπλε γλυκά. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε με γλυκά και σε οποιοδήποτε χρώμα. Εάν κάνετε μια αποκάλυψη φύλου δοκιμάστε ροζ ή μπλε ή εάν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα ουδέτερα δοκιμάστε κίτρινο.

Μωρό Shower Candy Favor Idea

12. Κομψή Ιδέα Tie Hair

Θέλετε κομψά ευνοϊκά για τους καλεσμένους ντους μωρών σας; Τότε αυτή η επόμενη ιδέα θα μπορούσε να είναι για σας. Εδώ έχουμε χαριτωμένους δεσμούς μαλλιών με φυλετικές μοτίβα. Κάθε γραβάτα μαλλιών είναι σε μια κάρτα που διαβάζει "καλωσόρισμα στην φυλή λίγο, ευχαριστώ που γιορτάζετε. Μπορείτε να έχετε δεσμούς τρίχας σε οποιοδήποτε μοτίβο και χρώμα με οποιοδήποτε μήνυμα.

Δροσερός Baby Shower Favor Idea

13. Είναι μια ... βόμβα μπανιέρας

Σαπούνια, βάλσαμα για τα χείλη και άλλα προϊόντα περιποίησης, όπως πάντα, κάνουν μεγάλες ευχές. Στη συνέχεια, έχουμε μια ιδέα βόμβα μπανιέρα. Η βόμβα του μπάνιου είναι ροζ και διαβάζει "είναι ένα κορίτσι". Μπορείτε να πάρετε βόμβες μπάνιου σε μπλε ή ίσως κίτρινο, αν δεν θέλετε τα κλασικά χρώματα. Μπορείτε επίσης να πάρετε βόμβες μπάνιου που αποκαλύπτουν μόνο ροζ ή μπλε όταν βυθίζονται στο νερό.

Μωρό Shower Party Favor Idea - Bath Bomb

14. Idea Party Favor Party

Στη συνέχεια, έχουμε μια ιδέα επιδόρπιο. Αυτή η χάρη διαθέτει ένα βάζο με μπισκότα και επιδόρπιο κρέμα μέσα. Το καπάκι έχει εξατομικευτεί με την ημερομηνία του ντους μωρών. Αυτή είναι μια τέτοια σούπερ χαριτωμένη ιδέα, μπορείτε να αναδημιουργήσετε κάτι παρόμοιο ή μπορείτε να γεμίσετε βάζα με καραμέλα.

Μωρό Shower Party Favor Idea - Dessert in a Jar

15. Ιδεώδες φυτό ιδέα

Νωρίτερα παρουσιάσαμε μια ιδέα για τα φυτά και εδώ είναι ένας άλλος τρόπος να δώσετε ένα φυτό ως χάρη. Αυτά τα χυμώδη έχουν τελειώσει με ένα εξατομικευμένο σημάδι. Αυτό είναι ένα εύκολο και διασκεδαστικό χάρισμα που κάποιος θα αγαπήσει. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε τα χυμώδη ή να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο φυτό ή λουλούδι.

Ζουμερός Baby Shower Favor Idea

16. Μωρό Θέμα Αρωματικές πέτρες

Οι αρωματικές πέτρες είναι ιδανικές για να φρεσκάρετε το ντουλάπι σας με ωραίες μυρωδιές ή οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Αυτά συχνά δίδονται ως ευνοϊκά κόμματα και άλλα γεγονότα. Εδώ είναι πώς μπορείτε να έχετε αρωματικές πέτρες για ευνοεί τα ντους μωρών. Ο καθένας έχει διαφορετικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από το μωρό. Οποιαδήποτε από την οικογένεια και τους φίλους σας θα ήθελε να λάβει κάτι τέτοιο.

Μωρό Theme Scented Stones

17. Νόστιμα Ντόνατς

Η επόμενη ιδέα της εύνοιας ντους μωρών είναι εξαιρετικά εύκολη, αλλά θα είναι ένα χτύπημα με όλους. Εδώ έχουμε ένα ντόνατ με μια μικρή προσωπική τσάντα. Μπορείτε να αγοράσετε τσάντες ακριβώς όπως αυτές online και μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε ντόνατ μέσα στην τσάντα. Αυτό είναι ένα νόστιμο γεύμα για οποιοδήποτε από τους επισκέπτες ντους μωρών.

Νόστιμο Doughnuts as Baby Shower Favor

18. Χαριτωμένο σαπούνι ντους μωρών για μωρά

Στη συνέχεια, έχουμε μια άλλη ιδέα σαπουνιού. Αντί για ένα όμορφο σαπούνι, όπως παρουσιάσαμε νωρίτερα, αυτό έχει ένα διασκεδαστικό και χαριτωμένο θέμα ντους μωρών. Τα σαπούνια είναι σε έντονα χρώματα με λίγο σχεδιασμό ποδιών. Μπορείτε να τα δώσετε ως χάρη ή να προσθέσετε μια επιπλέον απόλαυση.

Χαριτωμένος Baby Shower Theme Soap

19. Ιδέα φρεσκάδας ντους μωρών με μέλι

Νωρίτερα αναφερθήκαμε στα θέματα θερινών και αμυγδαλών. Αν αυτή είναι μια ιδέα που σας αρέσει, τότε αυτή η επόμενη χάρη είναι για σας. Εδώ έχουμε βάζα μέλι με μικρές ετικέτες που διαβάζουν "ευχαριστώ για την μέλισσα εδώ". Αυτά είναι αξιολάτρευτα γλυκά αντιμετωπίζει ότι κάθε επισκέπτης θα αγαπήσει.

Μέλι Baby Shower Favor Idea

20. Διαχυτές καλαμιών

Αν θέλετε μια μοναδική χάρη ντους μωρών που οι επισκέπτες θα χρησιμοποιήσουν μετά το τέλος της εκδήλωσης, τότε αυτή η ιδέα θα μπορούσε να είναι για σας. Το επόμενο πλεονέκτημά μας είναι οι διαχύτες καλαμιών. Μπορείτε να αγοράσετε μαζικά αυτά σε απευθείας σύνδεση σε πολλές διαφορετικές μυρωδιές. Αυτά είναι ωραία ευνοϊκά και αυτά θα είναι ένα χτύπημα με όλους.

Καλάμι Diffusers - Baby Shower Favor Idea

21. Cute Elephant Cookies

Θέλετε να αποφύγετε το κλασικό ροζ και μπλε και να διατηρείτε το ντους μωρών ουδέτερο; Αν ναι, αυτή η ιδέα είναι για σας. Εδώ έχουμε μπισκότα σε σχήμα ελέφαντα με γκρίζο και κίτρινο χρώμα. Αυτά είναι τόσο χαριτωμένα και θα ταιριάζουν στους συμμετέχοντες οποιασδήποτε ηλικίας. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε και να ψήσετε μερικές μόνοι σας.

Χαριτωμένος Elephant Cookies - Baby Shower Favors

Ελπίζουμε ότι έχετε βρει κάποιες εκπληκτικές νοστιμιές για το μωρό!

1

About

Check Also

21 Ανατριχιαστικό Ιδέες Decor Απόκριες DIY

Contents1 11. Scary Silhouette2 12. Απόκριες στεφάνι3 13. DIY Tombstone4 14. Φοβερή πόρτα τέρας5 15. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4