Home / Ομορφιά / 27 Αναισθητοποίηση Ξανθιά Χαρακτηριστικά για Σκούρα Μαλλιά

27 Αναισθητοποίηση Ξανθιά Χαρακτηριστικά για Σκούρα Μαλλιά

21. Μαλακά ξανθά χαμηλά φώτα

Εάν πάντα θέλατε να πάτε για μια πιο χάλκινη απόχρωση για να κάνετε, ξεχάστε όλους τους κανόνες όπως η Kate Bosworth έκανε (και κάνει τακτικά). Κάνε ό, τι σου αρέσει. Μπορείτε να συμπεριλάβετε εύκολα τους κόκκινους τόνους σε ένα μείγμα μπαλάντας όπως αυτό. Σας δίνει την ευκαιρία να σκαρφαλώσετε τη σκιά χωρίς να είναι πάρα πολύ.

Μαλακός Blonde Lowlights on Dark Hair

22. Σκούρα σοκολάτα με ξανθό μέλι

Ο Kim Kardashian είναι ένας πολύ μεγάλος οπαδός της ταλάντευσης της σκοτεινής σοκολάτας με το blonde look του μελιού. Την είδαμε να συνδυάζει τις αποχρώσεις σε στυλ balayage, ένα lob, multi-tone all-overs, και πολλά άλλα. Είναι τόσο μεγάλο ύφος για τώρα, και ακόμα καλύτερα από ότι είναι ένα από τα πιο εύκολο στυλ να φορέσει. Προεπιλογή για τόνους σοκολάτας για να συνδυάσετε τις πιο σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις σας και θα βρείτε ότι όλα έρχονται μαζί πολύ όμορφα.

Σκοτάδι Chocolate Hair with Blonde Highlights

23. Φυσικά Χαρακτηριστικά

Αυτό είναι τόσο φυσικό, μοιάζει πράγματι με μερικά φυσικά ηλιόλουστα φώτα που εξελίσσονται και στην πραγματικότητα σχεδόν θα μπορούσε να είναι. Αυτό είναι το όλο θέμα αυτών των εντυπωσιακών ξανθικών στιγμιότυπων για τα σκοτεινά μαλλιά. Έχουν σκοπό να φαίνονται φυσικά. Είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και έξυπνα αναμειγνύονται για κάποιο λόγο.

Μαλακός Blonde and Caramel Highlights

24. Ανώτατο όριο αντίθεσης

Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικοί άξονες στο φάσμα. Μπορείτε να πάτε για κάτι λεπτό και φυσικό, ή μπορείτε να πάτε λίγο έξω από το κουτί και να επιλέξουν κάτι πιο τολμηρό και φωτεινότερο. Αυτή η ombre υψηλής αντίθεσης είναι ένα κλασικό παράδειγμα αυτού. Όταν συνδυάζετε δύο πολύ διαφορετικά άκρα - ελαφριά και σκοτεινά - με τις σωστές αποχρώσεις στη μέση, έχετε έναν εξαιρετικό τρόπο να βράσετε τα χρώματα και τις αποχρώσεις που θέλετε πραγματικά.

Υψηλός Contrast Blonde Ombre on Dark Hair

25. Χέρι ζωγραφισμένο

Διαφορετικά στρώματα φωτεινών σημείων είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε μια τέτοια εμφάνιση. Αν και χρονοβόρα, θα σας δώσει θέματα φυσικά φινιρίσματα. Αυτό είναι αν θέλετε κάτι τέτοιο, φυσικά. Ο Ciara είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας αυτής της όμορφης ζωγραφισμένης στο χέρι λιωμένης εμφάνισης και είμαστε πολύ τώρα που το έχουμε δει.

Χέρι Painted Honey Blonde Melt

26. Ice Blonde Χαρακτηριστικά

Αν θέλετε μια πιο κρεμώδη, πιο φωτεινή σκιά ξανθιάς στο νέο σας "κάνετε, επιλέξτε να το έχετε προς τα άκρα, να το επεξεργαστείτε στη σκοτεινή σκιά φυσικά. Η κλίση είναι πολύ μαλακή, παρά τις πολύ διαφορετικές αντιθέσεις που χρησιμοποιούνται σε κάθε άκρο. Αυτές οι μπούκλες απλά βοηθούν να προσθέσετε ορισμό επίσης. Είναι όλα σχετικά με το oomph.

Πάγος Blonde Highlights on Dark Brown Hair

27. Dark to Blonde Ombre Lob

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλεις εκπληκτικές ξανθιές λεπτομέρειες για τα σκοτεινά μαλλιά. Η προσθήκη μίγματος "μπρονζέ" στις κλειδαριές σας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Επίσης γνωστό ως "braund", είναι ένας συνδυασμός καφέ και ξανθιά μαζί που δημιουργεί έναν όμορφο, πλούσιο τόνο. Προσθέτοντας αποχρώσεις καραμέλας με το πιο σκούρο και πιο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας είναι πώς να το πάρετε. Ο κομμωτής σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τους σωστούς τόνους για εσάς.

Σκοτάδι to Blonde Ombre Lob

Ελπίζουμε ότι έχετε απογοητεύσει μετά από αυτές τις 27 εκπληκτικές ξανθιές αναδείξεις για τα σκοτεινά μαλλιά που μοιάζουν με αυτά που κάναμε. Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε ποιες έχουν πάρει σίγουρα την φαντασία σας. Εάν αισθάνεστε τις ενδιάμεσες αποχρώσεις ή θέλετε να μεγαλώσετε έναν ελαφρύτερο σε πιο σκοτεινή εμφάνιση, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

1

About

Check Also

50 Χαριτωμένα και μοντέρνα Updos για τα μακριά μαλλιά

Contents1 31. Μεγάλο μπροστινό καλαμάρι + ιχθύς2 32. Κομψό βικτοριανό ρολό Updo3 334 34. Πλευρική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 90