Home / Ομορφιά / 27 Αναισθητοποίηση Ξανθιά Χαρακτηριστικά για Σκούρα Μαλλιά

27 Αναισθητοποίηση Ξανθιά Χαρακτηριστικά για Σκούρα Μαλλιά

11. Λεπτές ξανθιές στιγμές

Αν έχετε φυσικά κύματα στα μαλλιά σας, μην προσεγγίζετε αυτόματα για τα σίδερα curling προκειμένου να αποκτήσετε αυτά τα αναπήδηση μπούκλες. Η συνεχής χρήση θερμαινόμενων εργαλείων styling δεν είναι πολύ καλή πρακτική για τα μαλλιά σας. Θα προκαλέσει ξηρότητα, εύθραυστη και πολύ χαλασμένη κατάσταση. Αντί να βασίζεστε σε αυτά, προσθέστε μερικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα φυσικά σας κύματα. Ενθαρρύνετέ τους να βγουν λίγο περισσότερο με κάποιο χτύπημα με τα χέρια σας και κάποιο προϊόν μους ή styling της επιλογής σας.

Διακριτικό Blonde Highlights for Dark Hair

12. Σκούρα μαλλιά με μπαγιάτες

Τι λέτε για ένα άγγιγμα χρυσού στα όμορφα καστανά μαλλιά σας; Αυτή η όμορφη εμφάνιση - μπαγιάτικο σκοτεινό μαλλιά - έχει ένα όμορφο μείγμα διαφορετικών ξανθών αποχρώσεων, που κυμαίνονται από χρυσά μέχρι ροζ χρυσά, μια ελαφριά χροιά από χαλκό και τις πιο όμορφες αποχρώσεις καραμέλας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε τα μαλλιά που πραγματικά ξεχωρίζουν - πηγαίνετε για όσο το δυνατόν περισσότερες διαστάσεις. Θα θελήσετε να είναι η μετάβαση μεταξύ των αποχρώσεων όσο το δυνατόν πιο ρευστό.

Χοντρά Blonde Highlights for Dark Brunette Hair

13. Sandy Blonde

Υπάρχει μια τόσο λεπτή κλίση σε αυτή την αμμώδη ξανθιά με τη μαύρη εμφάνιση των μαλλιών, απλά δε θα αναγνώριζε ότι ήταν εκεί. Σίγουρα κάνει μια κόλαση της διαφοράς! Πηγαίνετε τόσο φυσικά όσο τολμάς στις ρίζες, συνδυάζοντας έναν θαυμάσιο πλούσιο κόκκινο τόνο στο κέντρο. Στη συνέχεια, αναβοσβήνει σε αυτό το blonde ξανθιά, με ακριβώς το παραμικρό άγγιγμα της πλατίνας για καλό μέτρο. Είναι εκπληκτικό, αυτό είναι σίγουρο.

Αμμώδης Blonde Highlights for Dark Brown Hair

14. Χρώμα τήξης

Ένα έγχρωμο τήγμα είναι ένα τήγμα χρώματος μαζί - είναι ουσιαστικά ρευστό, σαν να λιώνουμε δύο σοκολάτες υγρές αποχρώσεις μαζί. Τα τετηγμένα καστανά χρώματα με πλούσια καραμέλα ξανθιά είναι το τέχνασμα πίσω από αυτό το εντυπωσιακό ξανθό αναδεικνύει τη μαύρη εμφάνιση των μαλλιών. Για άλλη μια φορά, όπως υποδείξαμε προηγουμένως, η πλειοψηφία αυτών των φωτιστικών προσώπου έχουν προστεθεί στο μπροστινό μέρος της πολυεπίπεδης εμφάνισης.

Ξανθιά Color Melting on Dark Hair

15. Ζωντανές παύσεις

Αν θέλετε μια πραγματικά ζωντανή και τολμηρή σκιά προς τα άκρα των μαλλιών σας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις θεραπείες φωτισμού πριν από το χέρι. Αυτό συμβαίνει σίγουρα αν έχετε πολύ σκοτεινά μαλλιά φυσικά, οπότε μπορεί να χρειαστεί ξεχωριστές και πολλαπλές συνεδρίες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί να χλωρίνη για να πάει φως, και αυτό σημαίνει ότι φροντίζετε τα μαλλιά σας είναι σε καλή κατάσταση για να ξεκινήσετε με. Πολλές θεραπείες περιποίησης, κυρίες, και βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα προϊόντα για να φροντίσετε για τα μαλλιά σας και μετά.

Ζωηρός Pale Blonde Ends on Dark Hair

16. Προβολές πλαισίου προσώπου

Θυμηθείτε ότι είπαμε για αυτά τα highlighting; Λοιπόν, αυτό το βλέμμα σας δείχνει έναν μάλλον ακραίο τρόπο να το κάνετε. Εάν μπορείτε να πάτε ελαφρύτερα στα μικρότερα τμήματα των μαλλιών σας, κάντε το πρόσωπό σας και τα άκρα τα τμήματα που επιλέγετε. Θα έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο στις κλειδαριές σας.

Διακριτικό Blonde Face Framing Highlights for Dark Hair

17. Καραμέλα + Ξανθιά

Για να κρατήσετε αυτές τις όμορφες ξανθιές λεπτομέρειες για τα σκούρα μαλλιά όσο το δυνατόν περισσότερο, τα σωστά προϊόντα είναι απαραίτητα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα ξανθό σαμπουάν ειδικά για να αναδείξετε πραγματικά τους ωραίους τόνους. Για άλλη μια φορά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αρκετό μαλακτικό. Όταν πάτε ελαφρύτερα, σίγουρα δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το στάδιο του καθεστώτος φροντίδας των μαλλιών σας.

Ξανθιά and Caramel All Over Highlights

18. Goldie Locks

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις της ξανθιάς που μπορείτε να ενσωματώσετε στο νέο σας "κάνει, αλλά θα θελήσετε να βρείτε το πιο κολακευτικό για εσάς. Η συνεργασία με το κομμωτήριο σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα για τον τύπο των μαλλιών σας, το σχήμα του προσώπου και τον τόνο του δέρματος. Τα πιο δερμάτινα δέρματα φαίνεται να δουλεύουν πολύ καλά με τις περισσότερες αποχρώσεις πλατίνας, νομίζω ότι ο Gwen Stefani με το εμπορικό σήμα της λευκά μπλε κλειδαριές και τα μεγάλα κόκκινα χείλη. Μια χρυσή σκιά λειτουργεί επίσης καλά για το χλωμό δέρμα. Πολύ με τον ίδιο τρόπο που η ηθοποιός του Harley Quinn, η Margot Robbie φορά τις αυλακώσεις της.

Ξανθιά Highlights for Brunettes

19. Σκούρο καφέ βάση + ξανθό τελειώνει

Εάν θέλετε να πάτε για μια σκιά που δεν θα λειτουργήσει καλά με τον τόνο του δέρματός σας, κρατήστε τη σκιά δεξιά στα άκρα των μαλλιών σας, όσο πιο μακριά από το πρόσωπό σας μπορείτε να πάτε. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε με περισσότερες αποχρώσεις, χωρίς να ανησυχείτε ότι πρέπει να αλλάξετε ολόκληρη τη ρουτίνα μακιγιάζ σας. Αυτή η σκούρα καφέ βάση με ξανθά άκρα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού.

Σκοτάδι Brown Base with Blonde Ends

20. Μπεζ χρώμα

Εάν έχετε χλωμό δέρμα, αλλά πιο πλούσιο και ζεστό απαλό δέρμα, οι αμμώδεις / μπεζ τόνοι είναι καλύτεροι για το δέρμα σας. Σκεφτείτε Scarlett Johansson και έχετε την σωστή ιδέα. Είναι ζεστό, αλλά ακόμα πολύ λεπτό, και δεν έχει πάρα πολλά από τα μπρούτζινα χρώματα - πορτοκαλί και χαλκό. Ενσωματωμένο στα σκούρα μαλλιά σας, ρωτήστε το κομμωτήριο σας για πιο cool τόνους, αναμειγνύεται με μια πιο σκοτεινή ξανθιά στη βάση.

Μπεζ Blonde Balayage on Dark Long Hair
1

About

Check Also

21 Chic λευκά ακρυλικά καρφιά για την αντιγραφή

Contents1 11. Σχεδιασμός νυχιών με λωρίδες2 12. Λευκά νύχια + Λουλούδι Accent Nail3 13. Λευκά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 84